Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 19:54

ralka_levskarka написа:
W84me написа:Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми.

Мен това ми е интересно. Как се опростяват 15 милиона? Той един не даде от себе си, ама ще забрави 15..

Това е все едно да имам да ти давам 20лв и да ти ги опростя :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 19:55

шивача написа:
W84me написа:Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми и остават 12 милиона към сектора и 2-3 към НАП.

Павел Колев каза, че към НАП са 7 милона дълговете, без да уточни дали са толкова с лихвите. А Спас сега го чух да отговоря уклончиво на въпрос към него, дали дълговете ще станат 15 милиона, той каза : 15-16 милиона, всякаш може и 18 да са!?

Какво са няколко милиона за такъв мастит бизнесмен? Той си купи телеком за няколкостотин милиона...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2019 19:57

Докато не е официално няма как да повярвам. Спасчо излъга за една камара глупости, тук говорим за много пари.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2019 19:58

W84me написа:
шивача написа:
W84me написа:Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми и остават 12 милиона към сектора и 2-3 към НАП.

Павел Колев каза, че към НАП са 7 милона дълговете, без да уточни дали са толкова с лихвите. А Спас сега го чух да отговоря уклончиво на въпрос към него, дали дълговете ще станат 15 милиона, той каза : 15-16 милиона, всякаш може и 18 да са!?

Какво са няколко милиона за такъв мастит бизнесмен? Той си купи телеком за няколкостотин милиона...

По принцип не са му проблем, но Те(олигарсите) са затова са и олигарси-само действие събиране знаят. А и досега няма футболен бос, който да дава пари, щото е фен на еди си кой си, а по политически причини.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 09 фев 2019 20:02

Нямало друга формула във футбола и щял да опрости не 1000 лева, а милиони... Що така нещо съм скептично настроен към това опрощаване... :? Надявам се добре да изяснят и да си уговорят нещата при прехвърлянето на собствеността, защото звучи доста нелогично.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2019 20:02

Преди идването на Спас 22 милиона ли бяха?
Ако сега наистина са 18 - бива :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 фев 2019 20:16

Какви 15 млн. ще иска Спас :lol: На него му подариха по същия начин Виваком, както и Левски. Какви пари ще иска от Черепа :lol:
Съвсем друг въпрос е какво ще прави Черепа с нас? Щото аз не вярвам в дядо Коледа. Утре ще вземем да направим 3-4 победи и някак си изненадващо ще започнат да се мислят промени в закона за хазарта :lol: Докато не се измете Тиквоча, свинята Кралев, Цветанов , а Мазния Косъм обесен на козирката на Сектор А, всичко ще си върви по старому.
Да не забравяме и аверите му Доган и Делян.

Левски с 18 млн. дългове, ЦСКА го няма, а плочките на Графа са прекрасни. Да иляди българското футболче.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 20:23

bilyaletdinov написа:Какви 15 млн. ще иска Спас :lol: На него му подариха по същия начин Виваком, както и Левски. Какви пари ще иска от Черепа :lol:
Съвсем друг въпрос е какво ще прави Черепа с нас? Щото аз не вярвам в дядо Коледа. Утре ще вземем да направим 3-4 победи и някак си изненадващо ще започнат да се мислят промени в закона за хазарта :lol: Докато не се измете Тиквоча, свинята Кралев, Цветанов , а Мазния Косъм обесен на козирката на Сектор А, всичко ще си върви по старому.

Левски с 18 млн. дългове, ЦСКА го няма, а плочките на Графа са прекрасни. Да иляди българското футболче.

#hubawoe

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 фев 2019 20:26

W84me написа:
bilyaletdinov написа:Какви 15 млн. ще иска Спас :lol: На него му подариха по същия начин Виваком, както и Левски. Какви пари ще иска от Черепа :lol:

#hubawoe

#noneegotovo
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 20:28

specter написа:Нямало друга формула във футбола и щял да опрости не 1000 лева, а милиони... Що така нещо съм скептично настроен към това опрощаване... :? Надявам се добре да изяснят и да си уговорят нещата при прехвърлянето на собствеността, защото звучи доста нелогично.

Щото за тия 15 милиона е получил 50 милиона намаление на цената на Виваком, примерно :mrgreen: :mrgreen: Опростени са му отдавна тия пари..

Върни се в “Левски”