ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот SgtLiberty » 06 фев 2019 03:18

cskarcheto92 написа:Бахти комплексарите ! Заради такива "фенове" не заслужаваме титла още 50 години. Или по-точно, те не я заслужават. Баламурниците, които лягат и стават с надеждата, уж техният любим отбор да загуби точки. Забравиха, че преди ерата на Клоп се подвизавахме в средата на таблицата и се молихме резила да е по-малък, като сме близо поне до 8 място. Да не говорим, че място в ШЛ бе мираж или последвано от отпадане в групите срещу посредствени съперници. Същите тези келеши ще ни обясняват, че се радват на титлата, а грозните приказки срещу Клоп и играчите са били просто, защото им омръзнало да биват разбивани надеждите им. А някои се надяват да отпаднем от Байерн Мюнхен в ШЛ. Два колоса се срещат един срещу друг и той се надява да сме загубили. Защо ? Първо, че шансовете са равни, а и какво срамно има да отпаднеш от голям отбор като Байерн ? Или, какво лошо има да отпаднеш от голям отбор като Ливърпул ? Дали ще има такива " реалисти " и при техните фенове ? Всичко е ясно, но стана вече и очевадно. Цял сезон мачкахме и темата за съответните мачове бе с 8 до 10 страници. Последните два мача взехме равен и само по време на мача се написаха 10+ страници. И то заядливи, които да вкарват напрежение и да изнервят останалите трезво мислещи фенове. Ако не можете да ни подкрепяте, когато губим, не ни подкрепяйте и когато печелим ! Просто ще сте ненужни !

+1000 много точно казано :!: :!: :!:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 06 фев 2019 09:49

Onq написа:Е не чаках дълго някой титан на мисълта от форума на гонг да оплюе поредната ни легенда, освен всичко и четирикратен шампион с Ливърпул. Тука съм чел за много смешници легенди на отбора. Карай, важното е, че когато българските вездесъщи фенове отсичат... това е, няма шест-пет. И понеже знам, че езиците не са ти силата, поне помъчи ли се да чуеш какво казва или да ти преведа?

Какво да ми превеждаш,тоя не е спрял да нарежда отбора и то още отпреди. Айде нема нужда от такива “легенди” като него и другия нареждач Сунес.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 06 фев 2019 17:03

Мен лично слабо ме вълнува кой какво умозаключение е изтърсил - дали е хвалба или критика. Имам малко мозък, напъвам се да разсъждавам и някой да мисли вместо мен, било то Карагър, Кройф или Бойко...айде нема нужда :-) Виж, ако някой сподели нови факти, слушам с интерес.
Личното ми мнение е, че има много пари във Висшата лига и дори отбори, които са извън обичайните 5-6-7 фаворита, притежават качествени играчи. Да, не са толкова добре балансирани и с дълги скамейки като грандовете, но в момент когато имат малко късмет и добра форма, могат да объркат сметките на всеки един. Което до момента се доказва от резултатите на Сити (в по-голяма степен) и нашите (в по-малка степен, затова сме +3 засега :-)).
Мисля, че Клоп е нашият човек. Мечтаех си го поне година преди да стане факт и не вярвах, че ще се случи :-) Готов съм да чуя аргументи против, но само с предложени конкретни имена на мениджъри.
Клоп за мен е треньорът, който две години подред наказваше Байерн, който в този момент хич не беше отбор в криза. Клоп има страхотен нюх за 19-20-21 годишни таланти (Нури Шахин, Шинджи Кагава, Левандовски, Хумелс, Гьотце и др.), които по-късно отиват в отбори като Реал, Манчестър Юнайтед и Байерн, разбира се - те като не могат да го бият с пари, го биха с много пари - като си купиха половината Борусия (на Клоп!!!).
Освен нюх за талант, безподобно знае и как да използва ресурса, който има - например Окси, резерва в Арсенал, уж нищо особенo, а при нас/Клоп показа израстване и добро ниво...не е лошо, а? :-)
Сега, имаме ли качеството, баланса и дългата скамейка на Сити - не, не и не.
Имаме ли все пак достатъчно качество и футболен интелект, за да ги победим накрая - ДА!
Кой е човекът, който може да излъже Голиат - КЛОПО! :-)
Така мисля поне...
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 фев 2019 06:50

PlamenZ написа:Мен лично слабо ме вълнува кой какво умозаключение е изтърсил - дали е хвалба или критика. Имам малко мозък, напъвам се да разсъждавам и някой да мисли вместо мен, било то Карагър, Кройф или Бойко...айде нема нужда :-) Виж, ако някой сподели нови факти, слушам с интерес.
Личното ми мнение е, че има много пари във Висшата лига и дори отбори, които са извън обичайните 5-6-7 фаворита, притежават качествени играчи. Да, не са толкова добре балансирани и с дълги скамейки като грандовете, но в момент когато имат малко късмет и добра форма, могат да объркат сметките на всеки един. Което до момента се доказва от резултатите на Сити (в по-голяма степен) и нашите (в по-малка степен, затова сме +3 засега :-)).
Мисля, че Клоп е нашият човек. Мечтаех си го поне година преди да стане факт и не вярвах, че ще се случи :-) Готов съм да чуя аргументи против, но само с предложени конкретни имена на мениджъри.
Клоп за мен е треньорът, който две години подред наказваше Байерн, който в този момент хич не беше отбор в криза. Клоп има страхотен нюх за 19-20-21 годишни таланти (Нури Шахин, Шинджи Кагава, Левандовски, Хумелс, Гьотце и др.), които по-късно отиват в отбори като Реал, Манчестър Юнайтед и Байерн, разбира се - те като не могат да го бият с пари, го биха с много пари - като си купиха половината Борусия (на Клоп!!!).
Освен нюх за талант, безподобно знае и как да използва ресурса, който има - например Окси, резерва в Арсенал, уж нищо особенo, а при нас/Клоп показа израстване и добро ниво...не е лошо, а? :-)
Сега, имаме ли качеството, баланса и дългата скамейка на Сити - не, не и не.
Имаме ли все пак достатъчно качество и футболен интелект, за да ги победим накрая - ДА!
Кой е човекът, който може да излъже Голиат - КЛОПО! :-)
Така мисля поне...

Браво, много точно мнение.
От две години тук няколкото оставкаджии мислят за заместник на Клоп, ама то там малко като лафа "една патка мислила, мислила..." :lol: За две години измислиха един Симеоне, ама той ги отсвири и сега стигнаха до "някой италианец". Кой точно ще е, дано измислят в седващите две години :lol:
И да ти кажа също, че баланса, качеството и скамейката на Сити не ги интересува оставкаджиите. Тяхната логика е, че на Клоп му купиха най-скъпия защитник и той трябва да им сервира титлата на тепсия :roll:

Върни се в “Ливърпул”