УЕФА маха предимството на гола на чужд терен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: УЕФА маха предимството на гола на чужд терен

Мнениеот W84me » 06 фев 2019 13:18

Много добро решение. При равни резултати да се играят продължения.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 06 фев 2019 13:53

KirilD написа:А какво правим при резултати 2:0 и 1:3? - трети мач, като преди правилото за гола на чужд терен, или ще броят кой повече голове е отбелязал?...То пак головете са равни...
Мисля че това правило няма да отпадне, освен наистина от финансова гледна точка да търсят трети мач...

Е как какво правим???? Точно същото, каквото правим сега, ако мачовете завършат да речем 2:0 и 0:2 - продължения и евентуално дузпи.
Изключително добро решение, ако бъде прието разбира се. Това прословуто "удвояване" на гола на чужд терен е тотално остаряло и пълна глупост към днешна дата.

dobriat
Контакти:

Мнениеот dobriat » 06 фев 2019 14:36

От една страна е добре ако отпадне, нещата ще са на равни начала, продължения, дузпи, по-интересни мачове. От друга правило от 65 година ще отиде в историята, промяната на футбола върви активно

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 06 фев 2019 16:03

Да го махат футбола тима нужда от ъпгрейд!Да махнат и пазвантите,че повече голове да падат! :mrgreen:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 06 фев 2019 16:24

Изключително съм впечатлен от хората във форума, които попитаха какво правим при равен общ резултат, трети мач ли ще се играе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ми, много ясно, че трети мач... ето сега два отбора като завършат 1:1 и 1:1 в турнирите на УЕФА как играят трети мач, не сте ли гледали такива :mrgreen: (тъжно е когато просто искаш да се направиш на интересен или остроумен, а на две магарета сяно не можеш да разделиш)

Премахването на това правило трябваше да се случи преди много време. особено в продължението на реваншите, задължително трябва да го махнат, защото е изключително нечестно спрямо домакините във втория мач, които трябва да мислят как да не допуснат гол ,че после 2 нямат връщане, вместо да имат равен шанс за победа.

Като цяло това правило е супер несрпаведливо в днешния футбол и има и кофти психологически ефект, за който видях, че са коментирали и в предните мнения. Спомням си Арсенал - Милан 0:4 3:0 до почивката... и кво играеш второ полувреме, хвърляш всички нарпед и знаеш, че като допуснеш гол и трябва да вкараш още три... не става така, защото защитаващият се отбор е в много изгодна позиция от това да си на гол то равенство, отбелязването на 1 гол ти осигурява класиране дори при 2 получени след това. А и за много хора титлата на Байерн на Юп в ШЛ може да е една от най-запомнящите се и убедителнi в историята на турнира, ама за мен това е титла при която Байерн не ни победиха в директните елиминации, а завършиха на равно с нас... продължения и дузпи можеха да имат напълно ралзичен развой

Та, дано да разкарат малоумното правило (и браво че промениха реда на изпълнение на дузпите)
[center]Изображение[/center]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 фев 2019 17:00

organzata написа:Да го махат футбола тима нужда от ъпгрейд!Да махнат и пазвантите,че повече голове да падат! :mrgreen:

Преди 20-тина години направиха експеримент в няколко мача да се играе на по-големи врати.Мисля някъде около 20 см по-широки и 5 по-високи. Обаче станаха хандбални резултати и се отказаха. :lol:
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 06 фев 2019 17:06

Alex написа:Изключително съм впечатлен от хората във форума, които попитаха какво правим при равен общ резултат, трети мач ли ще се играе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ми, много ясно, че трети мач... ето сега два отбора като завършат 1:1 и 1:1 в турнирите на УЕФА как играят трети мач, не сте ли гледали такива :mrgreen: (тъжно е когато просто искаш да се направиш на интересен или остроумен, а на две магарета сяно не можеш да разделиш)

Премахването на това правило трябваше да се случи преди много време. особено в продължението на реваншите, задължително трябва да го махнат, защото е изключително нечестно спрямо домакините във втория мач, които трябва да мислят как да не допуснат гол ,че после 2 нямат връщане, вместо да имат равен шанс за победа.

Като цяло това правило е супер несрпаведливо в днешния футбол и има и кофти психологически ефект, за който видях, че са коментирали и в предните мнения. Спомням си Арсенал - Милан 0:4 3:0 до почивката... и кво играеш второ полувреме, хвърляш всички нарпед и знаеш, че като допуснеш гол и трябва да вкараш още три... не става така, защото защитаващият се отбор е в много изгодна позиция от това да си на гол то равенство, отбелязването на 1 гол ти осигурява класиране дори при 2 получени след това. А и за много хора титлата на Байерн на Юп в ШЛ може да е една от най-запомнящите се и убедителнi в историята на турнира, ама за мен това е титла при която Байерн не ни победиха в директните елиминации, а завършиха на равно с нас... продължения и дузпи можеха да имат напълно ралзичен развой

Та, дано да разкарат малоумното правило (и браво че промениха реда на изпълнение на дузпите)

Много точен коментар! Съгласен съм с всичко!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 фев 2019 17:14

KirilD написа:А какво правим при резултати 2:0 и 1:3? - трети мач, като преди правилото за гола на чужд терен, или ще броят кой повече голове е отбелязал?...То пак головете са равни...
Мисля че това правило няма да отпадне, освен наистина от финансова гледна точка да търсят трети мач...

Що сега при 0:2 и 2:0 да не би да се играе 3ти мач. Много глупав въпрос. Продължения и дузпи , какви 3ти мачове ви гонят.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 фев 2019 17:22

Честно казано аз съм ЗА. Така ще се избегне коментар след първия мач нещо от сорта: Пу, та не бихме 1:0 ми 2:1 или 3:2.
Според мен това е предпоставка мачовете да станат по-резултатни. Защото сега в домакина винаги има психическа обремененост, че е по-добре да не допусне гол, от колкото да вкара и после да му го върнат. А тъй като мачовете са 2, при равни условия, няма причина да се правят някви подобни допълнителни сметки.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 фев 2019 18:52

Това правило беше като сламка за слабите отбори.Само със 1гол и могат да си продължат напред и без победа.Е как така си продължил без да си победил.

Върни се в “Футбол - Свят”