ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот Ponko » 05 фев 2019 03:18

Liverpool_EC написа:
Ponko написа:
Liverpool_EC написа:Понко, ами то освен ти да качиш кадри от съдийските грешки, не виждам кой друг. На мен не разчитай отсега ти казвам :!:
И вместо да се пениш и обиждаш вземи прочети хубаво какво е написъл човека над теб, не са прай на ударен, щото заради теб и подобните ти 2ма, го отнесе целия форум :lol: :lol: :lol:

О да навсякъде беше говорено за Аткисън, който си е абсолютно неадекватен и ни поряза в мача с Лестър и то на цели две места и ни лиши от победа най-вероятно, защото спести червен картон на играч на Лестър, който няколко минути по-късно вкара гол. След това не свири дусзпа за настъпване. Но и ние не обедихме през останалото време, че можем да спечелим въпреки клането от съдията. А след тази вечер ще има ли толкова кадри от страна на наши фенове, а? Голът ни не е много редовен... но благодарение на него взимаме точка. А без него какво щяхме да правим? А ако те ни бяха вкарали такъв гол дали нямаше да има отново голям рев от всички нас, а?! Нещо да кажеш за алтернативите на Мане и Салах хм? Много обичаш да цитираш само това което ти е удобно.

Аткинсън на другия ден зачете гол на Сити с ръка, какво да ти кажа, стават грешки и като те колят е по-трудно да победиш. Нашия гол беше от засада, ама ако мислиш да ревеш 3 дена по случая, значи и ти си същия, като него - нередовен :lol: За Мане и Салах веднага ти казвам - ако мислиш и двмата да ги оставиш резерви едновремено, един Шакири не стига. Но може да сложиш там някой който да изкара един два мача на крилото, зависи колко ще ги държиш резерви. А ти колко играчи мислиш да картотекираш този сезон и от къде пари за нови, като Клоп издрънча всички приходи за Алисон , Ван Дайк, Фабиньо, Кейта и Шакири? Копчето каза, че другите отбори имали по 3ма на всеки пост, ама това еправи 33 души и е със 9 повече от разрешеното. Знам че във форума фантазиите са неограничени, ама като се събудиш и научиш правилата на ФА и кои са собствениците на Ливърпул, може и малко да намалиш "неудобните" въпроси :lol: :lol: :lol:

Да зачете гол и нашите фенове пак бяха активни с това, че Сити купува съдии, но като е за нас може да сме по-тихички. Да признахме тук няколко човека, че е нередовен... ама... И крайна сметка този гол ни носи точка. Честно казано след гола на Агуеро си помислих, че ще е все тая, ако бием в Лондон... но явно се оказах прекалено оптимистично настроен! :lol: Добре Шакири ще замени някой от двамата при контузия, защото е играч който може да играе на крилото или в центъра в зависимост от ситуацията. Това го приемам, но нямаме друг играч, който да е крило и да ги замени адекватно при контузия или наказание... в момента нямаме истински десен бек и проблемите се виждат. Нито на Милнър му е удобно там, а пък за Хендерсън да не говорим. Аз не искам по трима играча на една и съща позиция. Искам по един просто, както Робъртсън има резерва и тя се нарича Морено, който е вписан като LB. Вярно некадърен ляв бек, който си мисли, че е крило, но не е. Но е вписан така и се очаква да замени Анди при проблем. А при Мане и Салах имаме само една поливалентна резерва Шакири и другото ще е като Милнър и Хендерсън на десния бек... :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 03:42

Ponko написа:Да зачете гол и нашите фенове пак бяха активни с това, че Сити купува съдии, но като е за нас може да сме по-тихички. Да признахме тук няколко човека, че е нередовен... ама... И крайна сметка този гол ни носи точка. Честно казано след гола на Агуеро си помислих, че ще е все тая, ако бием в Лондон... но явно се оказах прекалено оптимистично настроен! Добре Шакири ще замени някой от двамата при контузия, защото е играч който може да играе на крилото или в центъра в зависимост от ситуацията. Това го приемам, но нямаме друг играч, който да е крило и да ги замени адекватно при контузия или наказание... в момента нямаме истински десен бек и проблемите се виждат. Нито на Милнър му е удобно там, а пък за Хендерсън да не говорим. Аз не искам по трима играча на една и съща позиция. Искам по един просто, както Робъртсън има резерва и тя се нарича Морено, който е вписан като LB. Вярно некадърен ляв бек, който си мисли, че е крило, но не е. Но е вписан така и се очаква да замени Анди при проблем. А при Мане и Салах имаме само една поливалентна резерва Шакири и другото ще е като Милнър и Хендерсън на десния бек...

