ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 24.02.2019 |16:05| 0-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 24.02.2019 |16:05|
Де Хея за това е най-добрия в света, защото с шепа негодници пред него вече над 5 години вади Юнайтед иначе щяха да са 6-7 всеки сезон.
Ponko написа:gogovcite написа:Ponko написа:gogovcite написа:Ponko написа:И ти мен... аз пък ще пиша когато всичко е цветя и рози! Не може да се каже нищо лошо, защото това ни прави автоматично антифенове, неверници и тролове... ама и твоята логика е една... В момента не сме първи, а втори с мач по-малко. За да останем на първото място трябва да спечелим. И не ми излизай с Х-са който ни връща на първото място с 1 т. преднина. Та ние имахме 7 т. преднина които пропиляхме.... Време е нашите да покажат дали са готови за нещо голямо или не. Нужна е победа, която би дала самочувствие за следващите тежки мачове.
Никога не сме имали 7 точки разлика при равен брой мачове! Не ни е нужно нито самочувствие, нито никакви психологии. Нужно ни е да завършим сезона с поне една точка повече от втория. Големи психолози станахте с тези мнения какво щяла да ни даде победа или загуба. Остават 12 мача, нищо по-различно от предишните 26.
И да, ако направим равен ще сме първи, без значение какво си мислиш ти!
Не си сериозен нали? Като фен на кралския клуб би трябвало да си наясно, че самочувствието играе важна роля! Точката от Х би била изключително ценна 1-2 кръга преди края на сезона, а сега трябва да я караме на едро - 3 т. На Етихат се искаше да не загубим, а точно това направихме. Точно сега е момента, срещу този Манчестър Юнайтед, който е във възход, да покажат, че са готови да направят нещо голямо този сезон. Да приемем, че ще си вземем домакинствата на Уотфорд и Бърнли, няма нужда на казвам, че са задължителни, нали? Та кога ще избухнем в дерби и то като гост? Сега Юнайтед, а в началото на март Евертън - все за Х ли ще се молим?!
Не съм съгласен, че мачът на Етихад е бил задължителен. Като паднахме какво стана? Имахме още 2 шанса да увеличим разликата. Този мач също не е задължителен! Или е точно толкова задължителен, колкото всички останали до края. Стига с тези драми и рубокони, които поставяте с реалиста. Има още много мачове до края и много непредвидени неща да се случат.
Добре де.. кои мачове тогава са задължителни? Няма такива, така ли? Ако това дерби не е значим и важен мач, то тогава кой е?
Значим и важен не е равно на задължителен. Казвам, че за победа в този мач дават 3 точки, както във всеки от останалите мачове. Ако бием Юнайтед и паднем следващия кръг ползата ще е нулева.
Hala Madrid
-
JorkoByrborko69
- Контакти:
Това ще е"мача на истината" най-вече за треньорите на двата противника. За това - кой треньор е по-грамотен и способен в това как и какво "прави" с футболистите си ! Изправя се едно малко "джудженце" срещу самия "Голиат", един неопитен тих, спокоен и скромен треньор срещу треньор със огромно самочувствие( което за последните му 4 години да си признаем с ръка на сърцето е без никакво покритие с оглед на спечелени призове титли, купи - както и с оглед на наливаните стотици милиони в отбора му.....- може би за разлика от другия отбор) Изправят се два отбора с различни цели и възможности, но и в двата тима има както страхотни играчи така и доста "баластра и пълнеж"... ! Прогнозата ми е равен мач с много нерви блъскане и картони - и двата отбора мисля, че ще "прегорят" в напрежението от мача... а и просто и двата отбора са с почти еднакви възможности амбиции и качество. Съдията няма да го коментирам , просто в Англия има 3-4 съдии които, ако са извън Англия или ще бъдат най-позорно бити или пък с прекратени съдийски права и този е един от тях !!!
За съжаление равния мач е неизгоден и за двата отборано , но ще е или 1:1 или 2:2 ! Загубата на Ливърпул ,ще го изхвърли окончателно и безвъзвратно от битката за титлата, както и обратното: Една убедителна победа на Ливърпул и то като гост над класен отбор като Юнайтед ще даде крила и страшен подем в играта на отбора чак до края на сезона... За жалост от показаната игра на Ливърпул досега срещу отборите от топ 6 - не личи засега такава тенденция( не броя подарената ни победа над Юнайтед в която срещу нас те почти не играха...). Иска ми се като на всеки един фен на Ливърпул да победим не само с резултат но и с убедителна и добра игра, но реалността е "ДРУГА" !!!
" P.S. на репликиращите Mе , че видите ли имаме не знам си какъв рекорд от точки досега, че смес една единствена загуба, чесъм черноглед и несъм "истински" фен на Ливърпул...и какви ли не още глупотевини още сега заявявам, че не отговарям и не ме интересуват елементарните плоските и злобни подмятания... фен съм на този отбор, признавам , че идването на Клоп бе крачка напред и нагоре..но....само толкова......"
За съжаление равния мач е неизгоден и за двата отборано , но ще е или 1:1 или 2:2 ! Загубата на Ливърпул ,ще го изхвърли окончателно и безвъзвратно от битката за титлата, както и обратното: Една убедителна победа на Ливърпул и то като гост над класен отбор като Юнайтед ще даде крила и страшен подем в играта на отбора чак до края на сезона... За жалост от показаната игра на Ливърпул досега срещу отборите от топ 6 - не личи засега такава тенденция( не броя подарената ни победа над Юнайтед в която срещу нас те почти не играха...). Иска ми се като на всеки един фен на Ливърпул да победим не само с резултат но и с убедителна и добра игра, но реалността е "ДРУГА" !!!
