djd написа:Джекито е прав за налетите пари.
Въпросъте обаче за какво ги наливаш.
Има два правилни според мен варианта:
- даваш истински пари за истински играчи и играеш в групите на ШЛ
- даваш пари за базата си и за школата си, произвеждаш играчи и продаваш най-добрия. С останалите играеш в ШЛ

Има и трети вариант (да ловиш с трици маймуни) - даваш пари за слаби футболисти, не играеш в ШЛ и парите потъват. Същевременно базата ти тъне в разруха.
Ние дълги години пробвахме третия вариант. Знае се докъде я докарахме.
Надявам се Гришата да е избрал верен път.
Ми той си беше направил ловешката академия, Недялков и Десподов са нейни рожби и си ги осребри. На него това му е ясно, там нещата работеха, ала много намаля населението в областта, появиха се и други школи , които привличат талантите в София и им дават излаз на А група. В София е различно. Не знам какви са му идеите, но на този етап школата не му е приоритет. Може да е грешка, а може пък да си има нещо друго впредвид-не мога да гадая.
Аз лично съм за тотално премахване на некадърните негри, латиноси и прочее измет от отборите и за инвестиране в родните таланти, които никак не са малко. Но шефовете на клубовете мен не ме питат. Когато децата се преобличат в колите по паркингите и мрежите на тренировъчните им врати са прокъсани, за какво говорим?
Ти чувал ли си за треньор, който не организира за отбора си контролни мачове, нито пък участия в турнири?
Ако родителите

направят нещо по въпроса-направят. За какво говорим?
ГГ и Левски щото нямат пари, та децата им събират преди мачове съдийски такси и такса-участие като прошлеци?
Турят някоя майка да минава през всички родители и да сбира левчета, та да се притеснява как да върне или дали ще ѝ излязат паричките? Това сериозно ли е, за какво говорим?
Турнир. В делничен ден, родителите едвам са ги довели с бягане от бачкане. Свършва мача, треньора казва: искам ги тука в найсе часа следобед и си бие камшика! Аве Льоло, другите тренери си кътат децата, работно време е, ако трябва ще си им бавачка два часа! Но не-Льольо е треньор в гранд, той е над нещата и не го интересуват такива дреболии. Такива ли ще създадат българския Модрич?
Това е положението.