ros написа:Пък и какво като каже и излъже пак?
И ти си прав.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ros написа:Пък и какво като каже и излъже пак?
Warped написа:Те на БФС парите да не са некви имагинерни или те сами ги печататАз лично неискам държавни пари (милиони) да се дават на клубове. В момента това е ситуацията с Берое. А от глупостите написани от Бубле виждам, че не е влизал в спортно училище
![]()
![]()
Той на тва се надява Русев, революционери като васс тъпи идеи и да им се смее.
Най реалистично е клубовета като нямат пари да играят с играчи, които имат. Имаш Папазов, Боримиров и тн юноши, значи играеш с тях. Държавата да ти дава 10 млн. за стадион![]()
metodito написа:[offtopic]Warped написа:Те на БФС парите да не са некви имагинерни или те сами ги печататАз лично неискам държавни пари (милиони) да се дават на клубове. В момента това е ситуацията с Берое. А от глупостите написани от Бубле виждам, че не е влизал в спортно училище
![]()
![]()
Той на тва се надява Русев, революционери като васс тъпи идеи и да им се смее.
Най реалистично е клубовета като нямат пари да играят с играчи, които имат. Имаш Папазов, Боримиров и тн юноши, значи играеш с тях. Държавата да ти дава 10 млн. за стадион![]()
Как пари? Регулации. Контрол. Финансирането да бъде прозрачно. Да има гаранции, че бащицата като напусне, няма да има след него потоп.[/offtopic]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
ros написа:metodito написа:Защо не го питаха за глобата?И кой ще оперира сега с парите от Обертан?
Интервюто е монтирвано, вероятно и такъв въпрос е бил зададен, но са го изрязали ако Спас е казал че приключват ако не го махнат примерно. Всеки журналист би искал да си прикачи такъв важен отговор на визитката си, но... Пък и какво като каже и излъже пак?
t0bl3ro_bg написа:Защо се появиха толкова хора от оня отбор -починалия във форума на Отбора на Народа ?
Ще припознават нов отбор ли ?
Ще взимат акции ли ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: obi4am_pirin и 33 госта