ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT
Очаквах точно такъв слабичък мач поради три факта: първи официален мач след толкова дълга пауза, все още напасването с Дерменджиев и най-вече всички тия промени и цялото това огромно напрежение, на което бяха подложени всички през последния месец- месец и малко. Няколко неща само искам да кажа за вчера. Първо, много се радвам, че в крайна сметка имаше толкова фенове на стадиона, хубаво е това нещо. Второ за част от футболистите - Ники Михайлов каквото имаше да свърши си го свърши както трябва. Бахти, откога не бях виждал вратар на Левски да излезне със самочувствие при центриране и да хване топката... Освен това имаше едно много ключово излизане и махане на топката в една ситуация. Защитата ни ТОТАЛНО не ми вдъхва НИ-КАК-ВО доверие, ама никакво. Брутално тъпа ситуация с контузията на Живко, защото щеше да ни е необходим. На левия бек много искам да видя титуляр Нганиони. За Райнов нямам кой знае какво впечатление (1 мач, все пак), но ми се понрави. Доктора - и добри изяви, и някои скандални. Ударите са му под всякаква критика, да вземе да тренира малко целене на топката, защото доста пъти му се случва да попадне на добра позиция, а да ги праща по тъчовете. Кабрал отново цял мач ми къса нервите с глупавото му забавяне на топката и безсмислено въртене. Паулиньо сякаш сме го подменили за брат близнак, нямам друго обяснение. Много е жалко, защото видяхме какво може реално... Мариани се мъчи, пък и вкара спасителния гол, така че...
Най-много съм озадачен от избора на Божинов пред Костов. Наистина не мога да го проумея, ако Костов е напълно здрав и няма адекватна причина за това да не започне. Вкарал е толкова голове първия сезон - ми, заслужава си да започва като титуляр и сега... Не е много честно спрямо него да го пратят на пейката при първата поява на друг нападател. Пак казвам - с условието, че не е имало адекватна причина за това нещо. Само Левски, подкрепа за всички и надявам се на победа срещу Витоша.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Чак толкова зле не сте, както някой се опитват да изкарат положението.
А и имахте насреща добре подреден тактически отбор.
Локото, лично мен ме изненада с добрата си игра.
Но и при вас имаше доста положителни неща, сравнение с контролите където бяхте трагедия.
Божинов е свършил с футбола и не е за отбор, който гони някакви цели, няма как иначе играч с такива претенции, при онова положение, да спре топката така, все едно се удря в пън и да изхвърчи на 5 метра.
Жалко за Костов, но чичо Гошо е известен с това, че робува на имена, и лично според мен това е натежало в избора му, разбира се ако Костов няма някакъв проблем.
Михайлов е в пъти по-добре от Митрев и онова другото менте.
За Райнов аз си казах мнението още при привличането, абсолютен ботушар и дърводелец.
Радващото е многото хора по трибуните, които донякъде дадоха криле на играчите, и ако не беше тоя гол, си вземахте мача, поне според мен.
Но и при вас имаше доста положителни неща, сравнение с контролите където бяхте трагедия.
Божинов е свършил с футбола и не е за отбор, който гони някакви цели, няма как иначе играч с такива претенции, при онова положение, да спре топката така, все едно се удря в пън и да изхвърчи на 5 метра.
Жалко за Костов, но чичо Гошо е известен с това, че робува на имена, и лично според мен това е натежало в избора му, разбира се ако Костов няма някакъв проблем.
За Райнов аз си казах мнението още при привличането, абсолютен ботушар и дърводелец.
