Гавра с Черно Море и при младежкия национален отбор

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гавра с черно море и при младежкия национален отбор

Мнениеот deepblue1963 » 29 яну 2010 13:16

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:
Еми не може да вземе 50 човека.Ако вземе Капитанов(нямам нищо против него,а и не съм го гледал),значи някой трябва да отпадне.Логично,не мислиш ли?И понеже в този форум,общо взето,всичко е анти-Левски,а и другите нападатели са от "странство",остава-Киров,нали?

А тази тема стана поредната тема анти-Черно море :evil: Поне Капитанов има шанс да го вземат,дано да е на следващия сбор,да го изпробват и него.

1.Не сме ние,дето я подхванахме.
2.Така и не разбрахме,къде е "ГАВРАТА"?
3.Кой пише Черно море с малка буква?Ние или вие?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 29 яну 2010 13:25

Аве вие от Левски не се ли уморихте да се вясвате във всяка наша тема.Няма такива досадници като вас.Темата нарочно я пуснах във подфорума на Черно Море а не в "Национален отбор".Гледайте си там правилния футбол и ни оставете нас дето сме от провинцията.Ние нищо не разбираме от футбол и само си говорим глупости.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 яну 2010 13:27

Сектор Б написа:
ЕМИЛ написа:Кои играчи според автора на темата от Черно море трябва да бъдат викнати при младежите?

Мобе би всичките им играчи, за да няма "гавра" :lol:

1.Това е началото на дискусията анти-Черно море.Първия пост в темата,в която се скача пренебрежително към Черно море.
2.С какво играчи на Видима,Поморие и Брестник(нищо лично срещу тях),превъзхождат играч или играчи от третия в класирането на дублиращата група? :roll:
3.Не съм обърнал внимание как някой е изписал отбора ми с малка буква.Това е най-малкия проблем за мене и бягство от умни и коректни отговори.
И не пиши глупости,моля те.Другите моряци скачат по-твърдо срещу теб и други такива.Приятелски съвет.
Отнася се за deepblue.
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 яну 2010 13:51

deepblue1963 написа:Еми не може да вземе 50 човека.Ако вземе Капитанов(нямам нищо против него,а и не съм го гледал),значи някой трябва да отпадне.Логично,не мислиш ли?И понеже в този форум,общо взето,всичко е анти-Левски,а и другите нападатели са от "странство",остава-Киров,нали?

Не знам колко пъти да отговоря,че дадах отговор на въпроса на един син фен незнайно,защо налазиха само левскари които взеха да плюят по Капитанов и по моряците,ами какво се чудете ще сме анти-Левски.А щом си мислиш,че съм имал предвид Киров(при положение,че не му познавам качествата) си е твой проблем как разбираш написаното от мен.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Гавра с Черно Море и при младежкия национален отбор

Мнениеот ЕМИЛ » 29 яну 2010 14:21

more
Попитах те нещо и ти ми отговори.Така е.Но просто в състава има подмладяване и са извикани нови хора.А и това не означава ,че няма да го викат момчето и за напред.

[offtopic]И какво излиза?Че цялата дандания е за 1 играч!!!!!Накарайте ТИМ да ви оправят стадиона и школата и тогава претендирайте занационали.[/offtopic]

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 29 яну 2010 14:47

ЕМИЛ написа:more
Попитах те нещо и ти ми отговори.Така е.Но просто в състава има подмладяване и са извикани нови хора.А и това не означава ,че няма да го викат момчето и за напред.

[offtopic]И какво излиза?Че цялата дандания е за 1 играч!!!!!Накарайте ТИМ да ви оправят стадиона и школата и тогава претендирайте занационали.[/offtopic]

Eмчо , за школата си се пообъркал , сигурно имаме повече игрища и от синия гранд така ,че по добре не коментирай неща , с които не си наясно иначе ще станеш като дълбокия досадник .

Младежките национали са същия ташак както и батковците им , по много причини , но една от главните е , че треньорите не са маши на мениджъри и собсвеници освен това са доста некадърни и лично , аз май повече се радвам , че наши футболисти не са част от тая пасмина наречена национален отбор ! На синьо червените шамани и разбирачи оставям удоволствието да им се наслаждават .Между другото фирма "Рога и копита" осра поредната тема в нашия форум!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 яну 2010 14:49

ЕМИЛ написа:more

Аз мога да ти напиша и други талантливи играчи от школата ни,но това няма да доведе до промени в младежкия ни национален отбор.Да разбира се,ако подържа доброто си ниво рано или късно може би ще намери място там.
[offtopic]По принцип има индикации да се оправи и стадиона ще поживеем и ще видим.Всички национали на България ли са почнали кариерите си на перфектни стадиони? :roll:[/offtopic]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 яну 2010 14:50

Ако още отсега завъртим плочата:"Защо този,а не онзи?",къде ще му излезе края?Аз,пък,предпочитам въобще да не взимат играчи от Левски,защото се нарушава подготовката им с отбора.Колкото пъти са взели наши играчи,винаги са си идвали контузени.От такава "реклама"-мерси!Като фен на Левски,какво ме "топли",че Балтанов е бил капитан на младежкия или е изиграл 100 000 мача там,ако,като му дойде времето да играе при мъжете в Левски,не може да се наложи(примерът е произволен).Не мисля.че няколко мача в младежкия национален отбор са коооой знае колко решаващи за кариерата на един футболист.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 29 яну 2010 14:51

Вие май не сте съвсем левскари,нещо ми намирисвате на каменарци.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 яну 2010 15:48

morqka93 написа:Вие май не сте съвсем левскари,нещо ми намирисвате на каменарци.

Mай май си прав, особено тоя Дийп има повече мнения в нашия форум отколкото в техния...Да вземем да му купим една палатка и да я опъне денонощно да е при нас :lol: :evil:

По темата- абе вие левскарите първо не разбрахте ли, че става дума за юноши и второ, че гаврата е в това, че имаме не малко добри варианти за юнощеския национален отбор, просто никой никога не е идвал да ги наблюдава и това не е от вчера, тъй като не виждат по-далеч от носа си отговорините лица- повиканите от Сливен няма да ги коментирам ясна е картинката там, има няколко повикани от Берое и Видима , колкото да замажат положението, че и от други отбори се викат и толкова.......Аз съм убеден,че има 100 пъти по-добри варианти от тези които са повикани, но както и да е!

Върни се в “Черно море”