Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 17:00
[offtopic]Ако има нещо положително като извод в тази грешка, то е показателна за желанието на целия отбор да победи.
Всичко напред. Бяхме ги завряли в тяхната половина, а Локото това и чакаше. Най-вероятно е тренирана ситуация, а не просто изритване напред. Тъпото е, че и Септември ни хващаха на такива контри. А Горанов и Рейш да му бяха дали да се почерпи нещо на момчето там - баси шпалира. На всекиго се случва да се подхлъзне. Истината е, че в тази ситуация си ни хванаха по бели гащи. Кой, защо, как, дано си вземат бележка, защото, както хиксихме, така и можеше да паднем, заради тази грешка.[/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
koisa написа:ralka_levskarka написа:Рейш се подхлъзна.
А ЦвЯтко пак го нямаше в зоната му...
За него нищо ново. Аз се чудя що не го пробват като крило, знаеш ли, може да го преоткрием
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Ето и цялата група на Левски:
Михайлов, Кръстев, Нганиони, Д. Иванов, Яблонски, Горанов, Мариани, Цветкович, Рейш, Тиам, Белмонт, Юруков, Райнов, Вашчук, Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Божинов
Михайлов, Кръстев, Нганиони, Д. Иванов, Яблонски, Горанов, Мариани, Цветкович, Рейш, Тиам, Белмонт, Юруков, Райнов, Вашчук, Кабрал, Паулиньо, Костов, Буш, Божинов
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ralka_levskarka написа:За него нищо ново. Аз се чудя що не го пробват като крило, знаеш ли, може да го преоткрием
Мисля, че преди време, още при Роси бях писал, че като крило ще е далеч по-полезен, отколкото като бек.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
mikata написа:Ето и цялата група на Левски:
Михайлов - Нганиони, Яблонски, Рейш, Цветкович - Райнов, Юруков/Белмонт - Паулиньо, Мариани/Васчук, Кабрал - Костов. Това ми се ще да е съставът за днес.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- modor
- Контакти:
Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев най-вероятно ще направи рокада в атаката на тима за предстоящия мач с Витоша. Очаква се на върха да застане голмайсторът на тима Станислав Костов, вместо Валери Божинов, който стартира срещата с Локомотив Пд (1:1).
Новото попълнение на „сините” най-вероятно ще остане на пейката в двубоя от 22-ия кръг на Висшата лига.
Срещата ще можете да проследите по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.
Треньорът Георги Дерменджиев избра 19 играчи за днешното гостуване на Витоша. Двубоят е от 17:00 часа на националния стадион „Васил Левски“. Извън групата отново остана Живко Миланов, който страда от контузия.
Новото попълнение на „сините” най-вероятно ще остане на пейката в двубоя от 22-ия кръг на Висшата лига.
Срещата ще можете да проследите по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.
Треньорът Георги Дерменджиев избра 19 играчи за днешното гостуване на Витоша. Двубоят е от 17:00 часа на националния стадион „Васил Левски“. Извън групата отново остана Живко Миланов, който страда от контузия.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
ralka_levskarka написа:koisa написа:ralka_levskarka написа:Рейш се подхлъзна.
А ЦвЯтко пак го нямаше в зоната му...
За него нищо ново. Аз се чудя що не го пробват като крило, знаеш ли, може да го преоткрием
Още преди време го бях предложил това, малко като Марсело играе. Иначе за мача победа с 2 гола разлика, но не лесна. Най-позитивното е че ще можем да стъпим на националния малко по-рано от ЦСКА-София.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
Крайно време е треньора да даде почивка на капитана.През последните 7-8мача той доста се раздаде и има нужда от почивка......
трудно предвидим мач
Ще пада кюскане и блъскане и който вкара първи ще победи, ако въобще някой вкара?!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Kris_men2000
alexdb написа:t0bl3ro_bg написа:koisa написа:alexdb написа:vvessel написа:t0bl3ro_bg написа:0-2
Кабралата и яблонски вън !![]()
![]()
И на тяхно място кой?
При гола на Локомотив Рейш не застана добре и има най-голяма вина. Яблонски не си спомням да е направил грешка в мача.
А през Кабрал направихме повечето положения за гол. Дори паса от дълбочина за гола беше негов.
Но така или иначе и двамата са вън след 3 месеца.
Ти ме уби направо. Голът на буферите е на 90% по вина на Яблонеца който и той не знаеше къде е и не си покри човека. Рейш се подхлъзна, но беше наваксал.![]()
Витоша са зле, ама като знам ние какви титани сме .... Като пуснат пак Николет на върха на атаката може мача да се закучи на 0:0 докато го сменят.
Иначе това първенство почва все по-тотаджийско да ми изглежда.
То този човек май беше на Цветкович, който не успя да се върне и на Яблонски му се наложи да е между трима.
Трима ли? Това с нашите в синьо ли?
Или аз не чаткам позициите и man-markinga и не виждам как яблонски е между трима или не знам какво. Той следи топката, но не и човека. Двамата с цветко са си изпуснали хората, а това са тия най-близко стоящите до тях, което е очеизваждащо. В крайна сметка централните са последните хора пред GK и те трябва да покрият тези пред тях. Бека не може да е хем отпред, хем отзад...
Мда, снимката е показателна - Яблонеца и никъде и не пази никой. Отгоре на всичко покрива евентуалната засада на централния им. Ако беше на линията на Рейш този пас нямаше да мине.
За разлика от много от вас тази пущина футбола съм е играл 8 години и то като ЦЗ.
1. Това е игрова ситуация а не клавиатурата пред компютъра и да ръсим моЗаци.
2. Яблонски не е виновен защото следи игровата ситуация и решава за стотна от секундата как да реагира според ситуацията.
3. Яблонски не е разноглед за да вижда на 180 градуса какво става около него.Затова има и съотборници който да му помагат.
4. Цветкович подтичва като балерина и гледа ситуацията безплатно ,а не реагира веднага да се прибере на спринт за да помага.
5. Къде са Тиам и Райнов? Да не са за гъби в гората? Поне единият от двамата трябваше да бъде задължително там.
6. Вината за гола е изцяло на двамата ДХ и офанзивните играчи.Не може да оставиш трима нападатели от противника да си развяват коня сами срещу двамата ни ЦЗ и след това да ги виниш за гола.
§. Божинов е като на почивка в Левски. Един път не се върна да помогне на защитниците за разлика от Костов който всеки път при загубена топка се връща на спринт да помага на защитата.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.