Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- JackPackage
- Контакти:
peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
Получавали сме лиценз като сме представяли документи за разсрочване на задълженията, проблем? Ти ако имаш друго инфо, дай доказателства, ако не - обратно към Лоич

Това че е подадена грешна информация към Уефа вече е изяснено и поправено, както и сме се издължили на когото трябва за да вземем лиценз за ЕКТ.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Божидар Митрев и ПФК Левски се разделиха официално по взаимно съгласие. Клубът благодари на вратаря, който е и юноша на „сините“, за коректното отношение и му пожелава много бъдещи успехи на футболния терен.
В същото време Филипе Нашименто бе преотстъпен на Политехника Яш и португалският халф ще доиграе сезона под наем в румънския първодивизионен тим.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- анто маина
JackPackage написа:peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
Получавали сме лиценз като сме представяли документи за разсрочване на задълженията, проблем? Ти ако имаш друго инфо, дай доказателства, ако не - обратно към Лоич![]()
Това че е подадена грешна информация към Уефа вече е изяснено и поправено, както и сме се издължили на когото трябва за да вземем лиценз за ЕКТ.
Значи сте лъгали с документи за расрочването ,тоест морал няма.
- JackPackage
- Контакти:
анто маина написа:JackPackage написа:peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
Получавали сме лиценз като сме представяли документи за разсрочване на задълженията, проблем? Ти ако имаш друго инфо, дай доказателства, ако не - обратно към Лоич![]()
Значи сте лъгали с документи за расрочването ,тоест морал няма.
Как стигна до тоя извод, твоя фамозен ум? Като имаш задължение към някой не можеш да се договориш с него за нова схема на изплащане и разсрочка на задълженията сигурно?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
JackPackage написа:peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
Значи твърдиш че имаме новина, всичко дължимо за лиценза ВЕЧЕ е платено.
W84me ( Блатер) ..
- JackPackage
- Контакти:
peliforewer написа:JackPackage написа:peliforewer написа:Без да се заяждам само ще ви припомня казаното вчера от Павел Колев, две години Русев не е платил 1ст. от задълженията към НАП ,а те са 6млн.лв. плюс 2млн.лв лихви. Нямаше да го пиша това ако на моите коментари за дълговете на Левски не ме наричахте какъв ли не и гордо заявявахте че те се обслужват. ПК каза истината, значи аз съм бил прав, сега ми се върти друг въпрос в главата, как ФК ЛЕВСКИ е получавал лиценз през тези години, това бившият изпълнителен директор на БФС не обясни,вие имате ли предположения. И последно,като непрекъснато парадирате с думи като морал и достойнство как ще обясните това че от ФК ЛЕВСКИ са подавали фалшива информация към УЕФА за финансовото си състояние.
Значи твърдиш че имаме новина, всичко дължимо за лиценза ВЕЧЕ е платено.
Ще видиш в края на месеца/началото на март, когато излезе становището на Уефа

JackPackage написа:....
Като имаш задължение към някой не можеш да се договориш с него за нова схема на изплащане и разсрочка на задълженията сигурно?!
Не към "някой", а към НАП, ..... фамозний

Нека малко те ограмотя, че много пишеш, ... малко четеш

Как мога да поискам отсрочване/ разсрочване на данъчни задължения?
Това става с молба, която подавам винаги чрез съответния териториален директор на Национална агенция по приходите (НАП) в зависимост от своя адрес. Искането е по образец. Като адресат на молбата обаче посочвам компетентния да я разгледа орган, а кой е той зависи от размера на моето задължение и от срока, за който искам отсрочване/ разсрочване. С оглед размера на задължението ми адресат на молбата ми ще е:
- министъра на финансите – за задължения за данъци или задължителни осигурителни вноски общо в размер над 300 000 лв. или за срок повече от 2 години.
Важно! За да бъде уважено искането ми, трябва обаче да предложа като обезпечение някакъв актив (пари или суми по мои сметки, стоки, движими вещи и недвижими имоти, банкова гаранция), чиято стойност да покрива размера на главницата и лихвите на моето задължение.
За кои мои задължения НЕ е допустимо отсрочване или разсрочване?
Отсрочване или разсрочване не е допустимо за следните задължения:
.......
- задължения за ДДС, акцизи и осигурителни вноски, .....
.... а ако има молба (съответно решение) до/на министъра на финансите, то нали се сещаш това решение, къде трябва да е публикувано

Да не говорим, че според ПК от 2 години към държавата не е плащано НИЩО, включително ДДС и осигуровки!
К'о праим, ..... фамозний

Кой трябва да търси и показва доказателства за начина на лицензиране?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Абе, вие клуб нямате ли си? Кога ще спрете да се занимавате с финансите на Левски, данъците на Левски, отбора на Левски, собствениците на Левски, изпълнителните директори на Левски, феновете на Левски, стадиона на Левски? Това комплекси ли са, или просто са ви скучни дните? Тука не можем да хванем ръка останалите да напишем нещо за нашия си клуб от вас и вашите финансови анализи. Ужас
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Методи Томанов ще стане спортен директор на "Левски" след общото събрание
https://www.dnevnik.bg/sport/2019/02/21 ... LQ-97ig_14
https://www.dnevnik.bg/sport/2019/02/21 ... LQ-97ig_14
България има природни богатства,