Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Витоша
25
16%
Равен
26
16%
Победа за Левски
109
68%

Общо гласове: 160

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Витоша Бистрица - Левски София | 20.02 | 17:00

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 фев 2019 19:50

koisa написа:
alexdb написа:
vvessel написа:
t0bl3ro_bg написа:0-2

Кабралата и яблонски вън ! :evil: :evil: :evil:

И на тяхно място кой?
При гола на Локомотив Рейш не застана добре и има най-голяма вина. Яблонски не си спомням да е направил грешка в мача.
А през Кабрал направихме повечето положения за гол. Дори паса от дълбочина за гола беше негов.
Но така или иначе и двамата са вън след 3 месеца.

Ти ме уби направо. Голът на буферите е на 90% по вина на Яблонеца който и той не знаеше къде е и не си покри човека. Рейш се подхлъзна, но беше наваксал. ;)
Витоша са зле, ама като знам ние какви титани сме .... Като пуснат пак Николет на върха на атаката може мача да се закучи на 0:0 докато го сменят.
Иначе това първенство почва все по-тотаджийско да ми изглежда.

То този човек май беше на Цветкович, който не успя да се върне и на Яблонски му се наложи да е между трима.

Трима ли? Това с нашите в синьо ли?
:shock:

Или аз не чаткам позициите и man-markinga и не виждам как яблонски е между трима или не знам какво. Той следи топката, но не и човека. Двамата с цветко са си изпуснали хората, а това са тия най-близко стоящите до тях, което е очеизваждащо. В крайна сметка централните са последните хора пред GK и те трябва да покрият тези пред тях. Бека не може да е хем отпред, хем отзад...

Изображение

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 19 фев 2019 20:51

Яблонски и Цветкович са тотална дупка в защита, което продължава от есента, загубените точки бяха следствие от тяхното фиктивно присъствие, защо Дерменджиев продължава грешката на Стоянович да ги държи титуляри :?: На тяхно място обезателно трябва да започват Д. Иванов и Миланов, както и очевидно Костов вместо Божинов. Тия треньори изобщо как може да пускат футболисти, на които не им се играе или не са във форма, нещо не са в час. :idea:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 фев 2019 20:57

WPWW написа:Яблонски и Цветкович са тотална дупка в защита, което продължава от есента, загубените точки бяха следствие от тяхното фиктивно присъствие, защо Дерменджиев продължава грешката на Стоянович да ги държи титуляри :?: На тяхно място обезателно трябва да започват Д. Иванов и Миланов, както и очевидно Костов вместо Божинов. Тия треньори изобщо как може да пускат футболисти, на които не им се играе или не са във форма, нещо не са в час. :idea:

Миланов ще застъпи още утре. Д.Иванов - не знам какво става там.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 фев 2019 22:15

koisa написа:
alexdb написа:
vvessel написа:

И на тяхно място кой?
При гола на Локомотив Рейш не застана добре и има най-голяма вина. Яблонски не си спомням да е направил грешка в мача.
А през Кабрал направихме повечето положения за гол. Дори паса от дълбочина за гола беше негов.

Ти ме уби направо. Голът на буферите е на 90% по вина на Яблонеца който и той не знаеше къде е и не си покри човека. Рейш се подхлъзна, но беше наваксал. ;)
Витоша са зле, ама като знам ние какви титани сме .... Като пуснат пак Николет на върха на атаката може мача да се закучи на 0:0 докато го сменят.

То този човек май беше на Цветкович, който не успя да се върне и на Яблонски му се наложи да е между трима.

Не беше. Централният се пази от двойката централни. Виж записа на ситуацията. В конкретната ситуация нещата започнаха от идиотски пас на Кабрал, който без да е застрашен от никой прати топката късо към Горанов, който беше изнесен по-напред. Буферите успяха с два паса да изнесат. Рейш от нямане накъде тръгна да пресича, но се подхлъзна, а Горанов беше много назад. Но във всички случаи основната грешка е на Яблонеца който незнайно защо не покри централния им. Ако беше на една линия с нападателя и пред него паса изобщо нямаше да мине. Това е от грешките, които ги наричат детински.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 фев 2019 22:19

t0bl3ro_bg написа:
koisa написа:
alexdb написа:
vvessel написа:

И на тяхно място кой?

Или аз не чаткам позициите и man-markinga и не виждам как яблонски е между трима или не знам какво. Той следи топката, но не и човека. Двамата с цветко са си изпуснали хората, а това са тия най-близко стоящите до тях, което е очеизваждащо. В крайна сметка централните са последните хора пред GK и те трябва да покрият тези пред тях. Бека не може да е хем отпред, хем отзад...

Изображение

Мда, снимката е показателна - Яблонеца и никъде и не пази никой. Отгоре на всичко покрива евентуалната засада на централния им. Ако беше на линията на Рейш този пас нямаше да мине.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 фев 2019 22:32

t0bl3ro_bg написа:Трима ли? Това с нашите в синьо ли?

Или аз не чаткам позициите и man-markinga и не виждам как яблонски е между трима или не знам какво. Той следи топката, но не и човека. Двамата с цветко са си изпуснали хората, а това са тия най-близко стоящите до тях, което е очеизваждащо. В крайна сметка централните са последните хора пред GK и те трябва да покрият тези пред тях. Бека не може да е хем отпред, хем отзад

Изображение

Това, което аз виждам е че Рейш и Горанов са елиминирани от Цветанов, а Цветкович е доста изостанал и пред него има двама играчи, които се явяват зад гърба на Яблонски. Не, че той няма вина за позиционирането си, но поне за мен не е главно негова в този случай. Като цяло грешката е на цялата защита + Кабрал. Нито Горанов успя да настигне Цветанов, нито Рейш да го спре, нито Цветкович е там където би трябвало да бъде, а Яблонски се чуди да тръгне ли към Цветанов или да се връща да пази Аралица и ето ти гол за противника.

Бека не може да е хем отпред, хем отзад

Напротив - може, просто нашият не може. :oops: Цветкович като тръгне напред и после се налага Яблонски да му оправя бакиите, но сега го няма Холмар да покрива Яблонски, а Рейш определено не се справя като исландеца.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 фев 2019 22:51

koisa написа:Това, което аз виждам е че Рейш и Горанов са елиминирани от Цветанов, а Цветкович е доста изостанал и пред него има двама играчи, които се явяват зад гърба на Яблонски. Не, че той няма вина за позиционирането си, но поне за мен не е главно негова в този случай. Като цяло грешката е на цялата защита + Кабрал. Нито Горанов успя да настигне Цветанов, нито Рейш да го спре, нито Цветкович е там където би трябвало да бъде, а Яблонски се чуди да тръгне ли към Цветанов или да се връща да пази Аралица и ето ти гол за противника.

Самият факт, че Яблонски не държи една линия с Рейш е достатъчна грешка... Или да държи линията, или да си покрие човека, той не прави нито едно от тия неща.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 19 фев 2019 23:19

И четиримата в синьо на снимката, в тази ситуация, се издъниха качествено, по всички показатели. Горанов, Яблонски и Цветкович трябва да си починат известно време - да пускат Дидо (ако е здрав), оня черния и Зетя.
Сега за мача с Витоша - имах възможност няколко пъти да наблюдавам ОФП-то им. Момци, ако и останалите им тренировки са същите, а нашите са тренирали както трябва, тези трябва да ги отнесем с много, ама наистина с много.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 фев 2019 23:39

alexdb написа:
t0bl3ro_bg написа:
koisa написа:
alexdb написа:
vvessel написа:

И на тяхно място кой?

Изображение

Мда, снимката е показателна - Яблонеца и никъде и не пази никой. Отгоре на всичко покрива евентуалната засада на централния им. Ако беше на линията на Рейш този пас нямаше да мине.

И ти си се събличал един път по физическо. Ако Яблонски е на една линия с Реиш , Анте Аралица няма да бъде там, а ще се пази от засадата. А Яблонски е там защото подсигурява Реиш , ако бъде излъган един на един от шивача.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 фев 2019 23:48

W84me написа:
koisa написа:Това, което аз виждам е че Рейш и Горанов са елиминирани от Цветанов, а Цветкович е доста изостанал и пред него има двама играчи, които се явяват зад гърба на Яблонски. Не, че той няма вина за позиционирането си, но поне за мен не е главно негова в този случай. Като цяло грешката е на цялата защита + Кабрал. Нито Горанов успя да настигне Цветанов, нито Рейш да го спре, нито Цветкович е там където би трябвало да бъде, а Яблонски се чуди да тръгне ли към Цветанов или да се връща да пази Аралица и ето ти гол за противника.

Самият факт, че Яблонски не държи една линия с Рейш е достатъчна грешка... Или да държи линията, или да си покрие човека, той не прави нито едно от тия неща.

Вземете си пуснете цялата атака вместо да обсъждате само този стоп кадър.
И двата бека при атаката тръгват доста вяло назад и вече, като виждат, че става напечено се затичват, ама късно.
Рейш , не знам подхлъзва ли се, но по никакъв начин не спира Цветанов, който го изигра доста умно и вместо да продължи напред спря и подаде в точния момент. Яблонски нямаше какво да направи. Вижда, че Рейш е елиминиран и тръгва да го покрива, докато зад гърба са му двама човека. Ако Цветанов беше продължил, щеше да бъде затворен от Яблонски, а той със спирането си се освобождава, защото и Горанов закъснява.
Но проблема не е само защитата а яловото нападение. Дано утре се отпушим, че май са психически затормозени вече.

Върни се в “Левски”