Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Общежитието лапна много пари.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
modor написа:Общежитието лапна много пари.
И терена и общежитието бяха правилни стъпки. Това няма как да се отрече...
makedonski написа:защо написа:Аз все си задавам въпроса, след като г-н Божков е доказано, а не по слухове, бил от ЦСКА, на 6.3 ще има ли "Събличай!" или ще му се размине, щото е лош и бие.
Когато погледнеш в младостта му ще видиш, че е левскар. Дори е бил част от управлението на Левски. В комунистическия клуб е бил до толкова, колкото да им помогне да изчезнат, както би направил всеки истински левскар. Какво по-голямо доказателство искаш, от това че си привърженик на Литекс?
Това трябва да е мнението на годината! Евала, колега!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

W84me написа:Пак сме им бръкнали на дълбоко... Надяваха се да сложим Тире, да ни закрият по подобие на ЦСКА, но не стана. Те си остават Литекс, ние - Левски, а живота продължава!
Аз ще изчакам още малко, а сетне, живот и здраве, такава стена на срама ще им изтипосам тука, че ум ще им зайде.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ама защо изобщо им обръщате внимание? Ще напишат по един-два коментара и като не им се върже никой, ще се разкарат. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- modor
- Контакти:
koisa написа:Ама защо изобщо им обръщате внимание? Ще напишат по един-два коментара и като не им се върже никой, ще се разкарат.
Много правилно. Всички знаем какво следва, когато им отговори някой от нашите. После идва Делянски и става мазало..... Следват доклади, лични съобщения...... Приканване за гонене на потребители и модератори

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- delqnski47
- Контакти:
modor написа:После идва Делянски и става мазало.....
[offtopic]

Последна промяна от delqnski47 на 14 фев 2019 14:59, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Дерменджиев официално подписа с Левски за срок от 2 години 
Успех!

Успех!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Успех на Дерменджиев още веднъж! Надявам се да му се осигури нужното спокойствие, а и подкрепа да си свърши работата. Ясно е, че тоя полусезон няма какво да постигнем освен класиране за евротурнирите. Реално след лятната подготовка ще можем да очакваме резултати от работата му.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
tatusindo написа:Sisi 1914 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Sisi 1914 написа:Бошков ще ни е новият собственик!
Дали ще е за по-добро!
Стига с тоя боШков ма......БоЖков![]()
![]()
![]()
Моля, ако обичате, наричайте Го г-н Божков
Ще си взема забележка!
![]()
![]()
Не я пипайте!
Оставете я да “твори” на воля..!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?