Първа лига XXII кръг ЦСКА - Ботев Враца 19.02.2019 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Първа лига XXII кръг ЦСКА - Ботев Враца 19.02.2019 17:30

Мнениеот mistreated » 20 фев 2019 09:59

W84me написа:
mistreated написа:Иска ми се да видя 4-4-2 срещу сините с Тиаго и Антов в средата, Енрике и Жоржиньо външни, Евандро и Соу напред. Пинто и без това никаква не я върши на терена. За съжаление едва ли ще рискува Чичовото един халф за нападател... Щем не щем, ще сме с Бикел отляво и Турицов отдясно, но Перейра спокойно може да замести Чорбаджийски в средата.

Тоя Бикел на бека е по-зле и от Лясков :mrgreen:

Зле е, ама то няма друг. Лясков и той е контузен от вчера...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 20 фев 2019 10:02

W84me написа:
mistreated написа:Иска ми се да видя 4-4-2 срещу сините с Тиаго и Антов в средата, Енрике и Жоржиньо външни, Евандро и Соу напред. Пинто и без това никаква не я върши на терена. За съжаление едва ли ще рискува Чичовото един халф за нападател... Щем не щем, ще сме с Бикел отляво и Турицов отдясно, но Перейра спокойно може да замести Чорбаджийски в средата.

Тоя Бикел на бека е по-зле и от Лясков :mrgreen:

Е, за успокоение, срещу него ще е Кабрал, който беше трагичен срещу Локо Пловдив
Хайл Мусолини

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 фев 2019 10:05

rsk написа:
gihuelo написа:
rsk написа:Страхотен е. Рев, рев... Страшна тактика е измислил. Постоянно да пищи от БФС и съдиите. И да се издъни - те са виновни.

Хората от твоя отбор се занимават с интервюто на Колев по БТВ.
Ти денонощно киснеш тук и все ЦСКА ти е в главата :) Вземи напиши един пост и там :) Е така от кумова срама :) То бива комплексарщина ама ти си неспасяем случай.

Ти кой беше, че да ми даваш наклон къде и какво да правя?
Има си официален форум на привържениците на Левски и там общувам с левскари. Устройва ли те?

...

Най-активен във форум:ЦСКА
(482 мнения / 26.69% от мненията на потребителя)
Най-активен в тема:Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)
(124 мнения / 6.87% от мненията на потребителя)

Ти изобщо не си от Левски бе :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 фев 2019 10:12

CaptainBertorelli написа:Е, за успокоение, срещу него ще е Кабрал, който беше трагичен срещу Локо Пловдив

Това е друг въпрос :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 20 фев 2019 11:15

W84me написа:Странно защо никой не го пита за кристалната дузпа за Враца.

Защото ще последват гръм и мълнии :evil:

Чичовото добре си направи сметката. Още след първия мач ревна от съдийството и резултата е налице. Не се появиха проблеми в следващия с евентуално повеждане на гостите. Ха си дал нещо дори и 1% съмнително срещу ЦСКА ха е настанала война с привърженици, ръководство след като вече веднъж треньора е предупредил, че май има някакви завери срещу ЦСКА ("следя ги аз внимателно"). Не е зле срещу 9 хиляди лева. Официално ако си нагласяш нещата излиза далеч по-скъпо да купуваш функционерите на БФС, делегати, съдийски бригади, противници. Питайте Домуса колко пъти по 9 хиляди е дал.

То иначе не сме слепи. Черно Море ни надигра и заслужено победи. Без значение дали е имало съдийски грешки. Аз такива ги слагам в графата "случват се" (има ги и по други мачове-веднъж са в твоя полза, друг път в твоя вреда). Когато някой е излязал с целенасочена мисия да те съсипе си личи и не са такива откъслечни моменти при които вие левскарите много обичате да се хващате (не дал засада, корнер, картон-неща несигурни за крайния резултат или пък дузпа, гол на случаен принцип "случва се", където не е ясно преди мача дали ще се случи нещото). С Ботев при дузпата мача потегляше в друго русло. Какво? Неясно. Можеше да паднем, да направим реми или пак да бием. Кой да ти каже? Плюс е, че ни се спести неяснотата. Благодарение на предната пресконференция на Любо. Докато си мислете колко е забавен със смешки и жалвания за 9 хиляди си направихме хубава услуга за няколко кръга напред. ГГ е и наясно какво става и това също влиза в арсенала, а Любо е точния човек.

Радвайте се, че не е Стойчо :) . Той играе още по наедро. Не за няколко кръга съдиите да не си и помислят нещо да не свирят срещу ЦСКА, а за цял полусезон/сезон. "ЦСКА ще е първи, а другите не ме интересуват и да се подреждат отзад".

Явно нашия отбор владее риториката, така както вашия административните похвати, за да си осигури предимство в резултатите.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 фев 2019 11:26

Не виждате ли, че сигурно 70-80% от подобни случаи на игра с ръка след удар, не се свирят вече. Даде се свобода на съдиите за собствена преценка и много рядко свирят дузпа. Случаите са страшно много, когато не са свирени пободни неща. Съвсем друго е да не вдигнеш двуметрова засада! Относно "питането" за "кристално чистата дузпа" към Пенев, някой пита ли Дерменджиев за "кристалната" засада на Яблонски?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 20 фев 2019 11:30

И още нещо. Реално мача с ЧМ е загуба, въпреки някои грешки, които не ги отдавам на тенденциозност. Вярно е, че и от вчерашния мач в този ранен стадий неотсъдената дузпа за Ботев ни носи голям плюс, а нашите са далеч накрая на мача и не е ясно дали щяха да се случат. Не можем да се оплачем НООООООО....

Редно е да отбележим и че нещата, които ЛП споменава са факт. Втория гол на Морето във Варна и няколкото неща от вчерашния мач в това число засада на голова атака и неотсъдена дузпа. Аз не казвам, че сме ощетени от цялата работа, не се жалвам, не оспорвам победата на Морето и признавам, че мача с Ботев можеше да стане сложен, но споменатите отсъждания са факт. Има ги.
Не мога да се съглася, че само "ревем" и че нямало нищо срещу нас. Ако те се задълбочат и придобият подчертан характер в посока Разград, а на такива мачове съм се нагледал, не е никакъв рев и сме в правото си да наричаме дори с обидни имена цинизма.

В тази връзка на съдиите пък вие не трябваше да вземате точка от Локо Пд. Нередовен ви е гола. Ама хайде и него го броя "така се случило" този път в полза на Левски, не мисля че съдиите тенденциозно го изтърваха. Обаче мога да ти кажа кое дразни. Това с Локо Пд не, но есента имахте няколко спешни случая на съживяване от амока с Вадуц. Например докопването до реми с ЧМ още в началото. Първите ви три мача вие трябваше да сте като прострян в нокдаун боксьор. Неадекватни, паднали от джудже, с Делио начело. И какво стана? Хайде на далаверите. Приятелите от Ботев Пд легнаха, съдиите помогнаха с ЧМ и другия Ботев. Там нещата не бяха случайни и "случват се". Случи се това което трябваше да се случи. Съвсем целенасочено.

А че ние сме слаби сега е ясно. Аз не мога да се съглася с ЛП, че вече нещо играем ама той си е прав. Така се говори. Всички се справят добре, ако не се справят трябвало време, съдиите да внимават, че ще пищя от тях и т.н. в похода на титлата. ГГ е отделил голям ресурс вече да я взема. Няма да се учудя Божков да му направи услуга в целта и през уикенда да сме победители. Ако не знаеш аз знам как стават тези неща при Черепа и как се спира да се играе. А после може да обърнете и Лудогорец пак в името на нашата цел, така де заради контактите Божков-Ганчев.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 20 фев 2019 12:07

рестото от варна беше върнато - точка

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 фев 2019 13:15

Никакво ресто няма! Продължава се по същия начин, както във Варна! Някой трябваше да пита съдията как след като гостите са извършили близо 30 нарушения, са декорирани само с 2 жълти картона?! :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2019 13:52

gihuelo написа:Енрике беше с болка в ръката . Любо попита журналистката ,която му зададе въпроса , дали да уточни коя ръка го боли , но мацката се отказа преждевременно от отговора :)

Това с болката в ръката мисля, че се отнасяше за Стипица, не за Енрике.
Енрике е с контузия от мача с Морето.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”