Георги Дерменджиев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Георги Дерменджиев

Мнениеот SANSIRO7 » 15 фев 2019 08:57

wilge написа:Всички казват, че Сираков много разбира от футбол, че е точния човек за директор, но вече четвърта смяна на собствеността и нито един собственик не го иска след като Батков го изгони. Нещо като приказката "Хубава жена, но да не ти е в къщата". Защо ли?

И затова от 10 години сме прокопсали.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 фев 2019 12:57

wilge написа:Всички казват, че Сираков много разбира от футбол, че е точния човек за директор, но вече четвърта смяна на собствеността и нито един собственик не го иска след като Батков го изгони. Нещо като приказката "Хубава жена, но да не ти е в къщата". Защо ли?

Защото предишните собственици бяха аматьори .Сега при новата власт току виж на 6 март цъфне в управлението на клуба

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2019 13:26

Сираков както обича да се изказва остро и често крайно, характера му е кажи-речи като на скандалджия може много бързо да се изпокара с половината клуб и не само футболисти, ами и администрация и квото още се сетите. Няма да се изненадам, ако бъде поканен и се върне, обаче в структурата ще е под Колев, фактически и под Божков. После да няма пак "бомби" и "аз исках това и онова, ама те не позволиха. Като не искат да оправя клуба, да се спасяват". Щото долу-горе това му е трактовката откато е извън Левски.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2019 13:31

И да приеме да има шеф и някой да му нарежда? Трудна работа. Между другото е интересно какъв точно ще е Павел Колев? Нещо, като подпрезидент - следващият в йерархията след БоШков? И какви ще са прерогативите и най-вече правомощията на спортния директор, ако бъде назначен такъв? Защото досега, това, което е Колев е бил именно спортния директор, най-важният след бащицата. А така ще е следващия по важност след втория човек в йерархията...

Със Serafim задаваме общо взето един въпрос - съвпадеж. :)

Поне на пръв поглед, нещо ми се размиват двете позиции - тази на Колев и спортния директор. А и Колев е по-скоро тип администратор и бюрократ, а не спортен тип. В този смисъл, да, трябва и някой спортен човек, който обаче определено няма да има властта, която имаха Гонзо и Наско, а тя беше голяма.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 15 фев 2019 14:13

metodito написа:..................... Между другото е интересно какъв точно ще е Павел Колев? Нещо, като подпрезидент - следващият в йерархията след БоШков? ....................................

Лично аз смятам, че той ще бъде "БоШков". Няма да видим Божков да дава никакви изявления и на практика, все едно го няма. На практика, Колев ще изпълнява ролята на Президент. Т.е., за Сирака едва ли ще се намери място, а и той едва ли ще се съгласи да свири втора цигулка и неговите идеи да са под надзора и на Колев и на Божков. Но въпросът за спортния директор виси, защото едно е да правиш организация и стратегия, а друго да ги обличаш в материал ( т.е. играчи ), съобразно избраната стратегия.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2019 14:24

Geonik написа:
metodito написа:..................... Между другото е интересно какъв точно ще е Павел Колев? Нещо, като подпрезидент - следващият в йерархията след БоШков? ....................................

Лично аз смятам, че той ще бъде "БоШков". Няма да видим Божков да дава никакви изявления и на практика, все едно го няма. На практика, Колев ще изпълнява ролята на Президент. Т.е., за Сирака едва ли ще се намери място, а и той едва ли ще се съгласи да свири втора цигулка и неговите идеи да са под надзора и на Колев и на Божков. Но въпросът за спортния директор виси, защото едно е да правиш организация и стратегия, а друго да ги обличаш в материал ( т.е. играчи ), съобразно избраната стратегия.

Абсолютно и аз така мисля. В повечето клубове в Европа има позиция, която е най-висша. В някои клубове тя е на президент, в други на изпълнителен директор. А собствениците или борда на директорите обикновенно рядко се меси директно в работата на президента/изпълнителния директор. Тука в България сме свикнали хем да има президент, хем да има СТД и да се чуди човек кой точно носи отговорност, кой дава "да" и "не" и кой на кого се меси. В Лудогорец даже има собственик (Домусчиев), президент (Александров мисля се казваше) и СТД имаше, докато Томанов бе в отбора. При Ганчевия отбор пък самия Ганчев е (съ)собственик, после Пламен Марков е изпълнителен директор, Стойкас е дефакто СТД/селекционер, а онзи Милков е административен директор, като неговата работа е изцяло извън спортно-техническата част.

Смятам, че Павел Колев ще е лицето представляващо отбора, а над него ще е собственика/инвеститорите, които офицално на дали ще дават интервюта, изявления, ще водят преговори и тн. Всичко ще минава през него самия. Вероятно ще има и СТД, чийто функции, ще са ограничени до ръководене на скаутско звено, преговори за договори, трансфери, организиране на лагери, пътувания и тн. за първия отбор. И дано не седи на скамейката, като Сираков и Гонзо. :lol: Честно казано в Европа се сещам само за един единствен отбор, чийто спортно-технически директор седи на скамейката по време на мачовете. Старши треньора си има щаб, помощници, той си носи отговорност по време на срещите, а не СТД-то.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2019 15:36

Ако привлечем и Манолев, вече ще съм убеден, че Чичо Гошо ще се опита да повтори дебютният сезон на Лудогорец... Ако се сещате, приоритетно състава им тогава беше от пенсии и отхвърлени от други отбори играчи. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 фев 2019 15:38

THE G.A.M.E написа:Ако привлечем и Манолев, вече ще съм убеден, че Чичо Гошо ще се опита да повтори дебютният сезон на Лудогорец... Ако се сещате, приоритетно състава им тогава беше от пенсии и отхвърлени от други отбори играчи. :lol: :mrgreen:

Манолев отиде в Лудогорец....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2019 15:55

modor написа:Манолев отиде в Лудогорец....
Значи ще вземем некой друг пенсионер. :? :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 фев 2019 09:31

Явно му трябва още малко време да свикне къде се намира.Не можеш да определиш това дерби като обикновен мач.Във никакъв случаи.Няма как да се случи и във бъдеще това.Винаги ще има разлика и то огромна във заряда.Ако това е начин да въведеш спокоиствие---океи.Но няма как да го задържиш.То изчезва със първият съдииски сигнал.

Върни се в “Левски”