Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот baraba » 16 фев 2019 23:19

gihuelo написа:
Dust написа:Не описвай себе си оприличавайки се в другите.
Когато един човек мрази, той не може да обича (клуба си), за това си пристанал на чичко паричко, след това ще пристанаш на следващия чичко паричко.

Когато един човек мрази, той не може да обича (клуба си).....Ти съвсем се побърка :) Значи всички левскари ,които мразят ЦСКА не обичат отбора си :) Уверявам те ,че всички в този форум обичат отбора си ! Бил той ЦСКА,Левски,Берое,Черно Море и така нататък. Това няма как да ти го обясня ,защото ти нямаш отбор и си тук само и единствено да плюеш.

Това неговото на много места се определя , като .... воайорство ... ;) Само някой самозабравил се или с ментални проблеми може да казва на някой друг , какво той (другия) обича или не !
Това да се криеш , като мишка по разни форуми на отбор , който самия ти си заявил , че не обичаш , само и само да намериш някакво мнение изразяващо някакво недоволство си е направо ... болестно състояние :idea:
За мача , най силното на ЦСКА отново беше .... публиката ! Страхотна атмосфера на "Тича" Любо в момента няма какво да се коментира , защо сложил Бикел ... защото така е преценил , дали е щял Лясков да се представи по добре ... може би , а може би не ... никой не може да каже ! Самия Любо каза след мача : .... Все още опознавам играчите .... Не там ни е проблема ! Нещо се случи на този лагер в Испания ... нещо , което разби колектива ... защото това ни липсваше ... колектив , който да се бори , колектив , който демонстрираха моряците .... Ръководството за да смени НЕМ така на пожар , явно има причина , а каква е тя ... явно няма да се разбере сега ... никой не може да ме убеди , че без причина , ей така се е взело това решение и Любо е извикан да замита ! За мен освен разочарованието от загубата и ниската агресия показана от ЦСКА си остава и недоумяването , защо не се даде повече шанс на Данте Стипица (за мен е по добрия избор) :roll: Но , явно както вече каза Любо ... ще се работи на пожар между мачовете и няма да се изненадам , ако има още подобни двубои . Но трагедия не бих правил и ще си подкрепям отбора и когато пада и когато бие ! Само ЦСКА !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 17 фев 2019 06:59

Dust написа:Щото е един форум затова скачаш, като ожилен с личностни нападки, в които небраниш ЦСКА-София, а собствениците му, но всеки сам си избира пътя, а и влизането в обяснителен режим е доста показателно.

ЦСКА-София в момента е една разбита команда и за това е виновно ръководството, а на, кой е последната дума не зная.

Дали Ганчев лъже феновете на ЦСКА ще проличи до една - две години. Ако сегашното статуково продължи, намеренията му към червения клуб не биха били истински.

Моето мнение е, че ЦСКА винаги трябва да се бори да е пръв, да участва успешно в ЕКТ. ЦСКА е символ на победите, на успеха, този клуб е призван да носи радост на феновете. Ако ЦСКА не може да постига успехи, по-добре да ни няма, защото би се изчерпал смисълът на нашето съществуване. Няма логика от ЦСКА, примирил се с посредствеността.

Проблемът в нашия клуб е, че милионерите, които се бият в гърдите, че са ЦСКА-ри не умеят заедно да мелят брашно, неслучайно те правят собствени клубчета - проекти, вместо заедно да инвестират в ЦСКА, да направят от ЦСКА отново познатата европейска марка.

Другият вариант е "ЦСКА на феновете", но това е в сферата на фантастиката, защото не сме дорасли да се съберем в името на една кауза, да работим за нея. А би било чудесно да направим подобно нещо, да знаем, че то е наше, че се грижим за него, че то работи така както ние искаме.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2019 10:56

Mitata написа:Другият вариант е "ЦСКА на феновете", но това е в сферата на фантастиката, защото не сме дорасли да се съберем в името на една кауза, да работим за нея. А би било чудесно да направим подобно нещо, да знаем, че то е наше, че се грижим за него, че то работи така както ние искаме.

Това вече видяхме, че не е вариант за вас. Искате всичко, веднага и на момента, не можехте да изчакате една година в Б група, като вместо това приехте Литекс...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 фев 2019 11:43

W84me написа:
Mitata написа:Другият вариант е "ЦСКА на феновете", но това е в сферата на фантастиката, защото не сме дорасли да се съберем в името на една кауза, да работим за нея. А би било чудесно да направим подобно нещо, да знаем, че то е наше, че се грижим за него, че то работи така както ние искаме.

Това вече видяхме, че не е вариант за вас. Искате всичко, веднага и на момента, не можехте да изчакате една година в Б група, като вместо това приехте Литекс...

Не ни казвай , какво можем и какво не ;) Никой от нас нямаше нищо на против да си минем и през Б групата (щяхме да я минем , като на парад също , както и В групата) .... Против имаха ВАШИТЕ хора от БФС , че им се стъжни живота от ниския рейтинг на всички нива през годината , когато умишлено пратихте ЦСКА АДМИНИСТРАТИВНО във В групата ;) Лично аз , не съм "лудия" , който няма да яде баница , когато му я поднасят на тепсия ;) А и освен това за мен морална дилема няма : Умишлено , административно пратиха ЦСКА във В групата , умишлено , административно върнаха ЦСКА в ППЛ .... кой , каквото посял ... това и поникнало ... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 17 фев 2019 13:40

Бараба, само да те питам, интересно ми е мнението ти - защо да се дава шанс на Стипица? Черни не ни провали вчера, не ни провали нито веднъж, грешките, които допусна не бяха фатални, освен онази срещу Лудогорец, но и тя е поделена със защитниците. Вчера при първия гол почти изби топката - докосна я, беше неспасяема, преди втория изби първия удар, наистина не мисля, че е слаб вратар. Та, защо да го сменяме? Ако предположим, че е бил любимец на НЕМ, сега идва Любо и пак е титуляр - явно е по-добър от Данте
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 17 фев 2019 13:41

baraba написа:
W84me написа:

Не ни казвай , какво можем и какво не ;) Никой от нас нямаше нищо на против да си минем и през Б групата (щяхме да я минем , като на парад също , както и В групата) .... Против имаха ВАШИТЕ хора от БФС , че им се стъжни живота от ниския рейтинг на всички нива през годината , когато умишлено пратихте ЦСКА АДМИНИСТРАТИВНО във В групата ;) Лично аз , не съм "лудия" , който няма да яде баница , когато му я поднасят на тепсия ;) А и освен това за мен морална дилема няма : Умишлено , административно пратиха ЦСКА във В групата , умишлено , административно върнаха ЦСКА в ППЛ .... кой , каквото посял ... това и поникнало ... ;)

Що не се скриеш бе.
Писна ми от тебе, 500 километра бих вчера за да видя как Малинов един пас не може да направи, едно едионборство няма, едно точно отиграване, пласиране НИЩО, този и в Литекс няма да го вземат. После Чорбаджийски на този краката, ръцете, главата всичко му пречи, толкова неадекватен и безобразен.
После Атанасов, този и във А окръжните никой няма да го вземе, една отнета топка нямаше, един ши**н пас нямаше, едно единоборство спечелено НИЩО, онзи го минаваше, като к**ва на стоянка. После Тиаго нищо нищо една изнесена топка, един пас, нищо. После Пинто този човек копае копае и копае, безсилие и нерви. Същото е и със Джеси, който от 10мин почна да крещи на всеки, ама крещи, щото един пас, като хората не му подадоха, един път топката никой не му иска, а той самия в единоборства не влиза, бяга от топката, когато някой от противниците се е залисил към топката.

Всичкото свободни агенти и трошляци, са толкова флегматични толкова незаинтересовани, те нямат идея какво да правят с топката, колкото по-бързо се отърват от нея толкова по-добре, изобщо трягредия.
На другия полюш византийците, хъс, себераздаване, направо терена изораха с такова желание играха че просто.
Съжалавам пич, ама Томов, имаше идея как да ръководи отбор, само дето пари нямаше и всичкото беше на кредит. Ти вероятно по онова врмее не си бил фен на ЦСКА , а на Литекс, но тогава имахме отбор, имахме футболисти ИМАХМЕ ТРЕНЕР, хич не ме е*е къв е Томов.
Изобщо не ме е*е, кви пари дава, кви пари плаща.
Къв е резултата, НИЩООООО.

Този човек Г.Г има 4 купени титли и НИЩООООООООО НИЩОООООО, няма лошо иска ЦСКА не е тъп знае какво представлява, ама ЦСКА, не е Литекс тук целите са други, манталитета е друг и т.н.
Като не му е ок, да си хваща пътя и в Ловеч.
Така и така това НЕ Е ЦСКА а -София, а ние се правил на луди вече 3 години, няма да му се разсърдим, ЦСКА не е за всеки, като не може да си хваща дърмите и да се маха.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 17 фев 2019 13:54

SLAP написа:
baraba написа:
W84me написа:

Що не се скриеш бе.
Писна ми от тебе, 500 километра бих вчера за да видя как Малинов един пас не може да направи, едно едионборство няма, едно точно отиграване, пласиране НИЩО, този и в Литекс няма да го вземат. После Чорбаджийски на този краката, ръцете, главата всичко му пречи, толкова неадекватен и безобразен.
После Атанасов, този и във А окръжните никой няма да го вземе, една отнета топка нямаше, един ши**н пас нямаше, едно единоборство спечелено НИЩО, онзи го минаваше, като к**ва на стоянка. После Тиаго нищо нищо една изнесена топка, един пас, нищо. После Пинто този човек копае копае и копае, безсилие и нерви. Същото е и със Джеси, който от 10мин почна да крещи на всеки, ама крещи, щото един пас, като хората не му подадоха, един път топката никой не му иска, а той самия в единоборства не влиза, бяга от топката, когато някой от противниците се е залисил към топката.

Всичкото свободни агенти и трошляци, са толкова флегматични толкова незаинтересовани, те нямат идея какво да правят с топката, колкото по-бързо се отърват от нея толкова по-добре, изобщо трягредия.
На другия полюш византийците, хъс, себераздаване, направо терена изораха с такова желание играха че просто.
Съжалавам пич, ама Томов, имаше идея как да ръководи отбор, само дето пари нямаше и всичкото беше на кредит. Ти вероятно по онова врмее не си бил фен на ЦСКА , а на Литекс, но тогава имахме отбор, имахме футболисти ИМАХМЕ ТРЕНЕР, хич не ме е*е къв е Томов.

Този човек Г.Г има 4 купени титли и НИЩООООООООО НИЩОООООО, няма лошо иска ЦСКА не е тъп знае какво представлява, ама ЦСКА, не е Литекс тук целите са други, манталитета е друг и т.н.
Така и така това НЕ Е ЦСКА а -София, а ние се правил на луди вече 3 години, няма да му се разсърдим, ЦСКА не е за всеки, като не може да си хваща дърмите и да се маха.

Ти какво си очаквал? ГГ 22 години си прави едно и също в Ловеч и понеже на 23 тата година си премести клуба в София,ще се промени и ще направи нещо друго? Не! Както сам прознава и преди е купувал мачове и съдии,сега бил спрял ... защо? Да не би да е излежал присъда за уреждане на мачове 5 години и сега да се е поправил?! Блаженни са вярващите... дал им е на платените фенове далавера и те си го подкрепят,това е...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 фев 2019 13:58

Kiril2681 написа:Бараба, само да те питам, интересно ми е мнението ти - защо да се дава шанс на Стипица? Черни не ни провали вчера, не ни провали нито веднъж, грешките, които допусна не бяха фатални, освен онази срещу Лудогорец, но и тя е поделена със защитниците. Вчера при първия гол почти изби топката - докосна я, беше неспасяема, преди втория изби първия удар, наистина не мисля, че е слаб вратар. Та, защо да го сменяме? Ако предположим, че е бил любимец на НЕМ, сега идва Любо и пак е титуляр - явно е по-добър от Данте

Аз, съм го казал вече, защото смятам, че Стипица е по добрия вратар от двамата :roll: Никъде не твърдя, че Черни е допуснал грешка при головете ! Да треньорите си решават и това също съм го казал, може би на тренировки показва повече от Данте ... но в мен си остава усещането , че на сърбина се дава по малко шанс ... може и да бъркам , но това ми е мнението :roll:
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 фев 2019 14:00

SLAP написа:
baraba написа:
W84me написа:

Що не се скриеш бе.

И какво общо има твоята тирада със цитата , който си показал с написаното от мен :o :shock:
Нещо яко разминаване има в смисъла на написаното от мен (което цитираш) и на това, което ти пишеш ... не мислиш ли ;)

ПС : Когато аз съм бил фен на ЦСКА , тогава най вероятно още не си бил дори и в топките на баща си .... но това са подробности ;) Колкото до треньора .... аз лично никога няма да забравя , как същия този Любо Пенев с някакви бледи младежи : Ив. Караджов, Ив. Иванов, Спаско Делев и т.н. .... ни вкара в групите на ЛЕ ... та не виждам какъв ти е проблема с Любо , като треньор на ЦСКА :roll:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 фев 2019 14:13

W84me написа:

Страшни глупости.Проблемът бе че тогавашното дружество нямаше как да премине при професионалистите с тогавашните дългове и трябваше да започне пак във В група...
То не функционираше,даже тогава играхме с паралелно дружество,защото сметки по старото нямаше как да преминават...чаткаш ли?Нямаше кой на нас и Локо Сф да ни спусне спонсор от Космоса.Просто е за разбиране.Ние знаем,че ни помогнаха,ама и вие трябвя да си признаете,а не да мълчите като агенти милиционери.Вие сте последните,които трябва да коментирате тая тема,защото вие не сте състоятелни от едно десетилетие,тъй като нямате адекватен приход,но въпреки това ви намират начини да ви налеят малко капки в системата.И това е просто за разбиране,защото.....просто нямате адекватен приход.Нито от трансфери,нито от евромачове,нито от нищо.Не е нужно да си спец по финанси,за да си зададеш въпроса как тоя отбор още съществува....Ами как...изкуствено,как...Собственикът опрощава дългове,които НЕ са му върнати(щот падаме от Вадуц,губим елементарни финали за Купата,нямаме трансфери...),пускат ни спонсорчета по държавна линия(шефът на ВТБ в България си го каза в прав текст.Мога да ти намеря и интервюто,ако искаш) и т.н.
Нелепо е вие да коментирате тая тема.Още повече в тоя подфорум.Виж там в синия си си промивайте мозъците взаимно как едва ли не съществувате на фотосинтеза,не сте на минус всяка година и че няма външна намеса при вас,за да оцелеете(то само трябва да се замислиш как си обслужвате дълговете....никак,защото не сте печеливш отбор).Тва е самата истина.Тва не е тука да коментираме имало ли нямало засада или пък кой отбор е по добрия,та да имаме две гледни точки...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”