Кой ли да помни...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Перси трябваше да бъде изгонен по рано за удар без топка. Изигра супер нервен мача тогава и си намери това, което търсеше.
Кой ли да помни...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????
Groucho написа:kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????
Да е, правилото е ясно за играта без топка след съдийски сигнал. Ама друго такова гонене няма в историята на ШЛ, няма и да има в бъдеще. Две от подпиранията за Барселона са безаналогови отсъждания в историята на играта(червеният картон на Перси и дузпата срещу Милан), дано разбираш добре какво значи безаналогов. Иначе, ок, някой фен на Барселона е направил клипче със ситуации, засади, дузпи... въпрос на тълкуване и броене дали тия ситуации уравновесяват тези, които аз написах. За мен безпрецедентни отсъждания не се уравновесяват с често срещани грешки.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Няма смисъл да се разправяш с тия, щом и за 2009 в Лондон не признават, само се хабиш
matador написа:През 2011 година отново срещу Реал съдиите бяха много добри като отмениха два чисти гола на АяксТогава заради един гол Лион изпревари Аякс и се класираха за 1/8 финал....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JPoEC_xVY7Y[/youtube]
Groucho написа:kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????
Да е, правилото е ясно за играта без топка след съдийски сигнал. Ама друго такова гонене няма в историята на ШЛ, няма и да има в бъдеще. Две от подпиранията за Барселона са безаналогови отсъждания в историята на играта(червеният картон на Перси и дузпата срещу Милан), дано разбираш добре какво значи безаналогов. Иначе, ок, някой фен на Барселона е направил клипче със ситуации, засади, дузпи... въпрос на тълкуване и броене дали тия ситуации уравновесяват тези, които аз написах. За мен безпрецедентни отсъждания не се уравновесяват с често срещани грешки.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
JackPackage написа:Groucho написа:kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????
Нямало ръка на ЯЯ с Интер, а топката как отскочи така, от кое, сиг от хълбока му![]()
Съдията свири и след това Педро я вкара, що не му дадоха ЖК, като на Перси![]()
Няма смисъл да се разправяш с тия, щом и за 2009 в Лондон не признават, само се хабиш
kingofpop написа:JackPackage написа:Groucho написа:kingofpop написа:за мен картона на Перси си е правилен, предполагам сам знаеш, че минаха 4-5 секунди след сигнала и напълно нарочно се опита да забави играта, какво се прави в тоя случай, съдията да не е малоумен ????
Нямало ръка на ЯЯ с Интер, а топката как отскочи така, от кое, сиг от хълбока му![]()
Съдията свири и след това Педро я вкара, що не му дадоха ЖК, като на Перси![]()
Няма смисъл да се разправяш с тия, щом и за 2009 в Лондон не признават, само се хабиш
кой не е признал дузпите от тогава, не познавам някой, който да ги е отрекъл![]()
![]()
дръг е въпросът, че ако съдията си беше свирил както трябва и беше дал дузпата срещу Анри първия мач....при 1-0 преди реванша едва ли изобщо щеше да се стига до тия дузпи втория
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта