ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00| 1-1 FT

Мнениеот Red Mersey » 05 фев 2019 02:15

Само и единствено феновете на Ливърпул могат да плюят собствения си отбор, играчите и треньора, въпреки че са 3 точки на върха! Жалка картинка! Как да се сдържиш от коментар в средностатистическия форум, при положение, че тва граничи с пълна олигофрения. 2 равенства, една загуба и се отказахте?! Плюете Клоп, човека, който обедини духа на отбора и създаде колектив, способен да се бие за титла, отбор с характер и душа, които когато играят на ниво, умирате от кеф, нали? Тва е висшата лига , хора, всеки рано или късно се дъни. С оглед всичките ни контузии и кадрови проблеми, самия факт, че поддържаме шампионския дух и не губим мачове, е достатъчно доказателство за израстването на този отбор. Кой го забелязва тва? Всичко се гледа повърхностно и най трагичното е, че искате Клоп да си ходи. Тва е отчайващо и точно заради тва не заслужаваме титлата! Защото сме единствения отбор, чийто фенове ще мрънкат и плюят, при 39 мача непобедени на Анфийлд и една загуба от Сити този сезон. Трагично и жалко, чак смешно! Гледате мач за мач, гледате повърхностно и ви е кеф да има интрига, спор и мрънкане, щото тва е простия манталитет. И мен ме е яд, че не взехме мача, яд ме е, че Салах и Фирмино 3ти мач ги няма никакви, Алисън бърка, нямаме силна полузащита, ама знам, че ще се вдигнем. Нека звучи клиширано и липсата на критика да ви кара да си викате "тоз пък от 'де се взе с тия филмарски коментари, я бъди реалист и плюй отбора и Клоп, щото 2 мача праят равен и се дънят вече поредна година". Докато не вярвате, няма да стане. Ще си мрънкате в тоя форум още много години, драги футболни експерти! Много искам накрая да ви висят ченетата и да си викате "оле, шампиони сме, как може след толкова години" и да се замислите над това, какви негативни и неуважителни критици сте, които не знаят всъщност кво напрежение представлява цялата тая ситуация над тези момчета от нашия отбор, чиято възраст е средно 24 години (по млади и все пак по успешни от повечето от вас, тук!). Ей тва ни е цялата ситуация и ме е яд, че един свестен не знам тука, дето да мисли по тоя начин , може би освен Гил(чийто адекватни коментари чета в последните 5 години, въпреки че не пиша тук). Доволен съм от равенството, въпреки всички проблеми и лошата игра. Следват силни мачове с важни победи! Тогава ще се смея много на коментарите ви, които ще бъдат на 100% по-различни, факт, доказващ кви фенове имаме последните 25 години!

Ponko

Мнениеот Ponko » 05 фев 2019 02:21

И ти си въздух под налягане като атаката и защитата ни в момента. Започваме да допускаме голове и спираме да вкарваме такива. А средната линия направо отсъства. Ти си същия балон. Като нямаш какво да кажеш се подиграваш и си пробваш сарказма и иронията, които са на нивото на пуберите по гимназиите. Феновете не са по-различни. Някои обичат да дават прогнози от рода на 0:4/0:5 като по този начин не показват уважение към противника и не дават никакви аргументи, защо смятат, че изхода от мача ще е такъв. Срещал съм доста надменни фенове на отбора, които изобщо си нямат представа за какво става дума. Също така винаги някой друг ни е виновен. Дали съдията, или късмета, или просто всички се натискали да играят срещу нас... това последното го прочетох тази вечер във ФБ... излеждали сме уморени.. разбира се, че ще излеждаме уморени след като нямаме алтернатива на няколкото добри титуляри с които разполагаме. В момента не разполагаме с десен бек, а най-добрата ни централна двойка защитници не функционира поради контузия на Гомез. Имаме варинати - Матип и Ловрен, но са крайно ненадеждни. Алтернативата на Робъртсън е Морено на когото не знам някой от форума да му се радва. В центъра нещата са страшни. Храните Вайналдум и Хендерсън, а днес ревахте, че ги няма. Чембърлейн е контузен и когато се завърне едва ли веднага ще окаже положително влияние върху играта. Искам да попитам кой е алтернативата на Мане? Може би Шакири, а на Салах, пак ли е Шакири? Имаме Стъридж, който ни спаси с Челси. След мача с Лестър навсякъде имаше кадри за грешките на съдии, а от мача тази вечер ще има ли кадри публикувани от наш фен!? Оправдания винаги ще има, но иската е че в момента играем зле и с нищо не показваме, че ще станем шампиони.