Радващото е многото хора по трибуните, които донякъде дадоха криле на играчите, и ако не беше тоя гол, си вземахте мача, поне според мен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Aз не съм съгласен с безбройните хули от страна на колегите. И не, не защото приемам равенство на Герена като нещо нормално, а защото има куп обективни и субективни причини, поради които се стигна до него. Просто не мога да повярвам каква къспаметност е налегнала народа и в частност сините колеги, та нали до оня ден тука оревахте света, че ще ни закриват, фалити се предвиждаха, треньори се сменяха, хора се гонеха, едни милиони се развяваха в пространството. Абе, бяхме взели-дали, ако се вярваше на всичко написано. И все пак, въпреки всичко това - 10 000 на Герена си направихме шоуто и начесахме крастата за футбол след толкова дни суша! Аз смея да твърдя, че отборът игра много приятно, нападателно и разумно, ама, пусто, се стъписаха след гола на майните, не знам какво им стана на момчетата и сетне всичко си *** майката... Може много да се говори за стартовия състав(за мен титуляр трябваше да е Буш, предвид защитата на онези, щото Божи86 беше размазан от големия негър и Везалов, ама кой ме пита), за отделните футболисти и за противника, но няма смисъл. Даже си мисля, че една победа за нас вчера щеше по-скоро да ни навреди и да литнем в небесата, докато не ни разкрият по-следващите и по-по-следващите и товава вече не ми се мисли какво чудо щеше да е, знаем се. Да бъдем разумни, обективни и разбрани, ясно е, че ни очаква динамична и непредвидима пролет, няма нужда да изпадаме в крайности. Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ivan56 написа:Чак толкова зле не сте, както някой се опитват да изкарат положението.
Абсолютно точно мнение, нека все пак да отдадем заслуженото и на противника. Щото Локо-то ни биха в Пловдив, биха Лудогорец, а червените ги биха с много голяма клизма, благодарение на гола от пряк свободен. Не са случаен отбор, ако и да заемат това място в класирането, просто много се надъхват срещу големите и са склонни да им объркат сметките, както и стана вчера.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30
mikata написа:ralka_levskarka написа:mikata написа:За мен основният проблем на Левски е слабата халфова линия! Тиам е доста надценен играч.Костов трябваше да си излезе титуляр,Горанов и той си играе ганкиното!Трябва централен защитник Рейса е доста тромав.Паулиньо от лятото е неузнаваем все едно играе негов брат близнак!
Рейса е дефанзивен халф, не го забравяйте. Това че може да цъка на бека и като цз не означава, че там е същата сила като в средата, където всички го видяхме в Разград.
Нали каза,че най-добре се чувства като централен защитник,в Гърция е играл дефанзивен халф
Ами не знам, според мен в средата до Тиам си беше паснал като дялан камък. На мен ми се стори, че го взеха за заместник на Белмонда.
Иначе и аз да кажа - не са нужни чак такива хули по всички. Някои много бързо забравиха в последния месец какво се случи и май им беше малко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
TristaNNN написа:Aз не съм съгласен с безбройните хули от страна на колегите. И не, не защото приемам равенство на Герена като нещо нормално, а защото има куп обективни и субективни причини, поради които се стигна до него. Просто не мога да повярвам каква къспаметност е налегнала народа и в частност сините колеги, та нали до оня ден тука оревахте света, че ще ни закриват, фалити се предвиждаха, треньори се сменяха, хора се гонеха, едни милиони се развяваха в пространството. Абе, бяхме взели-дали, ако се вярваше на всичко написано. И все пак, въпреки всичко това - 10 000 на Герена си направихме шоуто и начесахме крастата за футбол след толкова дни суша! Аз смея да твърдя, че отборът игра много приятно, нападателно и разумно, ама, пусто, се стъписаха след гола на майните, не знам какво им стана на момчетата и сетне всичко си *** майката... Може много да се говори за стартовия състав(за мен титуляр трябваше да е Буш, предвид защитата на онези, щото Божи86 беше размазан от големия негър и Везалов, ама кой ме пита), за отделните футболисти и за противника, но няма смисъл. Даже си мисля, че една победа за нас вчера щеше по-скоро да ни навреди и да литнем в небесата, докато не ни разкрият по-следващите и по-по-следващите и товава вече не ми се мисли какво чудо щеше да е, знаем се. Да бъдем разумни, обективни и разбрани, ясно е, че ни очаква динамична и непредвидима пролет, няма нужда да изпадаме в крайности. Само Левски!
