Шампионска лига - сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019
Ненормално високите заплати на футболистите ги разглезиха и всяка маймуна може да се качи на главата на всеки утвърден треньор.
KOPScousers написа:Специално за игрите и филмите бих искал да кажа едно - от 20т. съм фен на Близард и игрите им, но в последните години се чудят как да правят още и още пари и по този начин убиват мастърпийсове като Diablo и World of Warcraft. Същото е и с филмите - 2016-та излезе филмът Уоркрафт и се превърна в най-скъпоплатения филм, правен някога по игра, но това пак не е достатъчно на Леджендъри да направят втори филм, а по историята на книгите/игрите могат да се направят поне още 10 филма. Хората се избиха почти тройно, но искат още и още, точно затова няма почти нищо интересно за гледане в последните години, независимо от жанра.
Същото е и с футбола - казваш само ПСЖ и Ман Сити и ти става ясно. И двата отбора доминират вътрешните първенства, но в Европа все още са с нулев успех и за да имат някакъв шанс, особено ПСЖ, започнаха да харчат по 400-500 млн. на ЛЯТО! Това е просто скандално.
[offtopic]Аз съм им фен от 15 години на Близард, сега ги сметнах мислех, че са по-малко ама явно остаряваме

На филма им се изкефих максимално. Да, имаше известни кусури, по едно време се завъртяха едни сравнения с Властелина, което е лошо за всеки един филм, все пак в жанра си няма кой да бие Властелина абсолютно никога и всеки филм сравнен с него е inferior както казват англичаните. Ако си ги бяха продължили и бяха стигнали до Артас и падането на Лич кинг или бяха направили War of the ancients на филм, просто щяха да избият рибата.
Имам си една мечта за филм по Mass Effect или Dragon Age, ама едва ли ще го доживея. Ако пък стане, то е още по-вероятно да се изгаврят с историята.
Между другото Starcraft за мен е по-добрия вариант за филм на Близард, там също могат да изкъртят с уникалната история и lore като цяло

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- KOPScousers
- Контакти:
Soulen написа:[offtopic]Аз съм им фен от 15 години на Близард, сега ги сметнах мислех, че са по-малко ама явно остаряваме![]()
На филма им се изкефих максимално. Да, имаше известни кусури, по едно време се завъртяха едни сравнения с Властелина, което е лошо за всеки един филм, все пак в жанра си няма кой да бие Властелина абсолютно никога и всеки филм сравнен с него е inferior както казват англичаните. Ако си ги бяха продължили и бяха стигнали до Артас и падането на Лич кинг или бяха направили War of the ancients на филм, просто щяха да избият рибата.
Имам си една мечта за филм по Mass Effect или Dragon Age, ама едва ли ще го доживея. Ако пък стане, то е още по-вероятно да се изгаврят с историята.
Между другото Starcraft за мен е по-добрия вариант за филм на Близард, там също могат да изкъртят с уникалната история и lore като цяло[/offtopic]
[offtopic]Е War of the Ancients ще разбие киното. Една от най-добрите части от историята на Warcraft, за която съжалявам, че няма кой знае колко content в WoW. Лично аз искам да видя филми за: втората война и експедицията до Дренор, падането на Лич Кинг, War of the Ancients и последната битка с Лийджъна. Преди време бях чел някакви идеи за сериал по Уоркрафт, което със сигурност е доста по-добро като идея от филмови адаптации, където ако изобщо се навият да се занимават, 20 години не биха им стигнали да покрият целия lore. Аз пък от малък си мечтая за филм по Диабло 2, но едва ли ще ме огрее. И без това е по-хубаво да не го закачат специално това заглавие, защото е уникално и до ден днешен е една от най-уважаваните игри в света. По-добре да не го мърсят с някоя глупава адаптация, въпреки че и аз като теб се изкефих много на филма за WoW. Трябва да направят във форума някаква такава офтопик тема, в която да си пишем рандом неща, които не са свързани със спорта.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Soulen написа:[offtopic]Аз съм им фен от 15 години на Близард, сега ги сметнах мислех, че са по-малко ама явно остаряваме![]()
Между другото Starcraft за мен е по-добрия вариант за филм на Близард, там също могат да изкъртят с уникалната история и lore като цяло[/offtopic]
[offtopic]Е War of the Ancients ще разбие киното. Една от най-добрите части от историята на Warcraft, за която съжалявам, че няма кой знае колко content в WoW. Лично аз искам да видя филми за: втората война и експедицията до Дренор, падането на Лич Кинг, War of the Ancients и последната битка с Лийджъна. Преди време бях чел някакви идеи за сериал по Уоркрафт, което със сигурност е доста по-добро като идея от филмови адаптации, където ако изобщо се навият да се занимават, 20 години не биха им стигнали да покрият целия lore. Аз пък от малък си мечтая за филм по Диабло 2, но едва ли ще ме огрее. И без това е по-хубаво да не го закачат специално това заглавие, защото е уникално и до ден днешен е една от най-уважаваните игри в света. По-добре да не го мърсят с някоя глупава адаптация, въпреки че и аз като теб се изкефих много на филма за WoW. Трябва да направят във форума някаква такава офтопик тема, в която да си пишем рандом неща, които не са свързани със спорта.[/offtopic]
[offtopic]Е той форума извън разделите за Левски и ЦСКА-София, с малки изключения като вашия форум е супр умрял. Едно време във тема за мач на Челси събирахме по 50 страници за важните и 100 за мача с Барса от 2012, а сега няма кой да прави тема, та не се знае и вашия докога ще изкара. Честно казано от уважение слагам офтопик, не че някой ще тръгне да ме трие. Иначе и да направим тема за игри ще умре като темата за филмите. Ти цъкаш ли нещо в момента, аз от време навреме играя WoW с брат ми в една пиратка Лич кинга и Destiny 2 с едни аверчета, нали го пуснаха на аванта преди време та ни хванаха като шарани. След една седмица отидаха още 60 лева така или иначе

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
- KOPScousers
- Контакти:
Soulen написа:KOPScousers написа:Soulen написа:[offtopic]Аз съм им фен от 15 години на Близард, сега ги сметнах мислех, че са по-малко ама явно остаряваме![]()
[offtopic]Е War of the Ancients ще разбие киното. Една от най-добрите части от историята на Warcraft, за която съжалявам, че няма кой знае колко content в WoW. Лично аз искам да видя филми за: втората война и експедицията до Дренор, падането на Лич Кинг, War of the Ancients и последната битка с Лийджъна. Преди време бях чел някакви идеи за сериал по Уоркрафт, което със сигурност е доста по-добро като идея от филмови адаптации, където ако изобщо се навият да се занимават, 20 години не биха им стигнали да покрият целия lore. Аз пък от малък си мечтая за филм по Диабло 2, но едва ли ще ме огрее. И без това е по-хубаво да не го закачат специално това заглавие, защото е уникално и до ден днешен е една от най-уважаваните игри в света. По-добре да не го мърсят с някоя глупава адаптация, въпреки че и аз като теб се изкефих много на филма за WoW. Трябва да направят във форума някаква такава офтопик тема, в която да си пишем рандом неща, които не са свързани със спорта.[/offtopic]
[offtopic]Е той форума извън разделите за Левски и ЦСКА-София, с малки изключения като вашия форум е супр умрял. Едно време във тема за мач на Челси събирахме по 50 страници за важните и 100 за мача с Барса от 2012, а сега няма кой да прави тема, та не се знае и вашия докога ще изкара. Честно казано от уважение слагам офтопик, не че някой ще тръгне да ме трие. Иначе и да направим тема за игри ще умре като темата за филмите. Ти цъкаш ли нещо в момента, аз от време навреме играя WoW с брат ми в една пиратка Лич кинга и Destiny 2 с едни аверчета, нали го пуснаха на аванта преди време та ни хванаха като шарани. След една седмица отидаха още 60 лева така или иначе[/offtopic]
[offtopic]WoW цъкам от години в Близард, преди играех в Dragonfire, няма как да не си го чувал. Беше легендарен тоя сървър навремето, идиоти като Zzxzz го правеха още по-забавен.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Soulen написа:KOPScousers написа:Soulen написа:[offtopic]Аз съм им фен от 15 години на Близард, сега ги сметнах мислех, че са по-малко ама явно остаряваме![]()
[offtopic]Е той форума извън разделите за Левски и ЦСКА-София, с малки изключения като вашия форум е супр умрял. Едно време във тема за мач на Челси събирахме по 50 страници за важните и 100 за мача с Барса от 2012, а сега няма кой да прави тема, та не се знае и вашия докога ще изкара. Честно казано от уважение слагам офтопик, не че някой ще тръгне да ме трие. Иначе и да направим тема за игри ще умре като темата за филмите. Ти цъкаш ли нещо в момента, аз от време навреме играя WoW с брат ми в една пиратка Лич кинга и Destiny 2 с едни аверчета, нали го пуснаха на аванта преди време та ни хванаха като шарани. След една седмица отидаха още 60 лева така или иначе[/offtopic]
[offtopic]WoW цъкам от години в Близард, преди играех в Dragonfire, няма как да не си го чувал. Беше легендарен тоя сървър навремето, идиоти като Zzxzz го правеха още по-забавен.Преди няколко години обаче реших да почна в Близард и го плащам, когато имам време да играя. Като по-малък бях запален по футболните симулатори и дори тази година си взех ФИФА 19, но съм играл има няма 20ч. за близо 5 месеца, откакто е излязла. Не ми остава толкова време за игри вече.[/offtopic]
[offtopic]Е ти ме обиждаш вече с Dragonfire

Него го играех от кажи речи създаването му първо в ТБЦ и после в Лича. Там беше велико, повече съм се псувал с разни рандоми, отколкото да играя в някои дни. След Лича не признавам нищо, не съм играл все едно не съществува.
Като малък играех Дота, най-токсичната игра. Още помня как се псувах с човек с ник LUD_S_LOPATA и влизах в сръбски и македонски стаи в Гарена и ставаше мазало

- KOPScousers
- Контакти:
Soulen написа:[offtopic]Е ти ме обиждаш вече с Dragonfire![]()
Него го играех от кажи речи създаването му първо в ТБЦ и после в Лича. Там беше велико, повече съм се псувал с разни рандоми, отколкото да играя в някои дни. След Лича не признавам нищо, не съм играл все едно не съществува.
Като малък играех Дота, най-токсичната игра. Още помня как се псувах с човек с ник LUD_S_LOPATA и влизах в сръбски и македонски стаи в Гарена и ставаше мазало[/offtopic]
[offtopic]Е как, поне не следиш ли lore? След WoD стана епично, особено предния експанжън Legion е брутален. Тоя новия върви ту нагоре, ту надолу, но ще видим какво ще излезе накрая.
Щом си бил в ДФ значи вероятно знаеш за Zzxzz - ако не знаеш - https://www.vbox7.com/play:a7d95fd1 . Добави още 7-8 песни, в които храни GM-тата и Ордата и получаваш абсолютен олигофрен. Ех, поне беше забавно в Тийм Спийк.

[offtopic]На алианси ми миришете, ботове ситни.
[/offtopic]

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:[offtopic]На алианси ми миришете, ботове ситни.[/offtopic]
[offtopic]Онея педали алитата веднъж си направих герой само да разгледам градовете им, че като се изсипем 40 човека да изчистим столиците им, нямаш много време за sightseeing

- KOPScousers
- Контакти:
Soulen написа:rhaegar написа:[offtopic]На алианси ми миришете, ботове ситни.[/offtopic]
[offtopic]Онея педали алитата веднъж си направих герой само да разгледам градовете им, че като се изсипем 40 човека да изчистим столиците им, нямаш много време за sightseeing[/offtopic]
[offtopic]Абе аз сега имам един Войд Елф за цвят, всичко друго е Орда. Принципно обаче преди бях по-към алитата, сега само в lore съм за тях.