С вяра и молитви всичко става

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Вероятно футболистите на Лудогорец правят сечено на Сухия
specter написа:modor написа:Вероятно футболистите на Лудогорец правят сечено на Сухия
Абсолютно. И за мен това е причината. Не знам защо се търси някаква скрита врътка с Божков, ГГ или който и да е друг... Причината за мен е една и тя е, че такъв физкултурник като Сухия не става за треньор на такива футболисти и не може да се справи с тях по никакъв начин, нито пък може да ги научи на нещо ново... Жалко, че сигурно няма да издържи още поне две седмици до първия ни мач с тях от поредицата.Но пък ние имаме разкошния шанс утре ако бием тирето и след това Славия да излезнем в завидна позиция срещу тях на Герена.
delqnski47 написа:specter написа:modor написа:Вероятно футболистите на Лудогорец правят сечено на Сухия
Абсолютно. И за мен това е причината. Не знам защо се търси някаква скрита врътка с Божков, ГГ или който и да е друг... Причината за мен е една и тя е, че такъв физкултурник като Сухия не става за треньор на такива футболисти и не може да се справи с тях по никакъв начин, нито пък може да ги научи на нещо ново... Жалко, че сигурно няма да издържи още поне две седмици до първия ни мач с тях от поредицата.Но пък ние имаме разкошния шанс утре ако бием тирето и след това Славия да излезнем в завидна позиция срещу тях на Герена.
Какви чудеса обаче може да направи един НАРОЧНО направен съдийски сценарий,който ще се повтаря като развалено радио всеки път,когато ги подпрат господата от Разград...''ама то и нас преди време във Варна еди кво си''....
Цъ цъ цъ...
Как тва жестоко ми прилича на уговорените врътки между ГЕРБ и БСП с двете оставки на Борисов и двете смени на властта,та да може Вожда да се оправдава сега със ''ама то БСП тогава управляваше точно в тоя момент''..
Red_Neck написа:Има нещо гнило на Иван Асен 26
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Red_Neck написа:modor написа:Вероятно футболистите на Лудогорец правят сечено на Сухия
Барабар с Никола Попов ли?![]()
Много нетипично съдийство във Варна.
Има нещо гнило на Иван Асен 26
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта