ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Warped
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 17.02 / 17:30

Мнениеот Warped » 18 фев 2019 09:31

Хах всички се оглеждат в Мариани , когато Райнов цял маш не успя да направи 2 поредни точни паса.......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 фев 2019 09:54

Warped написа:Хах всички се оглеждат в Мариани , когато Райнов цял маш не успя да направи 2 поредни точни паса.......

От всички неможачи , единствено Марияни вчера загатваше, че може да играе футбол. Само трябва да му забранят да изпълнява статичните, че е мега зле.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 09:54

PFK_Levski написа:
Траяне, знаем се .... не се изхвърляй така! :) :) :) :) ;) :lol: :lol:

Гена, ти си по-добър от Митрев, аз от Райнов, не е ли вярно? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 09:55

sin4ec написа: Е, щом и ти си срещу мен-изпушвам и ме няма. Разисквайте си на воля, да не ви пречи никой! Станахте бетер ориндж ейджънтс, еви му мамата, айде байгън!
Само да ти напомня, че доста преди Димитровден споменах тук, че Черепа взима Левски.
Сега на теб ще ти кажа още нещо: Левски след година може и да го няма.
Лека вечер!

Що да съм срещу теб? Това е моето мнение.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 фев 2019 10:02

metodito написа:Честно, хора, отчаян съм от... последните десетина страници в тая тема. Не е истина.
Само аз и още един-двама тук ли видяхме положителни неща?
...

Аз пък съм отчаян от последните десетина години. От тогава стана масова практика равен на Герена да се приема като положително нещо. Живко онзи ден го каза- "след равен на Герена три дни не смеехме да се покажем навън". Стадиона беше наречен синя крепост. Там много рядко гостуващ отбор вкараше гол. Сега всички идват с настройката за победа. Снощи един столипиновец има наглостта да каже, че пропуснали две точки, били сме им вкарали случаен гол, не сме имали положения и въобще не можеше да включи, че статистиката безмилостно показваше 15 на 3 удара в наша полза. Сякаш не знаеше, че имахме отменен гол и ударихме греда.
Както и да е! Ние играем най- бавния и предсказуем футбол в ППЛ. Със седем- осем паса едва стигаме до наказателното поле на противника и после с два паса връщаме топката на вратаря. Безкрайните излишни подавания напреко на терена продължават и единственото предимство което носят е, че процента на владеене на топката е в наша полза. Но тази игра е на голове. Докато се дотътрим до отсрещната врата противника вече се е организирал. После контра и ... Дежа вю.
Този стил на игра не ми харесва. Предпочитам онзи на поколението на Наско, Гибона, Кокала и останалите. От там произлиза и рефрена "мачкай, лавина". Минало свършено.
За играчите. Костов има проблеми. Не съм сигурен дали са физически или треньорски. Ники показа класата си на вратата. Не го винете за гола. Масово отстъпление във формата на всички защитници. Причините са различни. В средата сме най- уязвими. Нивото ни не превишава това на заемащите последните три места. Тиам с тези осем картона очаквано е неубедителен. Райнов още не знае къде е попаднал. Мариани не е страхлив. По- скоро е изпълнителен (!). Кабрал не изневери на стила си, но до него не беше големия играч за да покрива грешките му. Това се поправя, но в случая няма за кога. Голямата уста, или ...`86 като че ли ще е по- полезен като аниматор, повдигача на духа или обединител на отбора, отколкото като футболист. Въпреки класата си. Ако вчера беше титуляр поради невъзможност на Костов да играе добре, ако ли не?... Аз лично предпочитам Илия Димитров. И бих пробвал Дидо в следващия мач. На Рейс-а нещо му боксуват педалите на газта и съединителя. Като пуснат в игра и Бус и ставаме като трамвай- бавни и неефективни.
Ние като фенове не можем да променим нищо. Можем само да ги търпим или да се откажем от тях. Аз предпочитам първото.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 фев 2019 10:03

mikata написа:За мен основният проблем на Левски е слабата халфова линия! Тиам е доста надценен играч.Костов трябваше да си излезе титуляр,Горанов и той си играе ганкиното!Трябва централен защитник Рейса е доста тромав.Паулиньо от лятото е неузнаваем все едно играе негов брат близнак!

Рейса е дефанзивен халф, не го забравяйте. Това че може да цъка на бека и като цз не означава, че там е същата сила като в средата, където всички го видяхме в Разград.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2019 10:06

ralka_levskarka написа:
mikata написа:За мен основният проблем на Левски е слабата халфова линия! Тиам е доста надценен играч.Костов трябваше да си излезе титуляр,Горанов и той си играе ганкиното!Трябва централен защитник Рейса е доста тромав.Паулиньо от лятото е неузнаваем все едно играе негов брат близнак!

Рейса е дефанзивен халф, не го забравяйте. Това че може да цъка на бека и като цз не означава, че там е същата сила като в средата, където всички го видяхме в Разград.

