ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ БЕРБАТОВ В НАШЕТО ПЪРВЕНСТВО С ЕКИПА НА БЕРОЕ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ БЕРБАТОВ В НАШЕТО ПЪРВЕНСТВО С ЕКИПА НА БЕРОЕ ?

Мнениеот baltimore » 03 фев 2019 12:30

anons написа:Ще се върне да порита......Ама осноното което ще прави е ....ще маха с ръце.......щото вече и за чеп ....не става и е по слаб от по вечето футболисти в А група. Годинките си казват....ще порита 3-4 мача и ще спре ......по точно уж ще се контузи :) .................
Да се отказва вече че почна да става смешен......както в Индия стана смешен.......

Да ти кажа, там финансовата част изобщо не беше смешна - $600к за няколко мача.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 03 фев 2019 21:37

С каква сериозност, колко емоционално и (уж) аргументирано тук се спори за качествата на Бербатов, доста забавно!
Очевидно надеждата Бербатов "да му пука от мненията тука" е голяма.
Вкарал ли е 20 гола за Юнайтед за малко повече от половин сезон? Вкарал е! Бил ли е един от малцината в Английската висша лига, вкарал в един мач 5 гола (и то на отбор, воден от Арълдайс)? Вкарал е!
Седял ли е на пейката на Манчестър Юнайтед продължително, при това в сезон, в който е бил голмайстор на Лигата - седял е! Забелязал ли е САФ нещо, което беше очевидно - че стилът на Бербатов не е съвсем синхронен с онова, което беше удобно на селекционираните от САФ други нападатели? Спред мен - забелязал е! И въпреки това Бербатов стана голмайстор - т.е. разбира ли играта - разбира я!
Играл ли е в Левски - не е играл!
Това дава ли яснота по поляризираните позиции по този проблем, вече отшумяващ - дава!
Бъдете здрави пишещи по темата. Бербатов си е завоювал позицията, ако му се играе за Берое, да играе, ако не - да си седи до Томаш! С появата си на терена той, със сигурност, няма да успее да се справи с хроническите недостатъци нито на нашите футболисти, нито на техните привърженици!

Потребителски аватар
zara.1916

Мнениеот zara.1916 » 04 фев 2019 08:09

Кирилчо.А.К и Сандю.нещоси се борят за лидери в някаква форумна класация... но не е много престижна. :mrgreen:

Потребителски аватар
Hameleon4o
Контакти:

Мнениеот Hameleon4o » 04 фев 2019 10:08

Аз не мога да разбера нещо - темата е " Ще се върне ли Бребатов в нашето първенство с екипа на Берое?". Що всички рогати от о(т)бора от Подуяне като чуят Бербатов и започват да скачат срещу него и ЦСКА?
"sandi74 написа:
Честно казано дори доказан стратег,корифей и тънък познавач на футболната материя като моята скромна особа няма дори и бегъл спомен какви успехи има Митко Пейката пардон Диадемата в българското първенство с преддишните си български клубни отбори" - Голям си корифей и познавач гледам...
"Air_Smuggler_FU написа:
Знам, че трудно се сравняват перални и круши (примерно де), но все пак ако по някакви критерии се направи класация на най-добрите футболисти за последните САМО 20-30 години, то Бербатов няма да е в първите 50 !
Ако обаче господата Ганчев и Боби Михайлов го побутнат, както си знаят и си могат, може и да влезе в първите 100."
"Captain Stottlemeyer написа:
Ако се върне, със сигурност ще бъде по-добър от повечето свои колеги-футболисти. Освен това, ще получи възможност да направи нещо, което никога не му се е удавало досега - да вкара гол на "Левски"!..."
След като за нищо не става и никога не е вкарвал гол на лефски, що все едно хемороид ви избива и не можете да си седнете на гъзовете, когато се спомене името на Бербатов, а не пишете по въпроса?

