Unforgiven_M написа:KOPScousers написа:Сбогом мечти? Ще останем с равни точки със Сити. Как това значи сбогом на мечтите за титла?
Психологически, когато си водил с доста точки, но после губиш директният сблъсък с конкурента, губиш и още точки и те настигнат, много по-вероятно е да се предадеш, отколкото да се боришВ главите на футболистите ви те ще са я загубили тази титла...
Факт е, прав си до известна степен. Аз до последно се надявах да не загубим мача на Етихад и не трябваше да го губим, дори един хикс нямаше да окрили така Сити. Като изключим загубата от Нюкасъл, само победи и то с разлика, а ние имаме 2 равенства във ВЛ и не успяхме да бием тоя слаб Байерн на Анфийлд. Нормално е психологическото предимство да е в тяхна полза, но разликата в точките все още няма и докато не стане 4 точки в тяхна полза кръг преди края, титлата все още няма да е загубена от Ливърпул. Така поне мисля аз, виждали сме какво ли не във футбола.
t0bl3ro_bg написа:Ponko написа:Почти няма ваши фенове които да не кълнат... и не съм виждал в Англия друг отбор с такова голямо "рамо" както беше по времето на САФ! Никой не е бил толкова толериран и целта беше да изведе отбора пред Ливърпул, и успя! Честито, няма лошо, но всички видяхме методите. Ясно е, че ще сте яко настървени срещу нас за да ни спрете, но въпроса е дали после ще скочите на Сити? Все пак Сити не е такъв дразнител в исторически план... тепърва ще се превръща в такъв, но е по-приемлив вариант към момента. Не вярвам наистина да очаквате от Тотнъм да стане шампион...
Англия не е България.
Абе така е, но сме виждали доста циркове. Навсякъде ги има тия "странни" резултати, не е само в България. Все пак аз не вярвам, че ще скочите на кръв срещу нас и после ще излезете със свалени гащи срещу Сити.