ugly bug написа:Sisi 1914 написа:Късметът не беше на наша страна!До последно не се предадохме.
Много те моля, направи по-подробен разбор на мача ...!
Владеехме повече топката и имахме добри шансове за гол.Пусни репортаж и си направи анализ!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Sisi 1914 написа:Късметът не беше на наша страна!До последно не се предадохме.
Много те моля, направи по-подробен разбор на мача ...!
koisa написа:Честно казано човек трябва да е занижил критериите си за добър футбол до минимум, за да нарече вчерашното ни представяне "добър мач". Преди години след подобен мач, както каза Живко Миланов играчите едва щяха да стигнат до колите си, а сега ние му казваме "Браво, добър мач".![]()
Това как Райнов бил дърводелец е мега смешно, особено що се касае за мача снощи. И то при положение, че беше най-добрият ни играч на терена и поне се опитваше да прави нещо, за разлика от поне 6-7 свои колеги... Ако трябва да хваля някого, то това са Райнов, Михайлов, Яблонски и донякъде Тиам (който се пазеше цял мач от картон). Останалите в моите очи бяха жива трагедия.
CaMo_CuHuTe написа:Това според мен не е треньорско решение - преди да дойде Божинов водеха дълги преговори с Павел Колев и до колкото знам претенциите на Божинов не са били финансови. Сами се сещате какви други може да са били а и явно са били удовлетворени.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Нещо, което не видях да е коментирано, а именно - физическата подготовка на Левски. Стори ми се, че момчетата доста потичаха вчера и въпреки това накрая "можеха да ходят". Да вземем за барометър Марианин, който допреди това имаше въздух за 60-65 минути, а вчера търча като отвързан цял мач. Може би единствено Павлинчо и Божи86 се поизмориха, но като цяло отборът беше добре кондиционно. Пу-пу!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:TristaNNN написа:Нещо, което не видях да е коментирано, а именно - физическата подготовка на Левски. Стори ми се, че момчетата доста потичаха вчера и въпреки това накрая "можеха да ходят". Да вземем за барометър Марианин, който допреди това имаше въздух за 60-65 минути, а вчера търча като отвързан цял мач. Може би единствено Павлинчо и Божи86 се поизмориха, но като цяло отборът беше добре кондиционно. Пу-пу!
Страшно бяхме кондиционно, нямаме удар последните 15 минути![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
CaMo_CuHuTe написа:Това според мен не е треньорско решение - преди да дойде Божинов водеха дълги преговори с Павел Колев и до колкото знам претенциите на Божинов не са били финансови. Сами се сещате какви други може да са били а и явно са били удовлетворени.
TristaNNN написа:Нещо, което не видях да е коментирано, а именно - физическата подготовка на Левски. Стори ми се, че момчетата доста потичаха вчера и въпреки това накрая "можеха да ходят". Да вземем за барометър Марианин, който допреди това имаше въздух за 60-65 минути, а вчера търча като отвързан цял мач. Може би единствено Павлинчо и Божи86 се поизмориха, но като цяло отборът беше добре кондиционно. Пу-пу!
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Plamen_i00, tmanolov и 31 госта