Dedo1948 написа:анто маина написа:JackPackage написа:анто маина написа:JackPackage написа:peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
Получавали сме лиценз като сме представяли документи за разсрочване на задълженията, проблем? Ти ако имаш друго инфо, дай доказателства, ако не - обратно към Лоич![]()
Това че е подадена грешна информация към Уефа вече е изяснено и поправено, както и сме се издължили на когото трябва за да вземем лиценз за ЕКТ.
Значи сте лъгали с документи за расрочването ,тоест морал няма.
Как стигна до тоя извод, твоя фамозен ум? Като имаш задължение към някой не можеш да се договориш с него за нова схема на изплащане и разсрочка на задълженията сигурно?!
С моя фамозен ум стигнах до това заключение ,благодарение на това което казва фамозния ви ИД Колев ."път и след това да получи лиценз. В това отношение клубът е поставен в много тежка ситуация,защото информацията, която е подадена към УЕФА не е била коректна." Ти с твоя не фамозен ум, какво разбираш под не коректна имформация,аз разбирам ЛЪЖА другарю милиционер.
ГГ като лъже цяла България и/или УЕФА ,че е ЦСКА или Литекс,всичко е ОК,сега се огледа в Спасе,че е написал,че е добре финансово по гръцки модел. Да припознаеш друг клуб и да апелираш за морал,странни работи стават....
Да лъжеш като циганин , за милионери, милиардери ,или по документи и да си същия като ГГ и да апелираш за морал ,странни работи стават...