Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2019 18:31

На мен едно нещо не ми е ясно ...
Русев се пазари с Божков за некви 6 млн. но искал да хариже акциите на Йовов ? :?
И децата в детската градина знаят, че Христо нема кинти да издържа Левски, тоест, съответно нема и пари един ден да се издължи на Спас за "харизаните" акции.
Ако действително е имало подобно предложение... Трябвало е Йовов да приеме, след което от своя страна да подари акциите на Черепов. :mrgreen:

Поне аз бих направил така. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 фев 2019 19:09

Kiril2681 написа:
W84me написа:
Kiril2681 написа:Добре де, има дългове сам към себе си - Спасчо, казвате, че те няма да се плащат - добре, ама къде ще отидат тези дългове като документи?! Вижте, питам като лаик, какъвто съм си, не вдявам от финансови машинации, обаче не е ли логично тези дългове да "изчезнат" само ако Спасчо реши официално да се откаже от тях? Ами ако не се откаже? ОК, той няма да ги види тези пари, обаче те ще "стоят" документално като дълг на Левски, нали? ФИФА, ФУФА, УЕФА и прочието там бандитски групировки това интересува ли ги? И отново повтарям - не разбирам от тези неща и затова питам / няма нищо срамно в това / , чета от над 30 страници назад и все повече се обърквам..

Спас и фирмите му или фирмите на някой, близък до него, дават пари под формата на заеми на Левски, с които се издържа отбора. В един хубав момент, кранчето секва и официално отбора е с Х милиона борчове към фирми на собственика. На теория има право да си ги търси, на практика никой няма да му ги даде.

Да, това го разбрах, но не вдявам какво ще стане ако той продължи да си ги търси? Не мисля, че трябва да му се връщат, това не подлежи на обсъждане, но ако той ги иска, говоря чисто документално - това си е отразено като дълг, нали? Не знам, някак не виждам Божков да плаща каквито и да е чужди дългове, дори да се махнат тези Спасовски глупости, остават там, колко...15-18мил.? Когато искаше да "оздравява" ЦСКА, плана на Божков беше А окръжна, на чисто, който е..л - е..л, кака се ожени. И , евентуално, след 5-7 години А група, финансова дисциплина и т.н. Както и да е - успех ви пожелавам, дано всичко това се реши скоро и да си говорим пак за футбол, сини, зелени, червени, оранжеви и други , чисто фенски закачки. За мен България се нуждае и от Левски, и от ЦСКА, виж, за Лудогорец не съм сигурен. :)

Вътрешните междуфирмени дългове документално не са проблем да се изчистят. За другите, особено тези към мениджъри, бивши играчи и НАП трябва да се плащат.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2019 19:31

Собственикът на Левски Спас Русев обяви оттеглянето си от клуба. В интервю за NOVA притежателят на мажоритарния пакет акции на "сините" внесе яснота и по въпроса за задълженията на отбора.

Към момента на Общото събрание и на така наречената дата да прехвърля на собствеността, задълженията ще бъдат може би по-малко от половината на това, което се тиражира сега – между 15-16 милиона лева", заяви Русев.

На въпрос ще опрости ли парите, които е дал като заем към клуба, Русев заяви: "То във футбола друга формула няма
".

Доматито с колците ли ядем :mrgreen:
Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2019 19:36

Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми и остават 12 милиона към сектора и 2-3 към НАП.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2019 19:37

W84me написа:Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми.

Мен това ми е интересно. Как се опростяват 15 милиона? Той един не даде от себе си, ама ще забрави 15..
Image

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 фев 2019 19:38

k_oleto написа:
Sisi 1914 написа:
Dust написа:
Sisi 1914 написа:Дълговете ни бяха уж 2 млн. Евро, а сега са към 30 млн. Лв.! :shock:

Няма значение, колко е един дълг ако същият е реалният, публично обявен и да се обслужва спрямо погасителните планове.
Дълговете на Реал Мадрид са над 1.2 милиарда лева, е това значи, че същите са пред фалит ли?

Дано да не попречат за лиценза, че тогаз става лошо.

Sise, няма ли опция да станеш от Лудогорец за сезон-два ? Ти където се преместиш и отбора гълта вода :mrgreen:

Абсурд!
Левски завинаги в моето сърце![

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 фев 2019 19:47

ralka_levskarka написа:
W84me написа:Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми.

Мен това ми е интересно. Как се опростяват 15 милиона? Той един не даде от себе си, ама ще забрави 15..

Е той затова ги "опрощава". Ако ги беше извадил от джоба си, знаеш кога ще ги изпусне?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2019 19:49

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:

Е той затова ги "опрощава". Ако ги беше извадил от джоба си, знаеш кога ще ги изпусне?

Ще видим. Да разбираме ли, че за това били драмите онази нощ? Аз си мисля, че Божков ще му даде едни пари, но няма да са 15м. и да си затваря устата.
Image

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2019 19:51

W84me написа:Както очаквахме, опрощава дълговете, които са били към негови фирми и остават 12 милиона към сектора и 2-3 към НАП.

Павел Колев каза, че към НАП са 7 милона дълговете, без да уточни дали са толкова с лихвите. А Спас сега го чух да отговоря уклончиво на въпрос към него, дали дълговете ще станат 15 милиона, той каза : 15-16 милиона, всякаш може и 18 да са!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2019 19:53

ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:

Ще видим. Да разбираме ли, че за това били драмите онази нощ? Аз си мисля, че Божков ще му даде едни пари, но няма да са 15м. и да си затваря устата.

Божков да му даде пари? :) Та той взима нещо, което е с над 16 милиона дългове :o Черепа не само няма да му даде и стотинка, но и стотинка дълг няма да плати, в това може да бъдете сигурни.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”