Знаеш ли кой има картотека, между другото това съвсем сериозно ти го казвам, провери го ако искаш :arrow: Конър Рандъл-вписан е като RB :!: И той, като Морено не става, ама ей намерих ти десен бек и сега, ако не се успокоиш и не си легнеш... еб@хта в невротика, честно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 05 фев 2019 03:47

Е...нали щеше да спиш... :lol: да беше видял и крилата... :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 04:39

Къде съм казал, че ще спя..при мен е 9 часа :lol: Просто се опитвам да те сложа да си лягаш :)
Виж сега, ако искаш ще ти изброя целия състав за пролетта по постове, само и само да се успокоиш и да си легнеш-
Алисон/Миньоле...Арнолд/Милнър е 3ти избор,като е контузен първия, но сега е контузен и Джо Гоме/ Рандъл 4ти избор...Гомез/Матип/Ловрен/ Ван Дайк...Робъртсън/Морено....Хендерсън/Фабиньо...Кейта/ Вайналдум...Чембърлейн като се върне/Лалана...Салах/ Шакири...Фирмино/Стъридж/ Ориги...Мане/ Не се сещам , ама винаги можеш да пратиш там който си поискаш :lol: Дано не изпускам някой ама ей ги вече са 23 от 25. Можеш да имаш максимум 17 чужденци и си длъжен да имаш 8 местни играча и имаш неограничено право на юноши, както днес заради многото контузии Джоунс и Камачо попаднаха в групата, а Келъхър май е трети вратар. Клоп обеснява, че трябва да имаш няколко поливалентни играча, които могат да играят на няколко позиции, за да покриват дупки от натрупани контузии. Ама защо да го слушаш, като може направо да го плюеш...И това са Милнър (той даже е мегавалентен :lol:), Фабиньо, Фирмино, Чембърлейн. Разбери, че хич не е толкова просто, колкото ви изглежда пред телевизора. Сити виж ги колко пари потрошиха и какви резерви имат и видя ли кой игра ляв бек срещу нас - централния Лапорт. Кой е резерва на Сане, ако приемем че Марез е на Стърлинг? Те даже не изпълняват правилото за 8 местни играча и го запълват с юноши. Кои са им 8те ангичанина? Аз не виждам от къде ще извадят толкова...Да не мислиш, че на Пепи много му се занимава с Фабиан Делф, ама го държи заради правилото? Нашите най-вероятно са картотекирали Рандъл затова, след като пуснаха Клайн, щото без него ги броя 7.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 фев 2019 05:44

Почвате да не издържате на напрежението. :lol:
Левски завинаги в моето сърце![

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 05 фев 2019 09:35

Sisi 1914 написа:Почвате да не издържате на напрежението. :lol:

Абсолютно вярно.
Сега на трезва глава да ви кажа, че всички сте прави. Понко си е прав от всякъде, че играем ганкиното, и с такава игра сме за никъде. Дригите сте прави за това, че шампионата не е свършил и все още сме в борбата. Трябва да вярваме, че е възможно, защото иначе се губи смисъла от това да подкрепяш отбора.
А Ситито дето има толкоз много "мая" в този отбор, си дават сметка, че не сме слаби, щото знайни и незнайни техни фенове, а и футболисти се радват като деца, че сме изгубили точки, щото при седем точки разлика, много "мая" щеше да е спекла и там.
Да сме живи и здрави, накрая на сезона ще видим къде ще бъдем в крайното класиране.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 05 фев 2019 10:48

Ponko написа: Какво трябва да се случи за да сме сигурни, че ще сме шампиони?... Какво трябва да СТАНЕ?!

Трябва да свършат петролните залежи в Близкия изток. Още миналата година казах,че занапред всички титли ще имат мирис на петродолари. Няма как да стане. Туморите Сити и ПСЖ с петродоларите си ще доубият и без това умиращата игра наречена футбол. Ливърпул се опитва да се противопостави,но се вижда,че я няма широчината в отбора,както е при Гражданите. А това става с много пари,ама наистина много. Не знам само как стои въпроса с така наречения "финансов феърплей",който съм готов да се обзаложа,че е нарушен при Ман Сити. Засега онези алчните от УЕФА си затварят очите,но няма да е вечно това,защото иначе рискуват футболът да се превърне в ужасна помия.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 05 фев 2019 10:56

insaneboy1 написа:Пелегрини яко е сипал на Клоп :lol:

Manuel Pellegrini: 'A complete performance. It doesn’t matter (about the row). Klopp is used to winning with goals offside. He beat at Malaga with a goal that was seven metres offside, so he can’t complain about nothing!'

