Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: „Битката за Пловдив”
Нека и четри да са, но само да не се връща времето на брокерите!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Не става въпрос за времето на брокерите. Въпреки че сега във футбола всички собственици са перачи на мръсни пари (на никой не пука за футбола).
Моето мнение, че трябва да се влеят в Пловдив за футбола много ама много пари, за стадиони за детски школи и т.н. Всъщност не само в Пловдив а във всички клубове, но все пак не знам дали има по-футболен град. Много си мечтая поне да доближим нивото на Турското, Руското, Гръдското а дори и Румънското първенства.
Моето мнение, че трябва да се влеят в Пловдив за футбола много ама много пари, за стадиони за детски школи и т.н. Всъщност не само в Пловдив а във всички клубове, но все пак не знам дали има по-футболен град. Много си мечтая поне да доближим нивото на Турското, Руското, Гръдското а дори и Румънското първенства.
BOTEV FOREVER
-
- Контакти:
конкретно за марица не сте ли забелязали ,че сега когато вкараха президента им в затвора отбора няма загуба в б група.всичките им загуби с по 1:0 в началото на сезона са лично продадени от ония селтак берберов.
сега ,когато е в затвора и хич не му е до марица отбора тръгна нагоре
За съжаление много футболни градове умряха или пък се появиха бледи копия на отборите им! Зада се появят истински инвеститори трябва да започне да се печели от футбола! В Пловдив има наистина добър стадион - бившия 9 септември! Не е ли нормално всички пловдивски отбори да играят на него! В Милано, Рим отборите им играят на един и същи стадион, а къде по-големи градове са!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
plovdivesamona6 написа:конкретно за марица не сте ли забелязали ,че сега когато вкараха президента им в затвора отбора няма загуба в б група.всичките им загуби с по 1:0 в началото на сезона са лично продадени от ония селтак берберов.
Прав си маму стара, не се бях замислял. Марица винаги са били много стойностен отбор със най-добрата школа. (между другото и аз съм трнирал там 1 годино но беше многоооо отдавна и бях 1 клас). Дано да се съвземат и да тръгнат и те напред. Въпреки че не знам дали са за А група, все пак бюджета им е малък. Но ако и те са в елита на мачове на Марица ще идва повече публика отколкото на "грандовете" в София.
BOTEV FOREVER
Силен Ботев,силно Локо,Спартак в "А"-силен Пловдив!Само Ботев!
Един е Ботев!
аз не съм в Пловдив, но ще паля колата оставам жената и децата в София и съм на Стадиона.
п.п. Добре че почивам в Събота!!!
п.п. Добре че почивам в Събота!!!
BOTEV FOREVER
- yasen_ov4arov
Re: БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ИЛИ МА4 ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ
Ааа недей така,имаше един дето твърдеше ,че Велбъжд имат по-богата история от нас 

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Re: БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ИЛИ МА4 ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ
yasen_ov4arov написа:Ааа недей така,имаше един дето твърдеше ,че Велбъжд имат по-богата история от нас
имаше едно клипче в ютуб или вбокс , казваше се "15 причини да сте от Локо,а не от Ботев" (или нещо такова) ,там съм се просълзявал от смях , гледал съм го доста пъти...