Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Много хубаво започва футболната пролет
Знам, че не е много по темата, но понеже напоследък доста се изговори за юнУшите, ще си позволя да коментирам едно момче, което гледах като титуляр в мача Черно море - Литекс. Става дума за Мартин Минчев, 17 годишен офанзивен футболист, крилце.
Та, когато Ст. Иванов покаже такава игра в мач с особено голям заряд, а и по принцип такава игра, независимо в какъв мач, моля да ми се обадите.
Та, когато Ст. Иванов покаже такава игра в мач с особено голям заряд, а и по принцип такава игра, независимо в какъв мач, моля да ми се обадите.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Врачев гледа като ******. Безценно! 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Player написа:Много хубаво започва футболната пролет
За нас почва утре

sin4ec написа:Врачев гледа като ******. Безценно!
А коментаторчето - имало игра с ръка на Неграндро, ама той бил с разперени ръце щото тичал, в трудна позиция бил, не е нарушение, не е втори жълт картон.

Откачат от яд припознаваческите маши, ей, но не спират с лъжите и манипулациите! Наистина безценно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

alexdb написа:Player написа:Много хубаво започва футболната пролет
За нас почва утре. Дотук от видяното или по-точно от резултатите на Каузата и Тирето се случва логичното. Но от това, което видях и от нашите в тия контроли хич не съм оптимист. Дано утре стане нещо да вземат мача, че белким с късмет и самочувствие влезем поне с повече настроение в полусезона, защото сериозните ни мачове те първа идват.
Ясно е, че започва утре и всичко си зависи от нас. Важното е да нямаме удари под кръста от съдии и други. Коментаторчетата от телевизийката, също ще бъдат интересни как ще се държат. Контролите никога не са особен показател. В отбора ни има повече левскари , затова самочувствие няма да липсва.
Player написа:alexdb написа:Player написа:Много хубаво започва футболната пролет
За нас почва утре. Дотук от видяното или по-точно от резултатите на Каузата и Тирето се случва логичното. Но от това, което видях и от нашите в тия контроли хич не съм оптимист. Дано утре стане нещо да вземат мача, че белким с късмет и самочувствие влезем поне с повече настроение в полусезона, защото сериозните ни мачове те първа идват.
Ясно е, че започва утре и всичко си зависи от нас. Важното е да нямаме удари под кръста от съдии и други. Коментаторчетата от телевизийката, също ще бъдат интересни как ще се държат. Контролите никога не са особен показател. В отбора ни има повече левскари , затова самочувствие няма да липсва.
Що бе, от съдийството този кръг аз определено съм доволен. Ако нашият мач се закучи и вземе та ни даде някое рамо ще мога да кажа, че съдийте са свирили прекрасно

alexdb написа:Player написа:alexdb написа:Player написа:Много хубаво започва футболната пролет
Що бе, от съдийството този кръг аз определено съм доволен. Ако нашият мач се закучи и вземе та ни даде някое рамо ще мога да кажа, че съдийте са свирили прекрасно.
Още не е приключил този кръг. Ще видим след мача ни утре. Че досега, Тиам получава картон за какво ли не, например. Ако го пратим да подпира цял мач ъгловото флагче, сигурно пак ще му измислят някакъв картон.... За такива неща говоря.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ла*ното говореше за някакви загубени.точки и борба за шампионската титла
Да видим утре каква ще я надробим. От контролите, които гледах ще е мъка. Дано покажат характер и го вземат на мускули тоя мач.

Да видим утре каква ще я надробим. От контролите, които гледах ще е мъка. Дано покажат характер и го вземат на мускули тоя мач.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Ма пък и ние сме едни биячи, заеви
...като нищо ще окендзаме мача утре, ама да видим!
Може пък да върже...

Може пък да върже...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!