В последните 2 загубени финала в ШЛ почти всички неутрални фенове бяха за ЮВЕ.
ЮВЕ е най-мразения отбор в Италия.
Ще те оставя да се опиташ да направиш логическа връзка с тези факти и предходното ми изказване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SilentKiller написа:То се вижда по косвен път. Не съм следовател за да притежавам преките доказателства. Нямаше да спечелите нито една от предходните 3 поредни ШЛ ако не беше съдийството във ваша полза.
Sardukar написа:ЮВЕ е най-мразения отбор в Италия.
Groucho написа:Sardukar написа:ЮВЕ е най-мразения отбор в Италия.
Заради съдийската помощ, а не защото печели титла след титла. Аз лично - заради човека на аватара ти, който се изказа като женски полов орган, след като отмениха гола на Мунтари преди години. Никой не мрази Ювентус на Липи, или първия Галактико, или Милан на Анчелоти. Хората не мразят, защото някой бил успешен, разбираш ли...
Groucho написа:Sardukar написа:ЮВЕ е най-мразения отбор в Италия.
Заради съдийската помощ, а не защото печели титла след титла. Аз лично - заради човека на аватара ти, който се изказа като женски полов орган, след като отмениха гола на Мунтари преди години. Никой не мрази Ювентус на Липи, или първия Галактико, или Милан на Анчелоти. Хората не мразят, защото някой бил успешен, разбираш ли...
SilentKiller написа:Нещо се бъркаш. Сухият период на Барса беше единствено 2000-2004г. и точно тогава не бих казал че играеха дори симпатичен футбол, т.е. съвсем заслужено отборът не печелеше нищо. 90те бяха плътно с трофеи почти всяка година. След 2005г. също, само като изключим двата последни сезона на Рийкард 2006/2007 и 2007/2008. Ако сложим дори периода от края на 80те, когато Кройф поема Барса (1988г.), единствения лош период от тогава до сега е само 2000-2004г. и пак нямаме такъв срам като реал - 6 поредни отпадания на 1/8финал в ШЛ между 2005 и 2010включително, за което си получиха заслужения прякор - осминареал !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта