Лига Европа - 2018/19
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Лига Европа - 2018/19
Сетиен наистина се олива малко. То и в Лас Палмас беше така. До един момент му връзва и наистина тоя стил е много интересен и може би приятен за гледане, но трябва малко да се съобразяваш с играчите, с които разполагаш. Бетис има много добър състав, но не чак толкова, че да играеш постоянно така рисково. Особено в отбрана. Същата работа като онзи аржентински нервак при нас.

Ето и жребия за 1/8-финалите:
Челси - Динамо (Киев)
Айнтрахт (Франкфурт) - Интер
Динамо (Загреб) - Бенфика
Наполи - Залцбург
Валенсия - Краснодар
Севиля - Славия (Прага)
Арсенал - Рен
Зенит - Виляреал
Челси - Динамо (Киев)
Наполи - Залцбург
Валенсия - Краснодар
Севиля - Славия (Прага)
Арсенал - Рен
Зенит - Виляреал
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
На пръв поглед следните отбори са фаворити според мен:
Челси - Динамо Киев
Айнтрахт Франкфурт - Интер
Динамо Загреб - Бенфика
Наполи - Залцбург
Валенсия - Краснодар
Севиля - Славия Прага
Арсенал - Рен
Зенит - Виляреал
За Франкфурт, Наполи и Зенит не съм много убеден, техните двойки ми се струват най-равнопоставени.
Челси - Динамо Киев
Айнтрахт Франкфурт - Интер
Динамо Загреб - Бенфика
Наполи - Залцбург
Валенсия - Краснодар
Севиля - Славия Прага
Арсенал - Рен
Зенит - Виляреал
За Франкфурт, Наполи и Зенит не съм много убеден, техните двойки ми се струват най-равнопоставени.

- Udoji90
- Контакти:
Айнтрахт - Интер ми изглежда като най-интересна двойка. Като нищо германците може да продължат. Залцбург според мен също са в състояние да изненадат Наполи. Севиля и Челси за мен са най-сигурни продължаващи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- KOPScousers
- Контакти:
Челси - Динамо (Киев)
Наполи - Залцбург
Валенсия - Краснодар
Севиля - Славия (Прага)
Арсенал - Рен
Зенит - Виляреал
Тази година ЛЕ има потенциал да стане доста интересна с напредването на турнира. Може би малко се доближава до сезон 15/16, когато имаше някои супер мачове на ниво ШЛ. Надявам се всички фаворити да продължат и да се получат добри, равностойни двойки на 1/4-финалите, но ми се струва, че няма как да минем без изненада. В този ред на мисли, Франкфурт и Виляреал като че ли изглеждат като големите фаворити да направят някоя изненада. Ще видим.
Наполи - Залцбург
Валенсия - Краснодар
Севиля - Славия (Прага)
Арсенал - Рен
Зенит - Виляреал
Тази година ЛЕ има потенциал да стане доста интересна с напредването на турнира. Може би малко се доближава до сезон 15/16, когато имаше някои супер мачове на ниво ШЛ. Надявам се всички фаворити да продължат и да се получат добри, равностойни двойки на 1/4-финалите, но ми се струва, че няма как да минем без изненада. В този ред на мисли, Франкфурт и Виляреал като че ли изглеждат като големите фаворити да направят някоя изненада. Ще видим.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
Големите отбори се разминаха, но на 1/4 финалите ще е мазало.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Големите отбори се разминаха, но на 1/4 финалите ще е мазало.
Финал: Зенит - Динамо (Киев) ще е адския мазаляк.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Залагайте за Севиля 

- Mathias_Coureur
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Сетиен наистина се олива малко. То и в Лас Палмас беше така. До един момент му връзва и наистина тоя стил е много интересен и може би приятен за гледане, но трябва малко да се съобразяваш с играчите, с които разполагаш. Бетис има много добър състав, но не чак толкова, че да играеш постоянно така рисково. Особено в отбрана. Същата работа като онзи аржентински нервак при нас.
Именно! Проблема на Бетис се казва Кике Сетиен!Бетис има много добри играчи като единици и много слаб треньор! С играчи като Пау Лопес, Марк Бартра , Уилям Карвальо , Серхио Каналес , Андрес Гуардадо, Ло Селсо , Хоакин , Жуниор Фирпо, Кристиян Тейо, Лайнес, Хесе,Леон и т.н. трябва да си без проблем в четворката на Ла Лига и да отстраниш Рен без проблем. Но от Нова година отбора започва да върви стремглаво надолу, освен това да налагаш тъпото тики така със 100 подавания ,да играеш прекалено рисковано в защита с тези връщания към вратаря, което до един момент ти връзва, но след това те разкриват, да нямаш план Б - това е положението!
Трябва да се налага директен футбол с бързи контраатаки, да имаш освен план А и план Б и план В, да сменяш тактиката по време на мач.
Една от другите грешки беше, че до Бартра не се взе още един качествен централен защитник и затова допускаме толкова голове. На първо място е защитата!Колкото и добро нападание да имаш , нямаш ли защита си аут!
На мястото на Кике Сетиен да идва Мануел Пелегрини или Хуанде Рамос или някой друг доказан специалист!
Феновете на Айнтрахт (Франкфурт) вече безепелационно се наложиха като най-мащабната гостуваща публика в европейските клубни турнири този сезон, а в предстоящата им битка с Интер в осминафиналите на Лига Европа ще се изкачат още едно ниво нагоре. Ръководството на “орлите” е получило 13 500 билета от колегите си от Милано, което означава, че Лука Йович, Себастиен Алер, Анте Ребич и останалите футболисти на треньора Адолф Хютер до немалка степен ще се чувстват като у дома си при визитата на 80-хилядния “Сан Сиро”.