Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 14 фев 2019 15:13

specter написа:Успех на Дерменджиев още веднъж! Надявам се да му се осигури нужното спокойствие, а и подкрепа да си свърши работата. Ясно е, че тоя полусезон няма какво да постигнем освен класиране за евротурнирите. Реално след лятната подготовка ще можем да очакваме резултати от работата му.

Хубаво е, че в последните контроли се видяха идеите му. Според мен поне.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 14 фев 2019 15:43

Ако идвате на Герена толкова, колкото пишете във форума, то трябва да ни построят 80 хиляден стадион. Толкова ли не можем да отделим два часа, два пъти в месеца, за да сме на стадиона? От нас се иска просто да пълним Герена и така ще помагаме на Левски.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 14 фев 2019 15:56

metodito написа:
Warped написа:Тук се връщаме на друга тема. Къде са парите от участието в ШЛ на Левски? Освен, че ръководните фактори прибраха добри суми, какво за клуба се промени към по добро? Нищо.

Този въпрос и аз съм си го задавал. Няма да разберем никога. За терена и общежитието май дойдоха оттам парите. Никакво надграждане не се случи...

Вие по това време не дължахте ли няколко пъти повече от тези пари на Чорни? :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 фев 2019 16:52

Warped написа:Тук се връщаме на друга тема. Къде са парите от участието в ШЛ на Левски? Освен, че ръководните фактори прибраха добри суми, какво за клуба се промени към по добро? Нищо.

Много добър въпрос !
Бай Ганя , не е дал нито една стотинка от собствения си джЕб , нито е взимал важно решение ...
Бил му казал някакъв бакшиш и той изгонил Мъри , нервирал се бил на летището и изгонил Йока , хайде бре :lol:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 14 фев 2019 17:29

Kotooshu написа:

Много добър въпрос !
Бай Ганя , не е дал нито една стотинка от собствения си джЕб , нито е взимал важно решение ...
Бил му казал някакъв бакшиш и той изгонил Мъри , нервирал се бил на летището и изгонил Йока , хайде бре :lol:

Добре ама д не мислите, че сме взели 20-30 милиона от едно участие??? Първо питайте и играчите, голяма част от парите ин бяха дадени като бонус. Да се орпави терена, по настояване на Мъри, евала за това, излезе близо 1 милион. Това общежитие да не е без пари и то, да ние един сектор ни излезе 12 милиона, това общежитие ще е наколко милки и то. После купиха се 3-ма бразилци, единият струваше кам 800 хиляди долара, ако помня точно. А и след педиода на ШЛ, поне 2-3 години не се е говорело за финансова криза. А и не защитавам Батков, напротив, просто казвам какво мисля аз. Ние не взехме точка в самата лига, така че парите не са били много.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 14 фев 2019 17:38

koisa написа:
metodito написа:Аз тая някаква надежда Давид да размисли. :roll:
Единствено Роси и Топчо се опитаха да разчупят това. Роси с обърнатите крила, Топчо - с включването на халф-бекове.
На мен ми се нравеше това с обърнатите крила. С халф-бекове и трима защитници пък беше прекалено революционно за България (единствено Лудогорец съм виждал в няколко мача така) и тримата защитници трябваше да бъдат трима Яблонеца.

Така като гледам май новото ръководство няма желание изобщо да предлага нови договори на тримата (Яблонски, Кабрал, Цветкович). Ако дойде някоя оферта за Яблонски или Кабрал, то вероятно ще бъдат продадени. Цветкович е ясно, че никой няма да го купи. :lol:

Методи, към момента, а и при Славишата, също се играе с обърнати крила, бъди по-внимателен когато пишеш...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 фев 2019 18:01

k_oleto написа:
Sisi 1914 написа:
delqnski47 написа:
Groucho написа:
delqnski47 написа:
Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!

Стига с тоя боШков ма......БоЖков :!: :lol: :lol: :lol:

Скастри я, както Павел Поппандов скастряше другарката певица Рени в "Оркестър без име" :lol: :lol: :lol: :lol:

Ми писнА ми....Бошков та Бошков. :lol: То един път да беше.. :lol:

Ако трябва и сто пъти ще го кажа!

Сисе, ако много те ядосват, стани от Лудогорец

Изобщо не ме ядосват!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 фев 2019 22:46

metodito написа:

Този въпрос и аз съм си го задавал. Няма да разберем никога. За терена и общежитието май дойдоха оттам парите. Никакво надграждане не се случи...

Походът в турнира на УЕФА и последвалите на другата година групи на ШЛ бяха последвани от случая Тампере. Точно тогава светът бе връхлетян от Световната икономическа криза. И друг път тук съм писал как неизвестни фирмички погълнаха и обединиха мастодонти в електрооборудването и електрониката. При тази финансова криза съвсем човешко е благодетелят, изгонен преди това от България, продавайки отбора, да си вземе печалбата от инвестицията си. Е, след две години пак играхме два пъти в групите на Уефа, но това бе по инерция и заради големия ни коефициент. Тази инерция сега е и в Лудогорец. Но по наше време НЕ СЕ ДАВАХА толкова пари в турнира на УЕФА.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2019 01:29

[offtopic]
csimoen2 написа:
koisa написа:
metodito написа:Аз тая някаква надежда Давид да размисли. :roll:
Единствено Роси и Топчо се опитаха да разчупят това. Роси с обърнатите крила, Топчо - с включването на халф-бекове.
На мен ми се нравеше това с обърнатите крила. С халф-бекове и трима защитници пък беше прекалено революционно за България (единствено Лудогорец съм виждал в няколко мача така) и тримата защитници трябваше да бъдат трима Яблонеца.

Така като гледам май новото ръководство няма желание изобщо да предлага нови договори на тримата (Яблонски, Кабрал, Цветкович). Ако дойде някоя оферта за Яблонски или Кабрал, то вероятно ще бъдат продадени. Цветкович е ясно, че никой няма да го купи. :lol:

Методи, към момента, а и при Славишата, също се играе с обърнати крила, бъди по-внимателен когато пишеш...

Паулиньо и Кабрал - обърнати крила? Нали се сещаш, че и двамата си играят на позициите? Внимателен съм.[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2019 10:05

Чудите се за парите от ШЛ и УЕФА, ама нали си давата сметка, че бяха предхождани от едни по-безотчетни години във футбола. Говоря конкретно за УЕФА, когато нямаше такъв мониторинг относно финансите на клубовете, пък за БФС въобще да не говорим. Преливаше се от пусто в празно и докато имаше кой да вади милиони за издръжката на един отбор, никой не гледаше от къде идват и под формата на заеми към банки, фирми, собственика или спонсорски договори са. Още преди 10-12 години Батков даваше огромни заплати от по 20-30 хиляди лева, а и немалко пари бяха давани за трансфери. Триото Зоазиньо, Зе Соареш и Жеан Карлош дойдоха за около 1.5 млн. долара от Бразилия. Което не звучи като много голяма сума, но тогава си бяха куп пари. А и една част от правата на играчите останаха в някаква агенция, заради което и цената бе такава за трима футболисти. Отделно както някой каза много от парите отидоха под формата на бонуси за футболистите и ръководството, което мисля е напълно нормално. Бе ремонтирана и изградена инфраструктурата на отбора. Та за тези безотчетни години, дето споменах и след затягането на правилата от страна на УЕФА вече финансирането на клубовете започна да става под формата на кредити от фирми или лични средства, които най-просто казано изискват да се чистят, за да се запази баланса клуба и да не генерира огромни загуби, само защото някой богат собственик може да си го позволи. Батков не един път е казвал, че е дал 40 млн. лв. лично пари и толкова търси за отбора (когато се спрягаше, че има купувачи). Тонев и Ко. не е ясно кво са дали и взели. Спас Русев явно е дал над 15 млн. лв. Това са пари за издръжка общо-взето. Ако Русев остави клуба с толкова задължения, колкото казва (15-16млн. лв.) то това ще са по-малко отколкото го е взел. Както казах края на 2016 се обявено, че задълженията са малко над 18млн. лева, а малко преди това се спрягаха суми от 21 до 24 млн. лв. Направи опит за малък маркетингов стинт с привличането на по-известни имена, като Обертан, Гомес, сина на баща си, исландски национал, треньор с над 600 мача в Серия А, партньорство с Вайбър и тн. Неща, които общо-взето не са лоши. Но от спортно-техническа гледна точка - нищо интересно. Като инфраструктура - нищо интересно. И въпреки това, ако удържи на думата си и не излязат подводни камъни общо-взето може да се каже, че е "стопанисвал" отбора прилично, макар и без успехи през тези около 3 години и нещо.

Върни се в “Левски”