Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 фев 2019 13:49

TristaNNN написа:
t0bl3ro_bg написа:Защо се появиха толкова хора от оня отбор -починалия във форума на Отбора на Народа ?

Ще припознават нов отбор ли ?

Ще взимат акции ли ?

Щото виждат, че при нас има дим и потриват доволно ръчички, защото съзират възможност и ние да фалираме. За толкова години би трябвало да си разбрал, че за тях е най-важно ние да сме зле, техните дела са на по-заден план.. Всичко това е добре прикрито под една такава престорена загриженост и лицемерни приятелски съвети и коментари.

Според мен възможността Божков да е силният в ПФК Левски ги тревожи :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 фев 2019 22:20

t0bl3ro_bg написа:
TristaNNN написа:
t0bl3ro_bg написа:Защо се появиха толкова хора от оня отбор -починалия във форума на Отбора на Народа ?

Ще припознават нов отбор ли ?

Ще взимат акции ли ?

Щото виждат, че при нас има дим и потриват доволно ръчички, защото съзират възможност и ние да фалираме. За толкова години би трябвало да си разбрал, че за тях е най-важно ние да сме зле, техните дела са на по-заден план.. Всичко това е добре прикрито под една такава престорена загриженост и лицемерни приятелски съвети и коментари.

Според мен възможността Божков да е силният в ПФК Левски ги тревожи :roll:

Мене лично ме е страх да не му прищрака да ви затвори Сектора баш преди мача с нас,че той тея номера ги прави. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 10 фев 2019 22:24

Толкова ли не можем да отделим два часа, два пъти в месеца, за да сме на стадиона? От нас се иска просто да пълним Герена и така ще помагаме на Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 фев 2019 22:36

Тристанката преподава. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 фев 2019 23:41

Стивън Петков бележи срещу Спортинг
https://streamja.com/VlGb?fbclid=IwAR2GDovdpF0GQXHSfYepCOp3Rb13_jz42wYnXRJWvkI99WsOqHrT9S-wMm8
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 фев 2019 00:28

TristaNNN написа:представихте официалната трупа за пролетните мачове на стадиона без кенефи, разбира се, със свободен вход. :mrgreen:

Не е много сигурно :mrgreen:
Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2019 00:34

W84me написа:Стивън Петков бележи срещу Спортинг
https://streamja.com/VlGb?fbclid=IwAR2GDovdpF0GQXHSfYepCOp3Rb13_jz42wYnXRJWvkI99WsOqHrT9S-wMm8

Ба! Остай го този -ов ментак. Ей, чулека по-назад говори как Костов да се маха, да вземем некъв негър. Какъв да е, негър да е. Тоя Петков да беше от Столипиново, поне... Извън майтапа, добро голче. Успех на момчето, и дано това не му е първи и последен гол за Фейрензе.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 фев 2019 11:22

metodito написа:

Ба! Остай го този -ов ментак. Ей, чулека по-назад говори как Костов да се маха, да вземем некъв негър. Какъв да е, негър да е. Тоя Петков да беше от Столипиново, поне... Извън майтапа, добро голче. Успех на момчето, и дано това не му е първи и последен гол за Фейрензе.

Стивън Петков едва ли ще се върне някога при нас, щото мисля, че го играе обиден, задето го изхвърлихме на Лудогорец покрай разни схеми за купени мачове в националния. Чисто хронологично, скандалът гръмна малко след като вече беше преминал при зелените, но нашите вероятно са усетили какво се мъти и леееееко ги прецакаха.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2019 11:27

TristaNNN написа:
metodito написа:

Стивън Петков едва ли ще се върне някога при нас, щото мисля, че го играе обиден, задето го изхвърлихме на Лудогорец покрай разни схеми за купени мачове в националния. Чисто хронологично, скандалът гръмна малко след като вече беше преминал при зелените, но нашите вероятно са усетили какво се мъти и леееееко ги прецакаха.

А, не, аз не го казвам в смисъл, че съжалявам за него. Не. Пожелавам успех на момчето. Каквото било-било.

П.С. Между другото си мисля, че в момента се постъпва доста нечестно с друг юноша - Илийката. Защо не го продадат момчето или... подарят. Какво е това ела си-чао. Вместо да се развива като футболист във Враца или където и да е, той таман тръгне да става футболист, вкарва голове, радва хората, играе истински мачове, "калява се" в реални битки и: "Яла сега". Търка пейката, тича за здраве и кариерата му минава в тренировки. Няма никакъв смисъл. Същото се отнася и за Дидо. Като няма да го използвате, продайте го, подарете го. В него, на времето имаше много хляб. Кой знае сега? Той истински мач не знам откога не е играл.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 фев 2019 12:16

Ами и двамата може да не са съвсем готови за Левски. Едно е да играеш в Б група, друго е с Левски да се бориш за титлата. Илия има сериозна конкуренция, а Дидо беше дълго време контузен и щом търсят ЦЗ на пожар явно не е готов. Щом ги държат, ще разчитат в определен момент на тях, но изглежда е още рано.

Върни се в “Левски”