Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот W84me » 05 фев 2019 21:30

koisa написа:Абе, това, че на 35 години се води футболен пенсионер, не означава, че още 2-3 сезона не може да ги прави луди в Дриша лигата...

Един футболен пенсионер може да се справи сред футболни инвалиди... :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 фев 2019 21:33

Разбрахме Райнов за колко сме го взели , сега споделете заплатата му ... както и на целия отбор , всичко да се знае .
Нямам съмнение че половината форум знае , моля .
По желание пишете и за дълговете , има ли - колко са ... защо не са обслужвани .... изобщо ще се плащат ли , г.н Божков на куп ли ще ги плати .
ПК мразил "бащиците" , сега г.н Божков - "бащица" ли е ... или от любов към "синята" идея
Елементарни нещица , благодаря предварително .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 05 фев 2019 21:44

ralka_levskarka написа:Той Цветко пък, като е толкова млад, е толкова бърз, че няма накъде :mrgreen:

Именно,има доста грандове с по двама трима играчи на по 32-33-34 години,които играят до последно на високо ниво,вижте защитата на Юве.И все пак не съм казал,че с Живко,Божинката и Ники Михайлов ще се борим за шампиони,то е ясно,че тоя сезон,а може би и следващия сме втори или трети.Поне малко да се стабилизира отбора сега с тия смени на ръководството и да има играчи с характер,които знаят за какво става на въпрос в клуба,времено да закърпим положението.Пък лятото вече като всичко е ясно около клуба с какви пари разполага,какво е погасил до тогава и да взимат нови играчи,Сега на пожар няма как да се направи качествена селекция.И все пак Живко,Божинката и Ники Михайлов сравнение с Белаид,Буш и Полачек........няма какво друго да напиша,оставям някой друг да каже нещо :) :) :) :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 фев 2019 22:00

Най-важното бе да се вземе дефанзивен халф.Трябват още десен бек и централен защитник,но не на всяка цена, до лятото ще избутаме и с наличните.При положение,че лятото ще си тръгнат пак 5-6 човека трябва да се търсят нови още от сега.Български Левски няма как да стане защото почти липсват добри наши играчи или са скъпи, ако ги има!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 фев 2019 23:59

Аз лично може(и дано не съм прав), но забелязвам, че традицията да се вземат футболисти по тънката лайсна, т.е. без пари, или за жълти стотинки продължава с пълна сила. Така отбор не се прави(имам предвид с шампионски амбиции). Този Ж. Миланов, да ме извинява, но никога не ми е направил впечатление, като футболист, дори и като млад такъв, а какво ли остава на 35 години?!
Знам, че сега може и да ме плювате, но аз гледам Левски от 46 години и моите критерий са по други.
Тези жалки твари имащи наглостта да носят синия екип, меко казано ме дразнят!
С какво право ми говорят за левскарски дух, който трябвало да се върне в отбора футболистчета, които избягаха от Левски по Турция и Кипър, и когато ги изгониха и от там се тиха за Левскарския дух?!
За какво ни е поредно ново ръководство, което ще свива бюджета и ще ни води пак некадърни футболисти за без пари?!
Това си го имахме и при предишните такива!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 фев 2019 00:36

Dust написа:
damyanov1963 написа:
ikar написа:
damyanov1963 написа:Някой знае ли за каква сума е купен?

110хил.лв

Толкова ли струва един български национал?

Когато договорът е изтичащ, клуба продавач, колкото и да вземе ще е все на кяр, защото в случая Районов след 5 месеца Берое ще получи за играча НУЛА лева, така че 110 000лв., пак са взели нещо.

Явно не си разбрал въпроса ми, за това ще ти го повторя - Толкова ли струва един български национал?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 фев 2019 00:49

damyanov1963 написа:
Dust написа:
damyanov1963 написа:
ikar написа:
damyanov1963 написа:Някой знае ли за каква сума е купен?

110хил.лв

Толкова ли струва един български национал?

Когато договорът е изтичащ, клуба продавач, колкото и да вземе ще е все на кяр, защото в случая Районов след 5 месеца Берое ще получи за играча НУЛА лева, така че 110 000лв., пак са взели нещо.

Явно не си разбрал въпроса ми, за това ще ти го повторя - Толкова ли струва един български национал?

Зависи от национала. ;)
https://www.dnevnik.bg/sport/2019/01/30 ... do_2023_g/
Между другото, не знам ок ли е, но трябва да си призная, че се радвах, че Ганчев освободи Стоичков (или той си тръгна, не помня), който беше на път да направи нещо немислимо с проекта си "бебетата на Ицо". Помислете колко от тогавашните му избраници направиха кариера. Това е пътят - децата стават момчета, момчетата - мъже, и ако имаш търпението, нещата си идват на мястото. Така и правят и нашите западни съседи и от Земун, Бачка паланка и не знам си къде заиграват в Серия Б и Втора Бундеслига, а след това и нагоре... Но, трябва търпение и доверие. Но и такова нещо може да стане в Ловеч, но в София - няма начин. Прекалено много умни глави, благожелатели, нетърпеливци, мениджъри и меринджей, финни хора, кифли, шмъркотици и какво ли не (как се контролира разгонен тийнейджър с пачка в София?). В Ловеч, какво може да правиш?

До болка си прав за "лайсната", ама нали знаеш за хитрата сврака...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 фев 2019 08:29

Някъде четох, че вече има таван на заплатите в Левски и той е 10000 евро, което ако е вярно е много добре и има логика защо се чистат чужденци с високи заплати и слабо полритие като продуктивност на терена - Обертанката, Нашименто, Ривалдиньо, Белаидката, .... Да си кажа мнението само за футболните пенсионери - в пъти предпочитам Жиката пред дългокосия, Божи86 пред Буш и сина на Ривалдо, Райнов пред Белмонт и Нашименто .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 фев 2019 08:57

Не бързайте да казвате, че предпочитате Райнов пред този и онзи. И аз смятам, че има качества и борбен дух, ама не един или два са случаите, в които футболисти са започвали кариерите си в Левски със стъпка на криво и така и си отиват, по една или друга причина.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 фев 2019 09:02

koisa написа:
Dust написа:
koisa написа:Кога си го гледал за последно, че да знаеш как ще го подминават? Или само заради годините си мислиш така? :roll:

Явно ще правите клуб на пенсионера. Живко Миланов беше идеален за нашите стандарти футболист, но след два, три месеца става на 35 години, а това си е футболен пенсионер.

Абе, това, че на 35 години се води футболен пенсионер, не означава, че още 2-3 сезона не може да ги прави луди в Дриша лигата...

На 35г да играе бек.... точно там се иска най-много да тича. Нищо против старците, ама по крилото на тая възраст, не става. След 60мин ще е пълен пешеходец. Тук говорим за вас, иначе за Верея, Витоша и тн. може да изкара 1-2г.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”