Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:DMS DIEMA! В студиото да влезе кардиолог! Ако ще докарваме инфаркт на някого в Диема, по-добре да не бием![]()
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
W84me написа:DMS DIEMA! В студиото да влезе кардиолог! Ако ще докарваме инфаркт на някого в Диема, по-добре да не бием![]()
THE G.A.M.E написа:Аз не бих показал ч.к. не че нямаше замахаване, но реален удар така и не се видя. Все тая.
За мен автоголът е далеч по интересната ситуация.
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, drvasko98, ivan56, noo и 32 госта