Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 23 фев 2019 21:00

Bel2ev7 :lol:

С вяра и молитви всичко става :P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 фев 2019 21:15

modor написа:Вероятно футболистите на Лудогорец правят сечено на Сухия :roll:

И на мен ми мина това през ума, но помним Сухия начело на "Левски". С него играхме изключително импотентен футбол, точно, какъвто играят сега и онея лекета от Разград (ако наистина му правят мръсно, това ще е сигурно третия треньор, който сменят). Как не се паднахме сега да играем с тях. :twisted: На нашите футбалери щяха да им поникнат крила.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 23 фев 2019 23:04

При победа утре свещ трябва да палим да не уволнят Сухия,поне до началото на плейофите :) При Лудогорец се забелязва парадокс във футбола не играчите а старши треньорът бойкотира футболистите :)

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 23 фев 2019 23:08

Абсолютно. И за мен това е причината. Не знам защо се търси някаква скрита врътка с Божков, ГГ или който и да е друг... Причината за мен е една и тя е, че такъв физкултурник като Сухия не става за треньор на такива футболисти и не може да се справи с тях по никакъв начин, нито пък може да ги научи на нещо ново... Жалко, че сигурно няма да издържи още поне две седмици до първия ни мач с тях от поредицата. :( Но пък ние имаме разкошния шанс утре ако бием тирето и след това Славия да излезнем в завидна позиция срещу тях на Герена.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 фев 2019 23:27

specter написа:

Абсолютно. И за мен това е причината. Не знам защо се търси някаква скрита врътка с Божков, ГГ или който и да е друг... Причината за мен е една и тя е, че такъв физкултурник като Сухия не става за треньор на такива футболисти и не може да се справи с тях по никакъв начин, нито пък може да ги научи на нещо ново... Жалко, че сигурно няма да издържи още поне две седмици до първия ни мач с тях от поредицата. :( Но пък ние имаме разкошния шанс утре ако бием тирето и след това Славия да излезнем в завидна позиция срещу тях на Герена.

:lol: Какви чудеса обаче може да направи един НАРОЧНО направен съдийски сценарий,който ще се повтаря като развалено радио всеки път,когато ги подпрат господата от Разград...''ама то и нас преди време във Варна еди кво си''....
Цъ цъ цъ...
Как тва жестоко ми прилича на уговорените врътки между ГЕРБ и БСП с двете оставки на Борисов и двете смени на властта,та да може Вожда да се оправдава сега със ''ама то БСП тогава управляваше точно в тоя момент''..
Гледайки тея тънки манипулацийки,разбирам що сме на тва дередже.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 23 фев 2019 23:30

delqnski47 написа:
specter написа:

:lol: Какви чудеса обаче може да направи един НАРОЧНО направен съдийски сценарий,който ще се повтаря като развалено радио всеки път,когато ги подпрат господата от Разград...''ама то и нас преди време във Варна еди кво си''....
Цъ цъ цъ...
Как тва жестоко ми прилича на уговорените врътки между ГЕРБ и БСП с двете оставки на Борисов и двете смени на властта,та да може Вожда да се оправдава сега със ''ама то БСП тогава управляваше точно в тоя момент''..

И какво може да направи? Да съм казал, че сме шампиони или да говоря нещо кой знае какво? :? Чисто и просто си казах, че единствено имаме добър шанс ако спечелим мача утре и след това този със Славия да сме в добра позиция за почти максимално скъсяване на точките за мача с тях. :?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 23 фев 2019 23:49

Сухия, та Сухия...
Какво е виновен човекът, че съдията отмени гол, не даде дузпи и червени картони..

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 фев 2019 00:03

Барабар с Никола Попов ли? :) :)
Много нетипично съдийство във Варна.
Има нещо гнило на Иван Асен 26 ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 фев 2019 09:05

Red_Neck написа:Има нещо гнило на Иван Асен 26 ;)

Има..!
Гние, ферментира, отлежава и се превръща в .... ишиас!
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 24 фев 2019 09:28

Red_Neck написа:

Барабар с Никола Попов ли? :) :)
Много нетипично съдийство във Варна.
Има нещо гнило на Иван Асен 26 ;)

Сп. Министър от кой отбор е :roll:

Върни се в “Левски”