Нормален мач, надявам се да не остава без голове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:Всичко различно от победа на домакините ще е малко чудо.
miro_rz написа:slash1912 написа:Всичко различно от победа на домакините ще е малко чудо.
Стил "паркиран автобус" винаги носи успех !
Все пак 4:1 ми е прогнозата , кофти час на работа съм и няма да го гледам .
[offtopic]Последните три кръга през май ще си бъда в Бг , май се очертава да намина и през Пловдив ако играем там . Помниш или не ти дължа една литровка домашна почерпка ![/offtopic]
miro_rz написа:slash1912 написа:Всичко различно от победа на домакините ще е малко чудо.
[offtopic]Последните три кръга през май ще си бъда в Бг , май се очертава да намина и през Пловдив ако играем там . Помниш или не ти дължа една литровка домашна почерпка ![/offtopic]
nib написа:miro_rz написа:slash1912 написа:Всичко различно от победа на домакините ще е малко чудо.
ти свързваш този стил с Ботев
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта