Резултатът от работата на кондиционния треньор започна веднага да личи. Трима души вече са извън строя.
"Станислав Костов пропусна днешната тренировка на Левски, а причината за това е болки в адуктора, получени след вчерашната контрола с Урал, загубена с 1:2. Голмайсторът на "сините" от есента вчера се появи като резерва и вкара попадението за футболистите на Георги Дерменджиев, но днес бе оставен да почива. Жерсон Кабрал и Антони Белмонт също пропуснаха тренировката. Първият е с болки в десния прасец, а французинът има проблеми с кръста. Както е известно, двамата пропуснаха проверката с руснаците."
https://topsport.bg/levski/problem-za-s ... -ural.html
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Е, чак за една седмица да им развали формата и да ги изпоконтузи не ми се вярва... Белмонт имаше същатата "травма" в кръста на предната подготовка, ако не се лъжа. Според мен момчето обича да се скатава когато му дойде зор и получава съмнителни болки на разни места. Щом лекарите са преценили, че няма причина Кабрал и Белмонт да почиват, но въпреки това им е дадена почивка заради оплакванията им, значи няма нищо сериозно. Само като си спомня лятото как четяхме през ден-два новини, че този и онзи се контузили на тренировка...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Наздраве!
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zgRElFnD5lE[/youtube][/offtopic]
Заглавието на парчето няма връзка с темата. Просто ме кефи и това слушам в момента.
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zgRElFnD5lE[/youtube][/offtopic]
Заглавието на парчето няма връзка с темата. Просто ме кефи и това слушам в момента.
Одеве си подмених календара в хола с новия такъв за 2019-та година. Аз си го изпъвам мераклийската, с едни тънки летвички по странИците, които внимателно заковавам с габърчета по ръба. За поредна година се натъжавам докато гледам лицата, по стара традиция много от тях вече на са част от Левски. Убеждавам се, за нова поредна година, че приказката "привържениците са вечния и непреходен капитал на Левски" не е лишена от смисъл, другите индивидни са преходни! Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Одеве си подмених календара в хола с новия такъв за 2019-та година. Аз си го изпъвам мераклийската, с едни тънки летвички по странИците, които внимателно заковавам с габърчета по ръба. За поредна година се натъжавам докато гледам лицата, по стара традиция много от тях вече на са част от Левски. Убеждавам се, за нова поредна година, че приказката "привържениците са вечния и непреходен капитал на Левски" не е лишена от смисъл, другите индивидни са преходни! Само Левски!
Някъде четох,че цели 16 лица от календара вече не са в отбора.Това си е повече от един отбор.Това текучество убива Левски.
- metodito
- Контакти:
Буш и Белмонт остават, Илия Димитров заминава.
#bglevskinanajsi

#bglevskinanajsi
metodito написа:Буш и Белмонт остават, Илия Димитров заминава.![]()
#bglevskinanajsi
Илия Димитров е искан под наем от три- четири отбора, а Белмонд и Буш не ги иска никой. По- добре да трупа игрово време, в Левски няма да хване ръка от Костов и Божинов.
Белмонт лятото си стяга багажа, Буш също най-вероятно... Няма пари за неустойки в момента. Сами виждате, че не можем да се отървем от Полачек, Митрев и Нашименто... Отделно имаме Ривалдиньо и Виана! 

R.I.P.
Интересно ще ми е да видя как ще се справи ръководството с орязването на разходите. Въпреки че изобщо не ми е приятна тази абдикация от всякакви амбиции за титла и т.н. може би това е начинът да оцелеем без да се посрамваме с разни тирета и кръвосмешения.
110 години любов!
TristaNNN написа:Одеве си подмених календара в хола с новия такъв за 2019-та година. Аз си го изпъвам мераклийската, с едни тънки летвички по странИците, които внимателно заковавам с габърчета по ръба. За поредна година се натъжавам докато гледам лицата, по стара традиция много от тях вече на са част от Левски. Убеждавам се, за нова поредна година, че приказката "привържениците са вечния и непреходен капитал на Левски" не е лишена от смисъл, другите индивидни са преходни! Само Левски!
Аз затова календари никога не си купувам... Просто няма абсолютно никакъв смисъл да гледам разни муцуни, които освен, че ги няма в клуба обикновено с първото число на новата година, в повечето случаи са ми донесли предимно негативни емоции...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!