" P.S. на репликиращите Mе , че видите ли имаме не знам си какъв рекорд от точки досега, че смес една единствена загуба, чесъм черноглед и несъм "истински" фен на Ливърпул...и какви ли не още глупотевини още сега заявявам, че не отговарям и не ме интересуват елементарните плоските и злобни подмятания... фен съм на този отбор, признавам , че идването на Клоп бе крачка напред и нагоре..но....само толкова......"
JorkoByrborko69 написа:Това ще е"мача на истината" най-вече за треньорите на двата противника. За това - кой треньор е по-грамотен и способен в това как и какво "прави" с футболистите си ! Изправя се едно малко "джудженце" срещу самия "Голиат", един неопитен тих, спокоен и скромен треньор срещу треньор със огромно самочувствие( което за последните му 4 години да си признаем с ръка на сърцето е без никакво покритие с оглед на спечелени призове титли, купи - както и с оглед на наливаните стотици милиони в отбора му.....- може би за разлика от другия отбор) Изправят се два отбора с различни цели и възможности, но и в двата тима има както страхотни играчи така и доста "баластра и пълнеж"... ! Прогнозата ми е равен мач с много нерви блъскане и картони - и двата отбора мисля, че ще "прегорят" в напрежението от мача... а и просто и двата отбора са с почти еднакви възможности амбиции и качество. Съдията няма да го коментирам , просто в Англия има 3-4 съдии които, ако са извън Англия или ще бъдат най-позорно бити или пък с прекратени съдийски права и този е един от тях !!!
Много правилно си си написал никнейма - освен като "бърборене", не знам как да го характеризирам това твоето. Къде го видя "огромното" самочувствие на Клоп? От твоето изказване лъха повече самочувствие отколкото от неговите. Ако "69" отговаря на набора ти - какво си постигнал ти за твоите 50 години, което ти дава право да се изказваш по този начин за човек, отнемал неколкократно титлата от Байерн със скромен отбор в Германия, достигал до няколко финала в ШЛ и преобразил Ливърпул, така че феновете му отново да мечтаят? И да, не звучиш като фен на Ливърпул - звучиш като фен на Сити или Челси, или просто като заядлив трол, но не и като фен на Ливърпул.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
gogovcite написа:Ponko написа:gogovcite написа:Ponko написа:gogovcite написа:Ponko написа:И ти мен... аз пък ще пиша когато всичко е цветя и рози! Не може да се каже нищо лошо, защото това ни прави автоматично антифенове, неверници и тролове... ама и твоята логика е една... В момента не сме първи, а втори с мач по-малко. За да останем на първото място трябва да спечелим. И не ми излизай с Х-са който ни връща на първото място с 1 т. преднина. Та ние имахме 7 т. преднина които пропиляхме.... Време е нашите да покажат дали са готови за нещо голямо или не. Нужна е победа, която би дала самочувствие за следващите тежки мачове.
Никога не сме имали 7 точки разлика при равен брой мачове! Не ни е нужно нито самочувствие, нито никакви психологии. Нужно ни е да завършим сезона с поне една точка повече от втория. Големи психолози станахте с тези мнения какво щяла да ни даде победа или загуба. Остават 12 мача, нищо по-различно от предишните 26.
И да, ако направим равен ще сме първи, без значение какво си мислиш ти!
Не си сериозен нали? Като фен на кралския клуб би трябвало да си наясно, че самочувствието играе важна роля! Точката от Х би била изключително ценна 1-2 кръга преди края на сезона, а сега трябва да я караме на едро - 3 т. На Етихат се искаше да не загубим, а точно това направихме. Точно сега е момента, срещу този Манчестър Юнайтед, който е във възход, да покажат, че са готови да направят нещо голямо този сезон. Да приемем, че ще си вземем домакинствата на Уотфорд и Бърнли, няма нужда на казвам, че са задължителни, нали? Та кога ще избухнем в дерби и то като гост? Сега Юнайтед, а в началото на март Евертън - все за Х ли ще се молим?!
Не съм съгласен, че мачът на Етихад е бил задължителен. Като паднахме какво стана? Имахме още 2 шанса да увеличим разликата. Този мач също не е задължителен! Или е точно толкова задължителен, колкото всички останали до края. Стига с тези драми и рубокони, които поставяте с реалиста. Има още много мачове до края и много непредвидени неща да се случат.
Добре де.. кои мачове тогава са задължителни? Няма такива, така ли? Ако това дерби не е значим и важен мач, то тогава кой е?
Значим и важен не е равно на задължителен. Казвам, че за победа в този мач дават 3 точки, както във всеки от останалите мачове. Ако бием Юнайтед и паднем следващия кръг ползата ще е нулева.
Ми да падаме тогава... майната му! Ние незадължителните мачове не печелим, а какво да очакваме от задължителните...
Liverpool: Alisson, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Henderson, Fabinho, Mane, Salah, Firmino.
Subs: Mignolet, Keita, Sturridge, Lallana, Shaqiri, Origi, Alexander-Arnold.
Subs: Mignolet, Keita, Sturridge, Lallana, Shaqiri, Origi, Alexander-Arnold.

Мислех си нещо да мрънкам за състава, но в същото време гледам по Диема мача когато ни биха с хеттрика на Бербатов и като ни гледам там състава, мисля че няма за какво да се оплаквам...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Милнър срещу Рашфорд, сериозно ли, Юргене?
- Alonso_Massa
- Контакти:
Интересен състав. Честно казано очаквах Кейта да започне в халфовата линия. Хендерсън и Фабиньо? Клоп излиза леко предпазливо ми се струва, но може би това е правилния подход. Милнър бек? Вярно че на Арнолд не му върви срещу Рашфорд, но не съм сигурен, че това е правилното решение. Дано бъда опроверган.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Има ли основателна причина поради която Арнолд е резерва?