ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00|
Тримата "веселяци" само това чакаха, толкова омраза към отбора който уж подкрепят не съм виждал даже от фенове на МЮ, като биеме и играем добре никакви ги няма но почнем ли да играем слабо или да падаме яла виж как се появяват, само да докажат че са прави за нещо.
Последна промяна от SgtLiberty на 04 фев 2019 22:57, променено общо 1 път.

Много сме гипсирани. Пълен стрес! Равенството на полувремето е добър резултат при създадените от двата отбора положения. Кейта показва, че няма опит в такъв отбор и е адски скован. Трябва му още време. Бяга все едно е в последните километри на маратон
. Клоп трябва да ги успокои на почивката. Аз бих пуснал Камачо на мястото на Кейта и Милнър да мине в центъра.

Hala Madrid
- slash1912
- Контакти:
realist написа:slash1912 написа:Аз пак ще се проява като оптимиста на форума.Кво не сте доволни от резултата -гол от засада и 5 положения за УХ,от което влезе само едно![]()
Да им набива канчетата в съблекалнята,че половината отбор днес го няма на терена.
Слаш, резултата е перфектен на фона на играта. От играта не сме доволни. Не само този мач, в последните 5-6
Не вярвам,че може да играем и второто полувреме по тоя начин.Ако го направим плюем по всичко,което постигнахме от началото на първенството.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Лично мен ме притеснява погледа на Клоп най-много.... През целия сезон, когато не сме водели е излъчвал спокойствие и увереност дори и усмивки, а сега си личи притеснението му.... Много лош период за контузени и трагичната форма на Кейта.
Реално погледвато от 3ма читави халфове + Хендо средно мнение при Ливърпул играе само 1 в халфовата линия другия е на бека и 2ма в лазарета..... Кейта и Лалана са в трагимна форма и оттам ни идват най-големите проблеми губим средата на терена.
Черния отпред може да изпуска много, ама е най-голямото перде и психически не можеш да го бутнеш
Реално погледвато от 3ма читави халфове + Хендо средно мнение при Ливърпул играе само 1 в халфовата линия другия е на бека и 2ма в лазарета..... Кейта и Лалана са в трагимна форма и оттам ни идват най-големите проблеми губим средата на терена.
Черния отпред може да изпуска много, ама е най-голямото перде и психически не можеш да го бутнеш

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Тоя мач ще го вземем, гарантирам
Това изражение на Клоп казва всичко.
SgtLiberty написа:Тримата "веселяци" само това чакаха, толкова омраза към отбора който уж подкрепят не съм виждал даже от фенове на МЮ, като биеме и играем добре никакви ги няма но почнем ли да играем слабо или да падаме яла виж как се появяват, само да докажат че са прави за нещо.
Бе ти сляп ли си или си сложил розовите очила?
mitko9311 написа:Лично мен ме притеснява погледа на Клоп най-много.... През целия сезон, когато не сме водели е излъчвал спокойствие и увереност дори и усмивки, а сега си личи притеснението му.... Много лош период за контузени и трагичната форма на Кейта.
Айде стига с тия контузени. Джо Гомес и ТАА са ни най-важните играчи ли? Айде по-сериозно.
Максимум още едно статично и вече няма да има с какво да ни изненадат. Едва ли са тренирали повече варианти! Те си изпробваха всичко 

Hala Madrid
mitko9311 написа:Черния отпред може да изпуска много, ама е най-голямото перде и психически не можеш да го бутнеш
Абсолютно. Той, Алисон и ВВД. Другите са напълнили гащите.