При голът в Малага засадата не беше 7 метра,но за сметка на това в засада бяха поне 5-6 човека. Това наистина беше един от най -скандалните моменти в историята на ШЛ.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 фев 2019 11:11

Liverpool_EC написа:На пресконференцията след мача, попитаха Марк Нобъл ккво мисли за титлата, Клоп, Пинко и Копчо :lol: :lol: :lol:

Пич, ти сериозен ли си? Какво да каже, майната им на тия, ясно е, че Сити са по-класни и ще станат шампиони? Естествено, че ще каже нещо такова. Пак те питам обаче, сериозен ли си? Колко такива мача трябва да изгледаш, че да прогледнеш най-накрая? Намираме се в дупка, която ще ни коства поредната спечелена титла, след колко опита и години мислиш, че ще сме готови най-после да я спечелим? Кога ще започне да печели трофеи отново този отбор, който допреди 15-20 години, ако не спечели някакъв трофей, сезонът се броеше за провален? А сега сезонът ни е успешен, ако успеем да завършим едва едва в Топ 4? Кога станахме такива средняци, че да се радваме на 1-2 участия в ШЛ на 5 години? Еви му прогреса бате, еви му чудото. Ливърпул има нужда от трофеи!!! Няма друг голям отбор, който да е закъсал толкова колкото нас откъм трофеи! Даже един Милан ще играе най-вероятно финал за Купата на Италия и има всички шансове да я спечели бе, мамка му.

Ясно е, че няма какво да променим с драсканиците си в тоя форум - нито ти, нито аз, нито Понко, нито който и да било. Жалкото е, че продължавате да носите розовите очила и да се задоволявате с нещо, което изобщо не би следвало да е под въпрос за Ливърпул. След такъв сезон всеки един от нас би трябвало да иска титлата и да е бесен след такива звучни провали, ти обаче продължаваш да си си ОК и да ни редиш както ти е удобно, само защото сме на различно мнение от твоето. На правилното мнение! 3 точки преднина сме имали, ама Сити били губели точки също, ама Клоп е Божество и трябва да му се кланяме. Ало, поклонниците, елате пак на 24.02 около 18:00 ч. и ми кажете пак колко сме добри. Гарантирам ви, че след мача с Манчестър Юнайтед ще сме зад Манчестър Сити в класирането! Помнете ми думата, ако не позная, давате адрес и ви черпя каквото поискате!

Офтопик:
hydetoshi написа:
Ponko написа: Какво трябва да се случи за да сме сигурни, че ще сме шампиони?... Какво трябва да СТАНЕ?!

Трябва да свършат петролните залежи в Близкия изток. Още миналата година казах,че занапред всички титли ще имат мирис на петродолари. Няма как да стане. Туморите Сити и ПСЖ с петродоларите си ще доубият и без това умиращата игра наречена футбол. Ливърпул се опитва да се противопостави,но се вижда,че я няма широчината в отбора,както е при Гражданите. А това става с много пари,ама наистина много. Не знам само как стои въпроса с така наречения "финансов феърплей",който съм готов да се обзаложа,че е нарушен при Ман Сити. Засега онези алчните от УЕФА си затварят очите,но няма да е вечно това,защото иначе рискуват футболът да се превърне в ужасна помия.

Той вече е ужасна помия. Отбори като ПСЖ и Ман Сити убиха всичко красиво във футбола. Особено ония франсета - похарчиха близо 400 млн. за само 2 играча, което е някаква отвратителна аномалия. Сити и те са някъде там, те поне още не са изсипвали един чувал пари за някоя си там медийна звезда. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 фев 2019 11:58

Много предвидим отбор.
Без да следя всички мачове, а и не съм фен, всеки път казвам на близките до мен техни фенове какъв ще е съставът в по-напечените мачове.
Щом аз мога да го отгатна си направете сметка анализаторите на другите отбори какво могат да постигнат.
Разчиташ, че цял сезон ще ти го изкарат 10-11 души - няма как да стане.
Продаваш си десния бек,а контузиите започват и бяха започнали.
Нямаш загуба на точки - ясно е, че ще дойде - трябва да реагираш, не го правиш.
Бил си сити с една тактика, отиваш и играеш със съвсем друга - страх, който с голям (НЕ)късмет, бе наказан!

Изгледах последните 2 мача що-годе по 60-70' и се вижда, че се допускат супер много положения. Така шампион няма как да станеш. Защитата иска подмяна. Напред бива положението. Вече ще бъде още по-зле за футболистите - сити понякога ще имат мачове преди тях и ще се изкачват като първи, а пуул ще бъдат задължени да бият. Клоп е добър треньор, но трябва да си пусне всички мачове, в които е загубил и най-вече Финалите, за да види къде бърка. За мен той се панира и залага на сигурното, когато има напрежение. Сефте го видях такъв в 40'. Не е нормално да ти се случва все едно и също и да не правиш промяна.

Психически за пуул всичко приключи при загубата от ония. Те имат два отбора,а и самочувствие, че са ставали шампиони с голямо изоставане.

Върни се в “Ливърпул”