#ebahanimamata пък и продължават да ни клатят ;(
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
t0bl3ro_bg написа:Това не е Плейстейшън или Фифа![]()
specter написа:Доста добро и интересно интервю има с Ники Михайлов в Спортал. Впечатлен съм от нещата, които каза цялостно и се надявам да му потръгне при нас. Едно ме притеснява обаче, което каза той, но то си се знае в общи линии - явно в отбора нещата са доста зле и откъм колектив, и откъм настроение и желание. Не знам Дерменджиев какво трябва да направи, но му е доста тежка задачата...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Добре де, ама нали високата заплата на Обертан всъщност беше натъжила сините футболисти, което категорично е подронило морала им, в резултат на което всички са унили и хармонията в съблекалнята е отишла зян. А сега Обертан като го няма, защо не са ведри и засмени, някой знае ли?
На този етап продажбата на Габриел Обертан е за добро. Той е футболист от добра класа, но това, което се случи с него с новия договор и многото пари, които взимаше, объркаха съблекалнята", каза Ивков пред Канал 3.
Geonik написа:TristaNNN написа:Добре де, ама нали високата заплата на Обертан всъщност беше натъжила сините футболисти, което категорично е подронило морала им, в резултат на което всички са унили и хармонията в съблекалнята е отишла зян. А сега Обертан като го няма, защо не са ведри и засмени, някой знае ли?
Ами, то, като разрушкаш "кошера", бая време минава докато се успокои. А на всичко отгоре, смяна на собственик, "тренер", Усмивка и др., как да са весели?
И Киро Ивков и той говори за това:На този етап продажбата на Габриел Обертан е за добро. Той е футболист от добра класа, но това, което се случи с него с новия договор и многото пари, които взимаше, объркаха съблекалнята", каза Ивков пред Канал 3.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 19 госта