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 05 фев 2019 02:33

Точно твоя коментар очаквах да е първи, като най-депресирана личност в тоя форум . То за скръб положението, само като чете човек кво пишеш, може да му се скапе вечерта. В рамките на 10 минути написа супер дългия коментар, в който не видях нищо положително за човек, който се води фен на Ливърпул. Ами кофти е, че още от сега си се отказал и пълниш форума с негативни коментари 24/7, човек да се замисли как тва може да е един адекватен футболен фен, странно. Наречи го реализъм, за мен тва е отчаяние. Нека всички, които до последно ще си гледаме отбора с надеждата, че ще сме шампиони, да бъдем пубери с детско и неадекватно мислене. Тва е смисъла на футбола, който не е създаден, да ти досмаже живота, а напълно обратното! Ливърпул ще бъде шампион, пък дано тогава малко се зарадваш и осъзнаеш защо всъщност се водиш фен на тоя отбор! #клише

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 02:34

Понко, ами то освен ти да качиш кадри от съдийските грешки, не виждам кой друг. На мен не разчитай отсега ти казвам :!:
И вместо да се пениш и обиждаш вземи прочети хубаво какво е написъл човека над теб, не са прай на ударен, щото заради теб и подобните ти 2ма, го отнесе целия форум :lol: :lol: :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 05 фев 2019 02:41

Liverpool_EC написа:Понко, ами то освен ти да качиш кадри от съдийските грешки, не виждам кой друг. На мен не разчитай отсега ти казвам :!:
И вместо да се пениш и обиждаш вземи прочети хубаво какво е написъл човека над теб, не са прай на ударен, щото заради теб и подобните ти 2ма, го отнесе целия форум :lol: :lol: :lol:

О да навсякъде беше говорено за Аткисън, който си е абсолютно неадекватен и ни поряза в мача с Лестър и то на цели две места и ни лиши от победа най-вероятно, защото спести червен картон на играч на Лестър, който няколко минути по-късно вкара гол. След това не свири дузпа за настъпване. Но и ние не обедихме през останалото време, че можем да спечелим въпреки клането от съдията. А след тази вечер ще има ли толкова кадри от страна на наши фенове, а? Голът ни не е много редовен... но благодарение на него взимаме точка. А без него какво щяхме да правим? А ако те ни бяха вкарали такъв гол дали нямаше да има отново голям рев от всички нас, а?! Нещо да кажеш за алтернативите на Мане и Салах хм? Много обичаш да цитираш само това което ти е удобно.
Последна промяна от Ponko на 05 фев 2019 02:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 02:45

На пресконференцията след мача, попитаха Марк Нобъл ккво мисли за титлата, Клоп, Пинко и Копчо :lol: :lol: :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 05 фев 2019 02:48

Red Mersey написа:Точно твоя коментар очаквах да е първи, като най-депресирана личност в тоя форум . То за скръб положението, само като чете човек кво пишеш, може да му се скапе вечерта. В рамките на 10 минути написа супер дългия коментар, в който не видях нищо положително за човек, който се води фен на Ливърпул. Ами кофти е, че още от сега си се отказал и пълниш форума с негативни коментари 24/7, човек да се замисли как тва може да е един адекватен футболен фен, странно. Наречи го реализъм, за мен тва е отчаяние. Нека всички, които до последно ще си гледаме отбора с надеждата, че ще сме шампиони, да бъдем пубери с детско и неадекватно мислене. Тва е смисъла на футбола, който не е създаден, да ти досмаже живота, а напълно обратното! Ливърпул ще бъде шампион, пък дано тогава малко се зарадваш и осъзнаеш защо всъщност се водиш фен на тоя отбор! #клише

Кой пък си ти? Аз се аргументирам и давам примери. Разбира се, че може да греша и накрая на сезона и да стана за "смях", но не ми пука. Ще съм щастлив при титла, другото вече съм го виждал и няма да ме впечатли. В момента нещата изглеждат така и казвам това което виждам и усещам. А ти ми четеш лекция колко съм бил депресиран, но нищо не ми предлагаш като контра аргумент освен безусловната си вяра... и никога не съм говорил за оставка на Клоп, но както да е...
Последна промяна от Ponko на 05 фев 2019 02:54, променено общо 1 път.

