Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:На Олд Трафорд очаквам да измъкнете позитивен резултат, дори може да вземете минимална преднина, но в реванша е много вероятно да ви побъркат...
Ако говориш за Ливърпул - да, прав си! И в двата мача ПСЖ бяха много по-добрия отбор и цяло чудо е, че успяхте да спечелите първия мач с 3-2. След това в Париж, в ключовия и за двата отбора мач - за пореден път се на*****те и 2-1 беше най-малкото с което се разминахте.
Ние обаче ще играем и за английската чест, не се тревожи, ще отмъстим и за вас!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
insaneboy1 написа:Правете тема за следващото издание тъй като за това се разбра победителят.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Furious_Monk написа:С други думи, предимството отива изцяло за отбора, който домакинства втори(това при равностойни противници). Дори и да падне в първия мач с минимална разлика, не трябва да се притеснява за това че противникът може да вкара гол, два или три, защото ако вкара с един повече , си осигурява поне продължения.
Не само това, но ако по този начин се удължат мачовете и започнат да се играят продължения през няколко седмици, плюс първенство и купи... какво ще стане с физическото и психическото състояние на тези играчи?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта