ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Sisi 1914
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30

Мнениеот Sisi 1914 » 18 фев 2019 12:29

ugly bug написа:
Sisi 1914 написа:Късметът не беше на наша страна!До последно не се предадохме. :evil:

Много те моля, направи по-подробен разбор на мача ...!
:mrgreen:

Владеехме повече топката и имахме добри шансове за гол.Пусни репортаж и си направи анализ!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Мнениеот bilyaletdinov » 18 фев 2019 12:51

koisa написа:Честно казано човек трябва да е занижил критериите си за добър футбол до минимум, за да нарече вчерашното ни представяне "добър мач". Преди години след подобен мач, както каза Живко Миланов играчите едва щяха да стигнат до колите си, а сега ние му казваме "Браво, добър мач". :oops:
Това как Райнов бил дърводелец е мега смешно, особено що се касае за мача снощи. И то при положение, че беше най-добрият ни играч на терена и поне се опитваше да прави нещо, за разлика от поне 6-7 свои колеги... Ако трябва да хваля някого, то това са Райнов, Михайлов, Яблонски и донякъде Тиам (който се пазеше цял мач от картон). Останалите в моите очи бяха жива трагедия.

Е, онзи отбор игра 1/4-финал в ЛЕ и се надиграваше с отбори като Барса и Челси на Моу. Този отбор не можа да бие Бистрица и Вадуц, какви точно очаквания да имаме? Още повече с промените настъпили в клуба.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 18 фев 2019 12:57

CaMo_CuHuTe написа:Това според мен не е треньорско решение - преди да дойде Божинов водеха дълги преговори с Павел Колев и до колкото знам претенциите на Божинов не са били финансови. Сами се сещате какви други може да са били а и явно са били удовлетворени.

Това би било още по-тъпо, Божи86 може да е лидер в кръчмата, но на терена лидерите са тези в най-добра форма. Като цяло не съм гледал мача и не знам как точно са се представили, но изравнителното попадение идва след включване на Костов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2019 14:08

Нещо, което не видях да е коментирано, а именно - физическата подготовка на Левски. Стори ми се, че момчетата доста потичаха вчера и въпреки това накрая "можеха да ходят". Да вземем за барометър Марианин, който допреди това имаше въздух за 60-65 минути, а вчера търча като отвързан цял мач. Може би единствено Павлинчо и Божи86 се поизмориха, но като цяло отборът беше добре кондиционно. Пу-пу!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 14:11

TristaNNN написа:Нещо, което не видях да е коментирано, а именно - физическата подготовка на Левски. Стори ми се, че момчетата доста потичаха вчера и въпреки това накрая "можеха да ходят". Да вземем за барометър Марианин, който допреди това имаше въздух за 60-65 минути, а вчера търча като отвързан цял мач. Може би единствено Павлинчо и Божи86 се поизмориха, но като цяло отборът беше добре кондиционно. Пу-пу!

Страшно бяхме кондиционно, нямаме удар последните 15 минути :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 фев 2019 14:34

W84me написа:
TristaNNN написа:Нещо, което не видях да е коментирано, а именно - физическата подготовка на Левски. Стори ми се, че момчетата доста потичаха вчера и въпреки това накрая "можеха да ходят". Да вземем за барометър Марианин, който допреди това имаше въздух за 60-65 минути, а вчера търча като отвързан цял мач. Може би единствено Павлинчо и Божи86 се поизмориха, но като цяло отборът беше добре кондиционно. Пу-пу!

Страшно бяхме кондиционно, нямаме удар последните 15 минути :mrgreen: :mrgreen:

Засегнах кондиционната част, а не тактическата и игровата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 фев 2019 15:04

Не играхме кой знае как , но мисля че играхме добре. Първото полувреме беше по-високо темпото от второто. Предполагам след почивката треньора реших да разиграваме повече за да ги уморим и да натиснем последните минути, но не се получи.
Локото стояха много добре подредени в защита и парираха почти всеки опит за нещо по-опасно. Дори коментатора по Дарик спомена, че спазват перфектна тактическа дисциплина, всички са зад линията на топката.
Един от проблемите ни е , че нямаме изпълнител на статични положения. С такава защита това е лекарството.
Следващите мачове Дерменджиев трябва да си е извадил изводите и да направи някои промени, като това да пуска Костов титуляр , а Паулиньо да го държи по едно полувреме, ако първото не му върже. Между другото мисля, че Васчук трябваше да влезе зад нападателя, а Мариани да мине на крилото . Така имахме по-добри шансове с тия коне от Локомотив.
Писах по-горе , че ще градим тепърва основа, и някои ми скочиха, че сме градяли с пенсионери. Не става дума за играчи, а за начина на игра която Дерменджиев ще налага. За съжаление имаме големи щети след Стоянович. Ако бат Гошо беше дошъл веднага след Роси, тогава нещата нямаше да изглеждат толкова зле. Сега очаквам до края на сезона да опознае отбора и да успее да намери правилните изпълнители, които да му вършат работа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2019 15:27

На стадиона бях доста критичен, след като гледах запис... Не играхме чак толкова зле.
Което не означава, че сме играли добре де. :lol:

Като идея/стил и тактическа дисциплина, добре, но като изпълнение на идеите и задачите - зле.
Допуснаха се прекалено много дребни грешки - лоши спирания, повеждане на топката, грешни пасове, най-вече на средна и далечна дистанция. А както знаем - дребните камъчета обръщат каруцата.
Тези индивидуални греши ги отдавам на наистина голямото напрежение... И откровено ненормалната обстановка, която се създаде около и В Клуба в последните 2 месеца.
Смятам, че когато се поотпуснат момчетата, ще заиграем по добре.
Не казвам, че ще бием постоянно, но определено в течение не сезона очаквам да подобряваме представянето си.

Но това, че след краят на първенството отново ще има доста напуснали, откровено ще продължи да влияе ...
На някои от напускащите - добре, щото ще искат да бъдат забелязани, но други... Не знам, според мен ако от сега е ясно, че Яблонеца, Кабрал и Цветко ще си ходят, то те нямат място на терена. :roll:

П.С.

Това с Костов резерва, наистина си е за критика.
Ако Божи си е издействал титулярно място с договора, явно ще трябва Дерменджиев да намери място и за двамата.
Примерно сега срещу Витоша не виждам смисъл да сме с двама дефанзивни халфа, Божинов може да играе малко по назад, или пък Костов, и без това двамата не са типични тарани.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 фев 2019 16:07

CaMo_CuHuTe написа:Това според мен не е треньорско решение - преди да дойде Божинов водеха дълги преговори с Павел Колев и до колкото знам претенциите на Божинов не са били финансови. Сами се сещате какви други може да са били а и явно са били удовлетворени.

modor -Махай ги тези оранжеви боклуци !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 фев 2019 16:18

Какво да го коментираме, когато Дерменджиев каза, че още не са напълно готови...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”