OOP написа:sin4ec написа:Манолев наистина бе взет от Лц само и само да не е при нас. Какво е видял чичо Гошо в този играч не ми е ясно, но явно има нещо
Пълни глупости! По тая логика Лудогорец да бяха взели и Райнов, Божи86 и Живко Миланов само и само да не са при насМанолев каза :
.Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна
Такива филми "Обрат", "Лудогорец цака Левски" и " в последния момент се намесили Лудогорец" са само медиини партенки! Хубавото е, че не ссеки, който вЕрва на подобни глупости!
За Жоао Пауло и Серкан Юсеин също ли беше партенка? Излезе новината, че Левски ги иска и след един-два дни Лудогорец с по-добра оферта. Ами онези като искаха Неделев?! Същата работа, веднага намеса от Лудогорец с по-голяма оферта.

Не са ни виновни Лудогорец, че не можем да извадим добри пари за играчи или да предложим по-добри условия, но е факт, че малко или много гледат да прецакват противниците си на трансферния пазар когато е възможно.