Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 22 фев 2019 21:56

Странни анализи правите понякога. За Нганиони не разбрах - той ли залага на сигурната игра? Почти не сме го гледали французина, но от малкото прояви изглежда като научен футболисти и често взема правилното решение - когато трябва чисти, когато трябва задържа топката. Горанов в едно отношение израстна - умее да се надиграва един на един или по-скоро да пази топката умело. Но това пазене е за сметката на бавене на играта, защото на него цялата му играе е да се надупи и да чака противника да дойде, да се пробва да мине някак си покрай него или да падне за нарушение. До там е развитието му. Дерменджиев ако малко от малко е проучил Левски, преди да поеме отбора, трябва да му е направило впечатление, че играта на Горанов се подобри много, когато Афонсо му бе конкуренция и капитана оставаше резерва често. Ситуацията е аналогична - французина заменя Горанов в няколко важни мача и се надяваме, че ще му подейства отрезвяващо. Ще бъде абсолютно премерен риск от страна на Дерменджиев, от който може да спечели много и съотвено да изгуби малко, ако се провали експеримента.

За Мариани какво да кажа - 25 мача, 7 гола, 9 асистенции. Бенчмарка в последните 10 години за плеймейкър в Левски е Дарко Тасевски. Македонеца в най-силния си личен сезон с Левски има 4 гола и 15 асистенции през 10/11.
Швейцареца е добре научен и ерудиран футболист (имам предвид на терена). Има нужда от други научени футболисти около него. И най-важното - съотборници, които умеят да се движат без топка. Иначе и най-добрия подавач в света би изглеждал като ботушар, пускащ пасове-загадки.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 22 фев 2019 22:23

Не виждам нищо странно. Просто констатация на моментното състояние на примадонките. Това е истината и наличността за съжаление.

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 23 фев 2019 10:19

Сега след като Домуса взе Нова ТВ, ще се наложи на Гонг и Диемите да казват и изписват правилно името на ловешкия клуб, а именно Цска-София (София).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 фев 2019 10:39

t0bl3ro_bg написа:Костов видяхме онзи ден - върза му на куче отново, а преди това 2 пъти не може топката да си спре при елементарни ситуации, но поне вкарва де. Божинов е свършил отвсякъде. Буш - не му потръгна тука и това е.
Така че и тук си трябва голова машина - доказана(!).

ЧовекИ, сериозен ли си? Никаква милост към Костов, но за Буш - "не му потръгнало". Мале-мале. И въобще, как си ги наредил....

Ама Костов бърка на много хора някъде. Баси трагедията!
Горанов в едно отношение израстна - умее да се надиграва един на един или по-скоро да пази топката умело. Но това пазене е за сметката на бавене на играта, защото на него цялата му играе е да се надупи и да чака противника да дойде, да се пробва да мине някак си покрай него или да падне за нарушение

Требе си негро, нали?

Що ли от двата фланга, опасностите за вратата ни идват основно от фланга на Милош. Най-вероятно е заради противника. Все там им се пада най-силния футболист, сигурно.

За едно Русев, за съжаление, беше прав - за феновете.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2019 11:12

Методи, това, че Нганиони е "негро" не го прави по-слаб от Горанов. Що пък Иван трябва да играе? Щото е българин? Ама омръзна ми от това. Като му е паднало нивото сяда на пейката и толкова. Всеки мач Горанов е рязко надолу и в момента е с формата от преди Роси. Стига с това затваряне на очи. Второто полувреме на мача с Витоша бях застанала на място, на което играта на Горанов се виждаше кристално. Е нЕа! развинтиха го т'ва момче. Направо няколко пъти му показаха откъде изгрява слънцето. Върни си мача с Вадуц и виж едно друго "негро" какво прави с Горанов. Нганиони грам не заслужава такова отношение. Пожелавам му да се махне и някъде да си играе редовно, а не да търка пейката заради някой си, който играе, щото е юноша.
Баси конете с капаци. И Клоп за три години наложи само един-двама юноши, ама що ли? Щото англичаните са дръвчета. Ама нищо. Ние тука си знаем нашето. Българин е, ще си играйка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 23 фев 2019 11:21

metodito написа:
t0bl3ro_bg написа:Костов видяхме онзи ден - върза му на куче отново, а преди това 2 пъти не може топката да си спре при елементарни ситуации, но поне вкарва де. Божинов е свършил отвсякъде. Буш - не му потръгна тука и това е.

ЧовекИ, сериозен ли си? Никаква милост към Костов, но за Буш - "не му потръгнало". Мале-мале. И въобще, как си ги наредил....

Горанов в едно отношение израстна - умее да се надиграва един на един или по-скоро да пази топката умело. Но това пазене е за сметката на бавене на играта, защото на него цялата му играе е да се надупи и да чака противника да дойде, да се пробва да мине някак си покрай него или да падне за нарушение

Требе си негро, нали?

Що ли от двата фланга, опасностите за вратата ни идват основно от фланга на Милош. Най-вероятно е заради противника. Все там им се пада най-силния футболист, сигурно.

Не деля играчите на Левски на чужденци/местни, така че ми е все тая кои играе. Но поне да играят нещо. Усещам, че защитаваш Костов, Капитана и Яблонски, но и тримата са средна класа играчи, но както казах - това са ни възможностите засега. Костов съм ти казвал, че го харесвам - раздава се, но не е никаква класа. Няма как да ти изкара по-напечен мач, когато ти потрябва. Написал съм двамата, които реално стават за ПФК Левски. Всичко друго е пълнеж. Но ако съдя по твоето разбиране за добри играчи, то Левски е нищо повече от средняк, което си е така в момента, но някак не мога да се съглася, че ПФК Левски трябва да бъде средняк и всяка година да играе бараж с отбори тип. Кисело мляко.

Всеки е в правото си да вижда през своите очила каквото поиска, аз може да звуча негативно, но просто съм реалист. Не си правя илюзии, нито очаквам титли, ШЛ и т.н. Искам за любимия ми отбор да играят качествени играчи, а не пили наше мляко и ще ги взимаме защото знаели какво е Левски. Знаят, пък не могли да се наложат и играят по селата в бг/полша/италия и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 фев 2019 11:34

t0bl3ro_bg написа:
metodito написа:

Требе си негро, нали?

Не деля играчите на Левски на чужденци/местни, така че ми е все тая кои играе. Но поне да играят нещо. Усещам, че защитаваш Костов, Капитана и Яблонски, но и тримата са средна класа играчи, но както казах - това са ни възможностите засега. Костов съм ти казвал, че го харесвам - раздава се, но не е никаква класа. Няма как да ти изкара по-напечен мач, когато ти потрябва. Написал съм двамата, които реално стават за ПФК Левски. Всичко друго е пълнеж. Но ако съдя по твоето разбиране за добри играчи, то Левски е нищо повече от средняк, което си е така в момента, но някак не мога да се съглася, че ПФК Левски трябва да бъде средняк и всяка година да играе бараж с отбори тип. Кисело мляко.

Всеки е в правото си да вижда през своите очила каквото поиска, аз може да звуча негативно, но просто съм реалист. Не си правя илюзии, нито очаквам титли, ШЛ и т.н. Искам за любимия ми отбор да играят качествени играчи, а не пили наше мляко и ще ги взимаме защото знаели какво е Левски. Знаят, пък не могли да се наложат и играят по селата в бг/полша/италия и т.н.

Костов е точно такъв тип играч, който да ни вади от калта, и е вкарвач. Най-добрата новина през зимата беше това, че не беше продаден. Не знам какво имаш предвид под средняци за Давид и Горанов. За ППЛ, не са. За общоевропейско ниво... ок.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 фев 2019 11:35

ralka_levskarka написа:Методи, това, че Нганиони е "негро" не го прави по-слаб от Горанов. Що пък Иван трябва да играе? Щото е българин? Ама омръзна ми от това. Като му е паднало нивото сяда на пейката и толкова. Всеки мач Горанов е рязко надолу и в момента е с формата от преди Роси. Стига с това затваряне на очи. Второто полувреме на мача с Витоша бях застанала на място, на което играта на Горанов се виждаше кристално. Е нЕа! развинтиха го т'ва момче. Направо няколко пъти му показаха откъде изгрява слънцето. Върни си мача с Вадуц и виж едно друго "негро" какво прави с Горанов. Нганиони грам не заслужава такова отношение. Пожелавам му да се махне и някъде да си играе редовно, а не да търка пейката заради някой си, който играе, щото е юноша.
Баси конете с капаци. И Клоп за три години наложи само един-двама юноши, ама що ли? Щото англичаните са дръвчета. Ама нищо. Ние тука си знаем нашето. Българин е, ще си играйка.

Добре. Задавам един въпрос: през кой фланг идват повечето опасности за нас?

П.С. Не съм настроен така, понеже не е българин. Просто този фланг ни е по-стабилен. Това са фактите. А една максима твърди: "Ако не е счупено, не го поправяй" - в този смисъл го казвам. Според мен, ако трябва да се прави корекция някъде е средата на терена. А Нганиони, може да се пробва на мястото на Милош някой мач.

И аз като t0bl3ro_bg, от това, което съм гледал, Нганиони не се впуска в авантюри по фланга (за разлика от Милош) и непреценени рейдове. Това ми допада.
Последна промяна от metodito на 23 фев 2019 11:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 фев 2019 11:44

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Методи, това, че Нганиони е "негро" не го прави по-слаб от Горанов. Що пък Иван трябва да играе? Щото е българин? Ама омръзна ми от това. Като му е паднало нивото сяда на пейката и толкова. Всеки мач Горанов е рязко надолу и в момента е с формата от преди Роси. Стига с това затваряне на очи. Второто полувреме на мача с Витоша бях застанала на място, на което играта на Горанов се виждаше кристално. Е нЕа! развинтиха го т'ва момче. Направо няколко пъти му показаха откъде изгрява слънцето. Върни си мача с Вадуц и виж едно друго "негро" какво прави с Горанов. Нганиони грам не заслужава такова отношение. Пожелавам му да се махне и някъде да си играе редовно, а не да търка пейката заради някой си, който играе, щото е юноша.

Добре. Задавам един въпрос: през кой фланг идват повечето опасности за нас?

И през двата. Слаби ли са и двамата? Слаби са. Като имаш заместник, който е по-добър от теб трябва да играе той, а не ти. А не уууу Цветкович, влизай Миланов. Браво Горанкаа, нищо следващия път, все едно е на 20.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 23 фев 2019 11:45

Слабички са - един играч се контузи и не могат една линия да пазят. Аман от примадони, избиращи си треньорите. Ще поживеем и ще видим дали ще се оправят нещата, дано да се, че гледам едни отбори, дето ни биха преди 8-9г. и развиват се хората. Други пък, които сме ги били - ми и те се развиват.

Върни се в “Левски”