Нали каза,че най-добре се чувства като централен защитник,в Гърция е играл дефанзивен халф :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2019 10:13

mikata написа:
ralka_levskarka написа:

Нали каза,че най-добре се чувства като централен защитник,в Гърция е играл дефанзивен халф :roll:

Рейш дойде в уникална форма и веднага се вписа в отбора. Само няколко месеца тренировки и вече е на нивото на другите, сещайте се защо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2019 10:17

wilge написа:
metodito написа:Честно, хора, отчаян съм от... последните десетина страници в тая тема. Не е истина.
Само аз и още един-двама тук ли видяхме положителни неща?
...

Аз пък съм отчаян от последните десетина години. От тогава стана масова практика равен на Герена да се приема като положително нещо. Живко онзи ден го каза- "след равен на Герена три дни не смеехме да се покажем навън". Стадиона беше наречен синя крепост. Там много рядко гостуващ отбор вкараше гол. Сега всички идват с настройката за победа. Снощи един столипиновец има наглостта да каже, че пропуснали две точки, били сме им вкарали случаен гол, не сме имали положения и въобще не можеше да включи, че статистиката безмилостно показваше 15 на 3 удара в наша полза. Сякаш не знаеше, че имахме отменен гол и ударихме греда.
Както и да е! Ние играем най- бавния и предсказуем футбол в ППЛ. Със седем- осем паса едва стигаме до наказателното поле на противника и после с два паса връщаме топката на вратаря. Безкрайните излишни подавания напреко на терена продължават и единственото предимство което носят е, че процента на владеене на топката е в наша полза. Но тази игра е на голове. Докато се дотътрим до отсрещната врата противника вече се е организирал. После контра и ... Дежа вю.
Този стил на игра не ми харесва. Предпочитам онзи на поколението на Наско, Гибона, Кокала и останалите. От там произлиза и рефрена "мачкай, лавина". Минало свършено.
За играчите. Костов има проблеми. Не съм сигурен дали са физически или треньорски. Ники показа класата си на вратата. Не го винете за гола. Масово отстъпление във формата на всички защитници. Причините са различни. В средата сме най- уязвими. Нивото ни не превишава това на заемащите последните три места. Тиам с тези осем картона очаквано е неубедителен. Райнов още не знае къде е попаднал. Мариани не е страхлив. По- скоро е изпълнителен (!). Кабрал не изневери на стила си, но до него не беше големия играч за да покрива грешките му. Това се поправя, но в случая няма за кога. Голямата уста, или ...`86 като че ли ще е по- полезен като аниматор, повдигача на духа или обединител на отбора, отколкото като футболист. Въпреки класата си. Ако вчера беше титуляр поради невъзможност на Костов да играе добре, ако ли не?... Аз лично предпочитам Илия Димитров. И бих пробвал Дидо в следващия мач. На Рейс-а нещо му боксуват педалите на газта и съединителя. Като пуснат в игра и Бус и ставаме като трамвай- бавни и неефективни.
Ние като фенове не можем да променим нищо. Можем само да ги търпим или да се откажем от тях. Аз предпочитам първото.

Ами, човек, изтърканото клише, че днес силите са изравнени, в случая важи. Така мисля. Ако преди "Левски" и ЦСКА (R.I.P.) са обирали всичко читаво, то днес, и други клубове могат да си позволят да имат по-добри единици. И най-вече чужденците. За това време, което говориш чужденците ги няма. За добро или лошо (в последните години излизахме неведнъж с едва двама българи в титулярите. Резултатите ги знаеш).

Конкретно за Локото, виждаш. Наблюдавам няколко мача Аралица. Този е голаджия и хищник. Това не им е единственият читав футболист. Като почнеш през Луков, минеш през Езе и Петрович, Момчил Цветанов и Аралица. С консервативната и затворена тактика на хърватинина, такъв като Аралица, де с две докосвания на топката вкарва един гол, е идеален. Централните им защитници ги видя. Сега, защо се центрираше при тея канари, не мога да кажа.

И аз не знам дали Костов беше контузен. Ако не е бил, вчерашният хикс го прехвърлям единствено на главата на старшията. Костов трябва да е титуляр всеки мач! Пак казвам, ако Костов не е бил контузен, решението на Дерменджиев беше СКАНДАЛНО.

Рейш на няколко пъти каза, че е централен. Обаче е толкова централен, колкото Вашчук е крило, където го слагат.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: ППЛ / Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:1FT

Мнениеот Kotooshu » 18 фев 2019 10:47

Щом Давиде Мариани , е най големия проблем на този отбор :o
С риск да ми разбият "зурлата" и на мен (4-та жертва на форумния хулиган), не мога да се съглася .
Едни милиони трябва да се плащат , все си мисля ,че това е по голям проблем ... може и да бъркам :roll:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”