Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Sardukar » 15 фев 2019 23:51

Тъп си, дори за фен на Барса :lol:
В последните 2 загубени финала в ШЛ почти всички неутрални фенове бяха за ЮВЕ.
ЮВЕ е най-мразения отбор в Италия.
Ще те оставя да се опиташ да направиш логическа връзка с тези факти и предходното ми изказване :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 16 фев 2019 09:39

SilentKiller написа:То се вижда по косвен път. Не съм следовател за да притежавам преките доказателства. Нямаше да спечелите нито една от предходните 3 поредни ШЛ ако не беше съдийството във ваша полза. ;)

Как те е яд за тези 3 поредни,много яко се насираш,продължавай да си вярваш че Перез купува титли,разума е в много сериозен дефицит последно време. :mrgreen:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 фев 2019 16:24

Sardukar написа:ЮВЕ е най-мразения отбор в Италия.

Заради съдийската помощ, а не защото печели титла след титла. Аз лично - заради човека на аватара ти, който се изказа като женски полов орган, след като отмениха гола на Мунтари преди години. Никой не мрази Ювентус на Липи, или първия Галактико, или Милан на Анчелоти. Хората не мразят, защото някой бил успешен, разбираш ли...

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 16 фев 2019 18:03

Groucho написа:

Заради съдийската помощ, а не защото печели титла след титла. Аз лично - заради човека на аватара ти, който се изказа като женски полов орган, след като отмениха гола на Мунтари преди години. Никой не мрази Ювентус на Липи, или първия Галактико, или Милан на Анчелоти. Хората не мразят, защото някой бил успешен, разбираш ли...

Колега, бих предпочел Милан на Саки и бих включил Барса на Кройф! И определено съм съгласен с теб за последното ти изречение. Ма т'ва е акъл, не нещо за набиване
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 16 фев 2019 18:48

Groucho написа:

Хората сме различни и мразим по различни причини.
Аз мразех искрено отбора на Анчелоти. Барса бяха много симпатични с едни от най-силните офанзивни футболисти тогава и рехава защита, с която никога не печелиха почти нищо съществено. От 2005 година ми станаха рязко неприятни и те
Съгласен съм, че не е само до печелене на купи. Ливърпул са ми най-големия дразнител, а не е като да печелят всяка година купа.
Но повечето хора мразят/обичат тези, които печелят. За това и ЮВЕ е най-обичания отбор в Италия.
Изказванията на играчите не трябва да се взимат толкова навътре. Спомням си как Буфон изсипа кофа с лаЙна върху ЮВЕ след един мач на Парма с нас. Спортист, говорещ под афект в публичното пространство.... не е разумна комбинация. Говорят много глупости, а понякога откровено лъжат! И то не е само да говорят с думи. Спомням си Йовов как вкара гол на Левски за Ловеч и търчеше към центъра размахвайки средни пръстчета : )
Бтв, първия Галактико беше най-мразения отбор в моето училище и то с много пред всеки друг, докато съм бил ученик. Може би само МанЮ ги биеха :mrgreen:
А, между другото, Милан бяха ощетени при отменения гол на Мунтари, факт! Само, че не ми харесва тази вяра, че това е станало 120% умишлено и е единствената причина ЮВЕ да стане шампион. Първо, в развоя на двубоя имаше няколко ситуации, в които съдията сбърка в полза на Милан (визирам най-вече това, че не изгони Мексес в началото на второто полувреме). След това, ЮВЕ направи сезон без загуба! До 31-32 кръг отборът беше изпълнил една единствена дузпа, в откриващия кръг на първенството. Тогава Джовинко вкара за 3 или 4 на 0... Играехме страхотен футбол, без мачове в Европа, на новия си стадион и ужасно гладни за трофеи. Следващият сезон Милан ни би 1-0 със спорна дузпа вкарана от Робиньо, ама не го пиша във всеки пост от тогава насам :mrgreen:
Ако има хора, които мислят, че тези поредни титли на ЮВЕ се дължат на съдиите...просто трябва да спрат да гледат футбол.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 16 фев 2019 22:04

Нещо се бъркаш. Сухият период на Барса беше единствено 2000-2004г. и точно тогава не бих казал че играеха дори симпатичен футбол, т.е. съвсем заслужено отборът не печелеше нищо. 90те бяха плътно с трофеи почти всяка година. След 2005г. също, само като изключим двата последни сезона на Рийкард 2006/2007 и 2007/2008. Ако сложим дори периода от края на 80те, когато Кройф поема Барса (1988г.), единствения лош период от тогава до сега е само 2000-2004г. и пак нямаме такъв срам като реал - 6 поредни отпадания на 1/8финал в ШЛ между 2005 и 2010включително, за което си получиха заслужения прякор - осминареал ! :lol:

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 16 фев 2019 22:48

SilentKiller написа:Нещо се бъркаш. Сухият период на Барса беше единствено 2000-2004г. и точно тогава не бих казал че играеха дори симпатичен футбол, т.е. съвсем заслужено отборът не печелеше нищо. 90те бяха плътно с трофеи почти всяка година. След 2005г. също, само като изключим двата последни сезона на Рийкард 2006/2007 и 2007/2008. Ако сложим дори периода от края на 80те, когато Кройф поема Барса (1988г.), единствения лош период от тогава до сега е само 2000-2004г. и пак нямаме такъв срам като реал - 6 поредни отпадания на 1/8финал в ШЛ между 2005 и 2010включително, за което си получиха заслужения прякор - осминареал ! :lol:

Детско е меренето на титли,ама като си тръгнал,даже и като осминареал пак Барса беше много далеч от Реал по спечелeни ШЛ,та Реал само последните 5 години спечели 80% от титлите ви в ШЛ. :lol:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 16 фев 2019 22:53

Осмина Реал вече е с няколко обиколки пред всички, що се отнася до ШЛ, факт. Също така измести твоята Барса от първото място по симпатизанти в социалните мрежи, тоест е най - харесвания отбор, дори и без Роналдо.Ако тезата ви за купени титли беше факт, това нямаше да е така, тоест и тук ви издишат хипотезите. За нещо друго ще се налага ли да ви изнесем малко факти или сте наясно, че сте на позиция 2.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 17 фев 2019 12:30

Играта е по-важна от трофеите, тя печели фенове. Иначе сега всяко пишлеме със жълто по устата може да си избере отбора с най-много ШЛ и да се перчи. По-важното е че в директните сблъсъци регулярно ви пълним дупарата и ни станахте абонирани магистралки. Едни без други не можем като всяко едно голямо дерби по света...дали е брак по сметка или друго не знам, ама вие сте жената в тоя брак. :lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 17 фев 2019 12:43

Че те на Реал всички фенове извън Испания са глорихънтъри. Няма как как да ме убедиш в противното. Влезли в уикипедия погледнали кой има най-много ШЛ и айде - ставаме фенове на Реал (Някои дори стигат до крайности в глорихънтърството и си избират от всяко първенство отбора с най-много ШЛ - за справка CSKA69). То се вижда и по форума им как след първата загуба настава апокалипсис и при празен сезон няма един фен.

Феновете на Реал ако трябва да изтърпят пет поредни нулеви сезона (или дори само 1-2) просто ще минат от Ювентус и без това половината са фенове от времето на Крищиано. :lol:

Аякс онази вечер може да паднаха, но спечелиха много фенове с играта си. Така трябва да се играе футбола, а не да се мърдосваш като отбор на Моуриньо. Ние феновете печелим повече от красиви изпълнения, невероятни комбинации и голове, трофеите са бонус.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Архив”