ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00|
Сега ако Керъл ни вкара цирка ще е пълен
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Май се върнахме на познатото ни ниво от преди година - две. Мъка, мъка, гола вода на квадрат.
Клоп е в амок. Нито знае какво да направи, нито как да ги изкара от кризата. Крещи подскача и излиза извън контрол. Поне да си прави всичките смени, ако ще Морено да пусне.
Последна промяна от Onq на 04 фев 2019 23:50, променено общо 1 път.
тия съдии кво трябва да стане да свирят някоя засада 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

За съжаление се оказах прав.. тази вечер загубихме титлата и с този мач показахме, че не сме готови. Жалко поредния сезон изпълнен с надежди, който ще се окаже провал! Мане се опитва, но не се получава.. всъщност и двата му гола срещу тия са нередовни... . Салах е скандален, както и Фирмино! Имам чувството, че сме като Бенфика на финали... работата е зле и ще става още по-зле. Честито второ място!
Ponko написа:За съжаление се оказах прав.. тази вечер загубихме титлата и с този мач показахме, че не сме готови. Жалко поредния сезон изпълнен с надежди, който ще се окаже провал! Мане се опитва, но не се получава.. всъщност и двата му гола срещу тия са нередовни... . Салах е скандален, както и Фирмино! Имам чувството, че сме като Бенфика на финали... работата е зле и ще става още по-зле. Честито второ място!
А дали ще е и второ с тази игра - не съм сигурен.
[mp3][/mp3]
Толкова грешки от страничните не бях виждал !
Добре , че това в 93 не влезе !
kingofpop написа:тия съдии кво трябва да стане да свирят някоя засада
Толкова грешки от страничните не бях виждал !
Добре , че това в 93 не влезе !

- KOPScousers
- Контакти:
Добре бе, защо не си играем на обикновеното средняшко ниво и не се борим за 4-тото място докрая на сезона, а ни дават някакви надежди тия нещастници, че може би най-после ще прекъснат тая серия? Дали ще доживея титла бе, мамка му. Колко още да чакам?
Айде елате ми обяснявайте пак кой е прав кой крив, елате ми говорете как сме си супер и няма никакви проблеми в тоя отбор. Дано Байерн ни отстрани и завършим не втори, с трети, нещастници скапани.

Айде елате ми обяснявайте пак кой е прав кой крив, елате ми говорете как сме си супер и няма никакви проблеми в тоя отбор. Дано Байерн ни отстрани и завършим не втори, с трети, нещастници скапани.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00| 1-1 FT
Жалко.Целия отбор игра зле,при това трети пореден мач.Все едно нещо се счупи .Дано някак успеем да се съберем в следващите мачове,защото все още нищо не е загубено.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Ponko написа:За съжаление се оказах прав.. тази вечер загубихме титлата и с този мач показахме, че не сме готови. Жалко поредния сезон изпълнен с надежди, който ще се окаже провал! Мане се опитва, но не се получава.. всъщност и двата му гола срещу тия са нередовни... . Салах е скандален, както и Фирмино! Имам чувството, че сме като Бенфика на финали... работата е зле и ще става още по-зле. Честито второ място!
Второ място? Според мен ще завършим трети. Което пак е прогрес де. Както казва Liverpool_EC, на кого му трябва титла? Важното е да има прогрес. Титла с Клоп няма да спечелим, това е ясно. Купа също, защото той още януари бие отбой. Важното е, че има очила и големи зъби. И обича Дубай. Най-кошмарното е, че от финансова гледна точка Клоп е непоклатим още много години начело на отбора. Важното е да сме живи и здрави.