ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PlamenZ
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот PlamenZ » 05 фев 2019 12:26

Здравейте,
пиша тук за първи път, поздрави на всички фенове на нашия отбор 8-) Виждам, че всеки е със собствено мнение - няма лошо, иначе щяхме да се чувстваме, сякаш сами си говорим :-) Да си кажа и аз, как ги виждам нещата:
Вчера слабичко играхме, както и последните няколко мача. Не ми е приятно, но е факт. Както е факт, че всички отбори имат спадове. Е, много мачове играхме страхотно, имаме и няколко слаби. Равносметката е, че водим с 3 точки. ОК съм с това и съм оптимист за шампионата като цяло. Позволявам си да се радвам на всяка хубава игра до момента...а може би трябва чак след 38 кръга да си позволя да се радвам или ядосвам? Не, до момента имаше много страхотни емоции, а ако станем шампиони (в което вярвам), ще ми е още по-приятно. Нямам време сега, а и няма кой да чете толкова много, та за Клоп, за играчи, за конкуренти ще споделя в други, следващи постове.
От мен пожеланието към всички е - не бъдете крайни песимисти или оптимисти, живота не е черно-бял. Но бъдете позитивни, позволявайте си да се радвате на хубавите моменти...а те досега са много повече от лошите. :-)
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 05 фев 2019 12:48

PlamenZ написа:Здравейте,
пиша тук за първи път, поздрави на всички фенове на нашия отбор 8-) Виждам, че всеки е със собствено мнение - няма лошо, иначе щяхме да се чувстваме, сякаш сами си говорим :-) Да си кажа и аз, как ги виждам нещата:
Вчера слабичко играхме, както и последните няколко мача. Не ми е приятно, но е факт. Както е факт, че всички отбори имат спадове. Е, много мачове играхме страхотно, имаме и няколко слаби. Равносметката е, че водим с 3 точки. ОК съм с това и съм оптимист за шампионата като цяло. Позволявам си да се радвам на всяка хубава игра до момента...а може би трябва чак след 38 кръга да си позволя да се радвам или ядосвам? Не, до момента имаше много страхотни емоции, а ако станем шампиони (в което вярвам), ще ми е още по-приятно. Нямам време сега, а и няма кой да чете толкова много, та за Клоп, за играчи, за конкуренти ще споделя в други, следващи постове.
От мен пожеланието към всички е - не бъдете крайни песимисти или оптимисти, живота не е черно-бял. Но бъдете позитивни, позволявайте си да се радвате на хубавите моменти...а те досега са много повече от лошите. :-)

Добре дошъл :!:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 05 фев 2019 13:03

Въпреки слабият мач на няколко важни в състава човека ( Фирмино,Салах,Кейта,Робо) аз все още съм оптимист,съжалявам но с Лалана толкова. За жалост нямаме алтернатива на няколко поста и може би оттам идват тези слаби резултати напоследък.Горе главите вярвайте момчета че накрая ще сме шампиони!
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 05 фев 2019 13:04

SgtLiberty написа:
PlamenZ написа:Здравейте,

Добре дошъл
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 05 фев 2019 13:44

Бахти комплексарите ! Заради такива "фенове" не заслужаваме титла още 50 години. Или по-точно, те не я заслужават. Баламурниците, които лягат и стават с надеждата, уж техният любим отбор да загуби точки. Забравиха, че преди ерата на Клоп се подвизавахме в средата на таблицата и се молихме резила да е по-малък, като сме близо поне до 8 място. Да не говорим, че място в ШЛ бе мираж или последвано от отпадане в групите срещу посредствени съперници. Същите тези келеши ще ни обясняват, че се радват на титлата, а грозните приказки срещу Клоп и играчите са били просто, защото им омръзнало да биват разбивани надеждите им. А някои се надяват да отпаднем от Байерн Мюнхен в ШЛ. Два колоса се срещат един срещу друг и той се надява да сме загубили. Защо ? Първо, че шансовете са равни, а и какво срамно има да отпаднеш от голям отбор като Байерн ? Или, какво лошо има да отпаднеш от голям отбор като Ливърпул ? Дали ще има такива " реалисти " и при техните фенове ? Всичко е ясно, но стана вече и очевадно. Цял сезон мачкахме и темата за съответните мачове бе с 8 до 10 страници. Последните два мача взехме равен и само по време на мача се написаха 10+ страници. И то заядливи, които да вкарват напрежение и да изнервят останалите трезво мислещи фенове. Ако не можете да ни подкрепяте, когато губим, не ни подкрепяйте и когато печелим ! Просто ще сте ненужни !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 05 фев 2019 14:04

cskarcheto92 написа:Бахти комплексарите ! Заради такива "фенове" не заслужаваме титла още 50 години. Или по-точно, те не я заслужават. Баламурниците, които лягат и стават с надеждата, уж техният любим отбор да загуби точки. Забравиха, че преди ерата на Клоп се подвизавахме в средата на таблицата и се молихме резила да е по-малък, като сме близо поне до 8 място. Да не говорим, че място в ШЛ бе мираж или последвано от отпадане в групите срещу посредствени съперници. Същите тези келеши ще ни обясняват, че се радват на титлата, а грозните приказки срещу Клоп и играчите са били просто, защото им омръзнало да биват разбивани надеждите им. А някои се надяват да отпаднем от Байерн Мюнхен в ШЛ. Два колоса се срещат един срещу друг и той се надява да сме загубили. Защо ? Първо, че шансовете са равни, а и какво срамно има да отпаднеш от голям отбор като Байерн ? Или, какво лошо има да отпаднеш от голям отбор като Ливърпул ? Дали ще има такива " реалисти " и при техните фенове ? Всичко е ясно, но стана вече и очевадно. Цял сезон мачкахме и темата за съответните мачове бе с 8 до 10 страници. Последните два мача взехме равен и само по време на мача се написаха 10+ страници. И то заядливи, които да вкарват напрежение и да изнервят останалите трезво мислещи фенове. Ако не можете да ни подкрепяте, когато губим, не ни подкрепяйте и когато печелим ! Просто ще сте ненужни !

Някой който мисли като мен ... само да допълня - може би се радвахте на играчи като Маркович,Адам,Поусен и тем подобни клоуни които да облекат червената фланелка носена от светила и величия е върха на всичко което някога са си мислели че могат да постигнат в живота... Мамка му вярвайте бе хора вярвайте и подкрепяйте толкова ли е трудно ...

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 фев 2019 17:43

Aз не само искам, но вярвам и се надявам, че най-после ще сме шампиони през месец май. НО, значи ли това, че не трябва да се отбележат някои набиващи се на очи факти от снощния мач ? Например меко казано посредственото представяне на Фирмино, Салах и Кейта. По притеснителното за първите двама е, че това е тенденция от последните няколко кръга. Кейта все още има кредит на доверие, но с такова представяне и той е далеч от очакванията и тежестта на фланелката с номер 8. Колкото е лошо да се плюе, толкова е лошо и да си бръмчите цял сезон с розовите очила... Когато отбора играе добре и печели трябва да се хвали. Когато играе добре също. Когато печели, но не играе добре отново всички сме доволни. Но когато нито играе добре, нито печели, значи има проблем. Последното важи с пълна сила за последните два мача. Иначе разликата е очевидна от НГ насам и мача с Арсенал. Изобщо не броя отпадането от ФА. То не е фактор. Но да суфлирате като облъчени някои хора, че всичко е супер е смешно. Отбора и Клоп сами зададоха това ниво и сами повдигнаха очакванията към себе си. Най-нормалното нещо, когато слезнат от нивото, което сами са задали е да получат критика и притеснителните неща да се отбележат. Казвам да се отбележат, не да се плюе. Така че хубаво е някои от вас да свалят розовите очила. А други да не губят вярата. Истината е някъде посредата. Дано май сме шампиони !!!
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 фев 2019 18:46

Liverpool_EC написа:
slash1912 написа:Жалко.Целия отбор игра зле,при това трети пореден мач.Все едно нещо се счупи .Дано някак успеем да се съберем в следващите мачове,защото все още нищо не е загубено.

Нищо не се е счупило, просто при толкова контузии няма как всичко да функционира, както при титулярите. Особено в защита, онзи объркания брои някакви допуснати голове последния месец, а кой играе в защита няма да брои, трябваше да е железния Клайн с 200 чисти мрежи в кариерата си :lol: Според него, който и да влезе трябва да завършваме с чиста мрежа и толкоз. Всичко живо плюе Кейта, а за Фабиньо една дума не се каза. Първото полувреме беше като конус, който само прави фалове, мега неориентиран. Вярно Кейта заспа за гола и в дефанзивен план беше зле, ама в атака единствен се опитваше да търси надиграване и пробив и създаде няколко опасни момента. Второто даже доста вдигна оборотите. Опитваха се поне момчетата и след 50та мин не спряха да търсят победата, друг е въпроса, какво се получаваше. Фирмино наистина обърка всяко докосване, а неговите са ключови за създаване на чисто голово положение. И веднага гениалното решение - да се забие пейка, за сметка на Стъридж :lol: Както и да е ще мине и този период със супер много контузии наведнъж, ама те са част от късмета ни този сезон ;)

Този момент с контузиите и слабата форма беше ясно,че все някога ще дойде.Мача с Лестър съдията ни поряза,ама снощи и двамата странични бяха с нас и ние не успяхме да се възползваме.Тия,дето влизат от пейката,нали и те взимат заплати,премии и имат претенции за титуляри?Ми влез ,вкарай един гол или дай асистенция,когато отбора има най-много нужда.
От това положение се излиза само с поредни победи.Следващия мач,независимо кой е титуляр и каква е играта трябва да бием!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Onq

Мнениеот Onq » 05 фев 2019 18:59

Мнението на никой тук не струва нищо. Дали розово или хейтърско. Ето обаче мнение на човек, чиято дума се слуша и то определено не е розово

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jSee-TKNwjQ[/youtube]

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 фев 2019 19:25

Ти пък намери кой да дадеш за пример-смешника Никъл...айде нема нужда!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”