Ponko

Мнениеот Ponko » 05 фев 2019 02:53

Liverpool_EC написа:На пресконференцията след мача, попитаха Марк Нобъл ккво мисли за титлата, Клоп, Пинко и Копчо :lol: :lol: :lol:

Ти си повелителя на цитатите! Обеди ме, шампиони сме със сигурност! Очаквам те на по чаша Dom Pérignon :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 03:00

Ponko написа:
Liverpool_EC написа:Понко, ами то освен ти да качиш кадри от съдийските грешки, не виждам кой друг. На мен не разчитай отсега ти казвам :!:

О да навсякъде беше говорено за Аткисън, който си е абсолютно неадекватен и ни поряза в мача с Лестър и то на цели две места и ни лиши от победа най-вероятно, защото спести червен картон на играч на Лестър, който няколко минути по-късно вкара гол. След това не свири дусзпа за настъпване. Но и ние не обедихме през останалото време, че можем да спечелим въпреки клането от съдията. А след тази вечер ще има ли толкова кадри от страна на наши фенове, а? Голът ни не е много редовен... но благодарение на него взимаме точка. А без него какво щяхме да правим? А ако те ни бяха вкарали такъв гол дали нямаше да има отново голям рев от всички нас, а?! Нещо да кажеш за алтернативите на Мане и Салах хм? Много обичаш да цитираш само това което ти е удобно.

Аткинсън на другия ден зачете гол на Сити с ръка, какво да ти кажа, стават грешки и като те колят е по-трудно да победиш. Нашия гол беше от засада, ама ако мислиш да ревеш 3 дена по случая, значи и ти си същия, като него - нередовен :lol: За Мане и Салах веднага ти казвам - ако мислиш и двмата да ги оставиш резерви едновремено, един Шакири не стига. Но може да сложиш там някой който да изкара един два мача на крилото, зависи колко ще ги държиш резерви. А ти колко играчи мислиш да картотекираш този сезон и от къде пари за нови, като Клоп издрънча всички приходи за Алисон , Ван Дайк, Фабиньо, Кейта и Шакири? Копчето каза, че другите отбори имали по 3ма на всеки пост, ама това еправи 33 души и е със 9 повече от разрешеното. Знам че във форума фантазиите са неограничени, ама като се събудиш и научиш правилата на ФА и кои са собствениците на Ливърпул, може и малко да намалиш "неудобните" въпроси :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 фев 2019 03:03

Ponko написа:
Red Mersey написа:Точно твоя коментар очаквах да е първи, като най-депресирана личност в тоя форум . То за скръб положението, само като чете човек кво пишеш, може да му се скапе вечерта. В рамките на 10 минути написа супер дългия коментар, в който не видях нищо положително за човек, който се води фен на Ливърпул. Ами кофти е, че още от сега си се отказал и пълниш форума с негативни коментари 24/7, човек да се замисли как тва може да е един адекватен футболен фен, странно. Наречи го реализъм, за мен тва е отчаяние. Нека всички, които до последно ще си гледаме отбора с надеждата, че ще сме шампиони, да бъдем пубери с детско и неадекватно мислене. Тва е смисъла на футбола, който не е създаден, да ти досмаже живота, а напълно обратното! Ливърпул ще бъде шампион, пък дано тогава малко се зарадваш и осъзнаеш защо всъщност се водиш фен на тоя отбор! #клише

Кой пък си ти? Аз се аргументирам и давам примери. Разбира се, че може да греша и накрая на сезона и да стана за "смях", но не ми пука.

Понко, голям оптимизъм извади този път бе пич, поздравления...ама да та светна, понеже не се усещаш - може да станеш за смях още по средата на сезона :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Понкич, айде лека от мен и да не си посегнеш сега, заради тази засада. Шенкли се бъзикаше, че футболът е много по-важен от живот и смърт. Перефразирах го долу-горе, за да не те дразня с цитат 8-)

Върни се в “Ливърпул”