Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот peliforewer » 21 фев 2019 23:02

sin4ec написа:
peliforewer написа:Благодаря,зададох ти този въпрос защото попаднах на един твой коментар писан преди години [offtopic]Мнениеот sin4ec » 14 мар 2013 13:28
КСПП![/offtopic]

Ами нека не бъркаме футболиста с човека! Питаш ме -отговарям. Аз и Любо харесвах като играч, наскоро го писах тук, да не се повтарям...
Голям играч-провал като треньор е често срещано явление.
Когато искаш да заемаш пост, важен за всички в държавата или във футбола-си мериш приказките. Като си тъп и говориш глупости-си носиш последствията.

Нямам какво да кажа повече,лека вечер ти желая.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2019 00:12

sin4ec написа:
peliforewer написа:Благодаря,зададох ти този въпрос защото попаднах на един твой коментар писан преди години [offtopic]Мнениеот sin4ec » 14 мар 2013 13:28
КСПП![/offtopic]

Ами нека не бъркаме футболиста с човека! Питаш ме -отговарям. Аз и Любо харесвах като играч, наскоро го писах тук, да не се повтарям...
Голям играч-провал като треньор е често срещано явление.
Когато искаш да заемаш пост, важен за всички в държавата или във футбола-си мериш приказките. Като си тъп и говориш глупости-си носиш последствията.

Няма как да отречеш,че тоя човек е директен,следва си пътя и не е ***** като някои други :!: Никога не е казал лоша дума за ''Левски''.Никога не се е отмятал от думите си.Следва принципите си и пътя си!Защитава позициите си пък макар и някой път прекалено директно.
Да,има финансови проблеми,но това са си негови лични такива.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 фев 2019 05:58

rusev написа:
Съгласен съм с теб, но как виждаш тези пет милиона да бъдат управлявани?

Може да е като дарителски фонд през сайт, пари които отиват само и единствено за школата на клуба, но пак как ще има гаранция, че няма да има злоупотреби?

Не знам точно, но щом по света намират начин да го правят, значи има как. Проблемът е, че ние сме далеч от тези неща и няма да се сетим за тях, докато на Армията имаме собственик, тип чичко - паричко.

Италианеца не ме радва, нещата на управленско ниво се комплицират. Може би назначението е част от сделката за посредничеството му при трансфера на Десподов? Другата опция е отблизо да наблюдава наши таланти и да им осигурява по-светло бъдеще в Италия. Дано не се конфронтира с ЛП и не му пречи!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 22 фев 2019 08:40

Mitata написа:
rusev написа:
Съгласен съм с теб, но как виждаш тези пет милиона да бъдат управлявани?

Може да е като дарителски фонд през сайт, пари които отиват само и единствено за школата на клуба, но пак как ще има гаранция, че няма да има злоупотреби?

Не знам точно, но щом по света намират начин да го правят, значи има как. Проблемът е, че ние сме далеч от тези неща и няма да се сетим за тях, докато на Армията имаме собственик, тип чичко - паричко.

Италианеца не ме радва, нещата на управленско ниво се комплицират. Може би назначението е част от сделката за посредничеството му при трансфера на Десподов? Другата опция е отблизо да наблюдава наши таланти и да им осигурява по-светло бъдеще в Италия. Дано не се конфронтира с ЛП и не му пречи!

Не вярвам той да се конфронтира с ЛП.
По-вероятно е ЛП да се конфронтира, защото никога не знае какво ще "избълве"! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 фев 2019 08:46

delqnski47 написа:Няма как да отречеш,че тоя човек е директен,следва си пътя и не е ***** като някои други :!: Никога не е казал лоша дума за ''Левски''.Никога не се е отмятал от думите си.Следва принципите си и пътя си!Защитава позициите си пък макар и някой път прекалено директно.
Да,има финансови проблеми,но това са си негови лични такива.

Аз лично винаги съм уважавал Пенев, защото е мъжкар. Само че откакто се завърна се държи меко казано странно. Винаги е бил директен, но в момента се държи като ревльо. Не знам дали е защитна тактика - да има оправдание, ако се издъни или е нещо друго. Но не му отива. Ясно е, че му тежи, че не можа да бутне оня пияница от стола на БФС.
Атаката по Лудогорец може да му се е сторила добра идея, но се получи обратния ефект - Петричев тотално го закри.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 фев 2019 09:00

rsk написа:Петричев .

...Кой?Къв беше тоя. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 фев 2019 09:30

Хайде честито!
https://www.blitz.bg/ikonomika/ofitsial ... 58729.html
Скоро думата Гел ще бъде забранена тук.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 фев 2019 10:24

delqnski47 написа:

...Кой?Къв беше тоя.

Ами реално има огромни успехи като ръководител на Лудогорец. Айде, в България да речем, че нещата им се получават по втория начин. Ама в Европа постигнаха много сериозни неща, поне за нашите стандарти. Останалите български отбори общо за последните 20 години нямат такива. Не искам да ги възхвлявам, понеже не изпитвам никак добри чувства към тях, но фактите са си факти. Добре, че сложиха Сухия за треньор, та се поотслабиха малко.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 22 фев 2019 10:46

djd написа:Хайде честито!
https://www.blitz.bg/ikonomika/ofitsial ... 58729.html
Скоро думата Гел ще бъде забранена тук.

Май ще има доста промени тук скоро...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 фев 2019 10:51

rsk написа:
delqnski47 написа:

...Кой?Къв беше тоя.

Ами реално има огромни успехи като ръководител на Лудогорец. Айде, в България да речем, че нещата им се получават по втория начин. Ама в Европа постигнаха много сериозни неща, поне за нашите стандарти. Останалите български отбори общо за последните 20 години нямат такива. Не искам да ги възхвлявам, понеже не изпитвам никак добри чувства към тях, но фактите са си факти. Добре, че сложиха Сухия за треньор, та се поотслабиха малко.

Когато сравняваш черничкия с фенклуба от Дръндар и Любо Пенев трябва да имаш предвид че Любо си е спечелил парите честно с много труд, това че не винаги му е вървяло в бизнеса е нормално и може да се случи на всеки, а Петричев си вади парите като ближе задните части на Домусчиеви.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”