Нямаше да има хули, ако доказани неможачи като Божи86 не изяждаха хляба на Костов. С всичко друго ще се съглася, но тоя аниматор на 33 да е титуляр за сметка на Костов - не мога!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ще рече човек, че не сте гледали контролите в Кипър. Играта е на същото ниво. Това, че Павел Колев е директор, а Божков "уж" собственик не означава, че ще лепнем една тройка на Локото от воле.
С всичките промени и несигурност в отбора този резултат е напълно нормален. Половината отбор си заминава на лято. Междувременно трябва да се платят едни "къси" 2 млн. лв. Дали ще се платят е друг въпрос.
Какво точно очаквате от тия играчи, дето чакаха заплатата си за декември, щото на Спас не му беше дошъл кефа.?
Няма как да стене изведнъж, а дали ще стане е друг въпрос.
За играта, Мариани с една идея беше над всички останали. Като цяло нямаше никакво движение. Паулиньо беше безобразен, Ванката Горанов също. Останалите бяха на едно нормално ниво. Райнов го беше страх да пусне пас на повече от 2 метра.
Конкуренцията е на г/д същото ниво, така че ще видим какво ще се случи.
Чака ни мач с Бистрица, който ще е същата мизерия.
Да видим какво ще се случи в близките седмици с УЕФА и останалите неща като ОС и накъде ще тръгне клуба като цяло.
С всичките промени и несигурност в отбора този резултат е напълно нормален. Половината отбор си заминава на лято. Междувременно трябва да се платят едни "къси" 2 млн. лв. Дали ще се платят е друг въпрос.
Какво точно очаквате от тия играчи, дето чакаха заплатата си за декември, щото на Спас не му беше дошъл кефа.?
Няма как да стене изведнъж, а дали ще стане е друг въпрос.
За играта, Мариани с една идея беше над всички останали. Като цяло нямаше никакво движение. Паулиньо беше безобразен, Ванката Горанов също. Останалите бяха на едно нормално ниво. Райнов го беше страх да пусне пас на повече от 2 метра.
Конкуренцията е на г/д същото ниво, така че ще видим какво ще се случи.
Чака ни мач с Бистрица, който ще е същата мизерия.
Да видим какво ще се случи в близките седмици с УЕФА и останалите неща като ОС и накъде ще тръгне клуба като цяло.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Честно казано човек трябва да е занижил критериите си за добър футбол до минимум, за да нарече вчерашното ни представяне "добър мач". Преди години след подобен мач, както каза Живко Миланов играчите едва щяха да стигнат до колите си, а сега ние му казваме "Браво, добър мач".
Това как Райнов бил дърводелец е мега смешно, особено що се касае за мача снощи. И то при положение, че беше най-добрият ни играч на терена и поне се опитваше да прави нещо, за разлика от поне 6-7 свои колеги... Ако трябва да хваля някого, то това са Райнов, Михайлов, Яблонски и донякъде Тиам (който се пазеше цял мач от картон). Останалите в моите очи бяха жива трагедия.

Това как Райнов бил дърводелец е мега смешно, особено що се касае за мача снощи. И то при положение, че беше най-добрият ни играч на терена и поне се опитваше да прави нещо, за разлика от поне 6-7 свои колеги... Ако трябва да хваля някого, то това са Райнов, Михайлов, Яблонски и донякъде Тиам (който се пазеше цял мач от картон). Останалите в моите очи бяха жива трагедия.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Със сигурност е тъпо да оставиш голмайстора на "Левски" и първенството на резервната скамейка, за сметка на играч, който е дошъл преди една седмица и най-малкото не се е напаснал към отбора. Дерменджиев да подбира състава според формата, а не според името и медийните изяви.
-
- Контакти:
Това според мен не е треньорско решение - преди да дойде Божинов водеха дълги преговори с Павел Колев и до колкото знам претенциите на Божинов не са били финансови. Сами се сещате какви други може да са били а и явно са били удовлетворени.