Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 12 фев 2019 21:27

sin4ec написа:
Serafim написа:Абе той и Спас беше много чевръст, мулти-милионер, дето знае как се печелят пари, ценител на изкуствата, живее предимно в чужбина, близък с Абрамович и кво ли още не. Щеше да ни оправи, понеже имал европейски маниери, ама ей го на... Така че от Божков нищо различно не очаквам. Ама нищо. От пусто в празно.

И аз нищо не очаквам. Но ако поне изгони негрите и латиносите некадърници и вкара някоя пара в школата-все е келепир!

Нямаме ни един латинос "некадърник... Негри имаме двама, ама са доста кадърни
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 фев 2019 21:48

Доволен съм от пресконференцията - зададоха се доста въпроси, казаха се доста неща, някои не толкова ясно, но поне не беше пародия като ловешката миналата седмица, където там даже един ибрикчия не се усети да поправи вождовете, че разликата им с първия не е 4 точки. Каквото-такова, аз съм оптимист. Наздраве, колеги! Само Левски! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 фев 2019 21:49

Колко билета са продадени към момента за мача с Локо Пд.Благодаря ви.
LEVSKI_FOREVER

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 12 фев 2019 21:59

Тези от Атвомагистрали днес са се отказали от вземането си за Сектор А, 12 млн по-малко дълг вече има. Еврофутбол също ще се включи с доста солидна сума - 4 млн годишно да подкрепя синята идея. Домуса ще купи Нова ТВ и останалите медии от групата,така че се чакат добри дни за преименувания Литекс и Пропагандаторите му. Един форум ще стане с Тире. Край на предаването.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 фев 2019 22:19

Dedo1948 написа:Тези от Атвомагистрали днес са се отказали от вземането си за Сектор А, 12 млн по-малко дълг вече има. Еврофутбол също ще се включи с доста солидна сума - 4 млн годишно да подкрепя синята идея. Домуса ще купи Нова ТВ и останалите медии от групата,така че се чакат добри дни за преименувания Литекс и Пропагандаторите му. Един форум ще стане с Тире. Край на предаването.

От къде инфо за това, че са се отказалли? Дори и да е така, пак не е много хубаво.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 фев 2019 22:26

Dedo1948 написа:Тези от Атвомагистрали днес са се отказали от вземането си за Сектор А, 12 млн по-малко дълг вече има. Еврофутбол също ще се включи с доста солидна сума - 4 млн годишно да подкрепя синята идея. Домуса ще купи Нова ТВ и останалите медии от групата,така че се чакат добри дни за преименувания Литекс и Пропагандаторите му. Един форум ще стане с Тире. Край на предаването.

Парите за сектор А май са от банката на Маджо.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 фев 2019 22:30

sin4ec написа:
run1973 написа:Келепир да пада викаш Ганя....келепир :mrgreen:

Без келепир нищо не става, кардаш! :)

Основен закон на капитализма, на стоковото общество изобщо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 фев 2019 22:50

zlatan написа:Колко билета са продадени към момента за мача с Локо Пд.Благодаря ви.

500 :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 фев 2019 22:59

Ся пък Маджо. Щрабаг била свързана с Божков, задълженията били 30, тоя перял пари през Левски, нищо, че отбора не печели нищо, но той върти сделки с играчи и печели по 50 хиляди лв , а в същото време купува Телеком за 100млн лева... То ако попиташ как се перат пари с някакъв конкретен пример в реална ситуация никой не може да то каже, ама иначе всички го разбират нещата.
И да ви кажа, че Кр.Ивановкрая на 2016 каза, че задълженията на клуба са над 18 млн лева....
Аз само да питам нещо - без значение как се казва собственика - Русев или Божков, как си представяте клуба да не е на загуба и да не разчита на заеми? Заплатих за 2016 са за над 7млн лева само... Договорът с Виваком беше за 6.6 ама за няколко години общо. Отделно приходите от билети са били под 1млн за същата 2016. Правете си изводите... Едно влизане в ЛЕ е преко сили около 5млн евра, което е по-малко от общия бюджет за сезона. Кажи речи е на неособено голяма печалба клуба, като се прибавят приходите от спонсори... Ама да влезем в ЛЕ ме виждам как ще стане...

gihuelo
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот gihuelo » 12 фев 2019 23:25

Dedo1948 написа:Мач ще си има,Милан идват. Успех!

Не може да се отрече ,че познаваш :)
И по "вътрешна" информация няма кой да те бие :)

Върни се в “Левски”