Мнения относно потенциала на Майкъл Тевия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Майкъл Тевия

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2010 16:35

Kotooshu77 написа:Толкова ли си нямаме ние млади момчета на този пост че се налага да взимаме бедни ганайчета доведени от Кофе Бабоне :shock:

Абе по лесно се продават след това....лепнеш му етикета: проекто национал, и готово ! :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 28 яну 2010 16:40

Все пак е бил на свтовното за младежи с Гана - това все пак трябва да говори за някакви качества , атова за селото дето били на издръжка от кмета много ме съмнява да е вярно , може да има нещо вярно , но едвали е чак така .

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 28 яну 2010 16:52

ЕМИЛ написа:Имаме едно момче ,но то не играе нито при Мъри нито при Велев,Гонзо и Достанич...............Той просто не играе.А и когато е удобно да го пускат пак не го пускат!!!!!

[offtopic]Говоря за Лъчо Балтанов[/offtopic]

За мене Балтанов е пълна каша.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 28 яну 2010 16:58

kokic1986 написа:Все пак е бил на свтовното за младежи с Гана - това все пак трябва да говори за някакви качества , атова за селото дето били на издръжка от кмета много ме съмнява да е вярно , може да има нещо вярно , но едвали е чак така .

не мога да го докажа със снимки или нещо подобно, но това което казвам е истина с угворката, че става дума за един и същ футболист кметът им давал по 200 лв на месец, а в кафето където работеше моята позната им давали тостери, принцеси и жетони за билярд.играл съм срещу него три път- два на нормален терен и веднъж в зала. от това, което помня нямаше умора и тактическа дисциплина :)
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 яну 2010 17:21

„Гледам Тевия вече 6 месеца. За мен той не е непознат футболист. Още преди време той беше в плановете ми, но нямахме място за чужденец. Сега очакваме да продадем Рабех и да се освободи място за играч, извън Европейския съюз. Тевия е млад футболист, бъдещето е пред него, има време да се развива. Ще вдигне и конкуренцията в отбора. Надявам се той да надмине Ричард”, каза Гонзо."
Ще го видим като дойде ред на контролите.Сега каквото и да говорим няма смисъл.Що се отнася до Балтанов,според мен Сърмов,ако не през зимата,то преж лятото,най-вероятно,ще бъде продаден(а,дано).Тогава и на Балтанов,и на Тевия ще им дойде времето.Впрочем,никой не е казал,че Тевия ще е титуляр за сметка на Балтанов.В контролите,сигурно,на всички ще им се даде шанс.Ако някой не се възползува,да се сърди на себе си.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 28 яну 2010 20:27

Това, че е беден Ганаец не означава, че не е добър футболист. Щом Гонзо и другите специалисти от Левски са го наблюдавали и са го привлекли значи има качества. Спомням си, че и за Ричи първоначално когато играеше при юношите отзивите не бяха чак толкова добри, но после се радвахме, че го има в състава.

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Re: Мнения относно потенциала на Майкъл Тевия

Мнениеот damnedbg » 28 яну 2010 20:41

За мен няма значение дали е от Гана, Мозамбик, Узунджово или нещо в тоя дух ( Не искам да обидя никого! ) Въпроса е, когато облече синята фланелка да мачка и да гази! :)
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Мнения относно потенциала на Майкъл Тевия

Мнениеот Синьо сърце » 28 яну 2010 20:55

Не знам какъв му е потенциалът,ама определено е най-черният футболист в България-лилав,та се не види :) .Ама най ще ми е кеф да го монтира на армейците :o :o :o
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 29 яну 2010 01:03

Kotooshu77 написа:Толкова ли си нямаме ние млади момчета на този пост че се налага да взимаме бедни ганайчета доведени от Кофе Бабоне :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 29 яну 2010 09:17

gin написа:колеги, с най-чисти намерения искам да си изясня един въпрос.нямам желание да се подигравам или да се заяждам, но ще ви попитам следното: - къде е играл майкъл тевия преди да отиде в мездра? питам не за друго, ами защото преди 2 години в едно полвдивски село (скутаре)бяха доведени двама ганайци от кофе бабоне.това става по времето по което в локо пловдив заигра хейдън.(двамата не са впечатлили никой в локото)имената на ганайците бяха майкъл и рики, живееха в селото на издръжка на кмета и на милостта на местните заведения.(моя колежка работеше в това село и ми е разказвала как са били изцяло на подаянието на хората от селото).след като мина сезонът се заговори, че кметът тимонов е продал и двамата като собствени играчи съответно майкъл на локо мездра и рики на янтра габрово.говореше се още, че майкъл играл за дубъла на маздра,а тази есен започна да се появява и за първия състав и се заговори за интерес към него от страна на левски. та в този рад на мисли- този майкъл ли е новото ви попълнение или е просто съвпадение?

това го написах днес във темата за трансферите на левски, но няма отговор все още

Сърцераздирателна история! Очаквам индийски филм за съдбата на това ганийско чедо! Това момче го виждам как не става от скамейката :) Все пак на позицията "упорен халф" имате не кой да е, ами националът Сърмов.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Левски”