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 04 фев 2019 10:38

Истината е, че Големите винаги са мразени... така е и с ЦСКА, и с Бербатов, и със Стоичков.. докато кого и защо да мразиш от Левски ? Кой и къде ги знае? Бока и Милан ще кажат някои и техните безброй фенове дошли за незабравимия юбилей :mrgreen:

Но да оставим настрана закачките - ако Бербатов заиграе в Първа Лига, поне ще предизвика международен интерес към първенството ни и към Берое, това със сигурност ще е положително. Ще има и по 2-3 страхотни отигравания на мач и това ще е всичко реално..
ЦСКА - На терена и в живота !!!

THE YES MAN
Контакти:

Мнениеот THE YES MAN » 04 фев 2019 11:01

Ало покойника всички разбраха че Десподов е от ЦСКА.... Ама Москва ако питаш 1000 човека в чужбина от кой отбор е Кюрда и един каже цска ще се хвърля от Айфеловата кула никой не ви знае покойници никой

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 04 фев 2019 12:07

На някои " корифеи " и " тънки познавачи на футболната материя " , които нямат и бегъл спомен за някакви успехи на Митко Бербатов , препоръчал да си опреснят паметта , като направят следното : 1 . Да намерят в интернет и се запознаят с материала - " ХЕТТРИКЪТ НА БЕРБАТОВ Е № 1 В ИСТОРИЯТА НА ВИСШАТА ЛИГА " . 2. Също в интернет могат да намерят видиоклип и да изгледат този хеттрик , като потърсят - " ДА СИ ПРИПОМНИМ : ВЕЛИКИЯТ ХЕТТРИК НА ДИМИТЪР БЕРБАТОВ СРЕЩУ ЛИВЕРПУЛ " А и всички нормални любители на футбола в България ( независимо от клубните си пристрастия ) могат да прочетат и изгледат горепосочените материали и да се насладят на майсторството на гениалния нападател . А що се отнася до глупостите писани от някои " корифей " тук по адрес на Бербатов , те не бива да ни учудват - такива сме чели в миналото и по адрес на Гунди , на Жеков , на Стоичков и т.н. . Просто у нас завистта и злобата срещу способните и успели хора е широко разпространено явление .

deaf
Контакти:

Мнениеот deaf » 04 фев 2019 12:37

Аз съм заклет левскар,но въпреки това за мен най-талантливият български футболист за всички времена досега е Христо Стоичков. Бербатов не мога да го гледам и слушам! (Също и набеденият за тенисист Григор Димитров.) Оная проклета дузпа,която пропусна по един инфантилен начин срещу Сити-то е непростима завинаги! И не,проблема хич не е малък,а огромен - напинянето и бутането нагоре към върха на хора,на които мястото им е в масовката! Това е проблема на България. От казармата ми е писнало и ми се повръща от натегачи,хвалипръцковци и самозванци! В една Сърбия или Англия Бербатов щеше да е отдавна забравен,освен от няколко не добре с главата негови фенове.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 04 фев 2019 14:50

Captain Stottlemeyer написа:
bsz1916 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ако се върне, със сигурност ще бъде по-добър от повечето свои колеги-футболисти. Освен това, ще получи възможност да направи нещо, което никога не му се е удавало досега - да вкара гол на "Левски"!... 8-)

Бербатов е вкарвал голове на далеч по - големи отбори от Левски , в това число и обявеният за най - майсторски хеттрик в историята на английската висша лига ( този срещу Ливърпул ) . Едва ли най - големият му проблем е че не е вкарал гол на Левски , причината за което вероятно е фактът , че напуска България едва 20 годишен и е играл малко мачове срещу този съперник . Пък и футболистът отбелязал най - много голове във вратата на Левски ( Мартин Камбуров ) в момента е футболист на Берое , така че в това отношение няма проблем . Все пак въпреки многото публикации , мисля че вероятността футболист с такава визитка да заиграе в нашето първенство е много малка и по - скоро клони към нула .

Колега, това с "Левски" беше закачка, не че за някои футболисти някой гол, отбелязан срещу "Левски", не отбелязва връх в тяхната кариера и подвиг, за който те ще разказват на деца и внуци!... :lol: Със сигурност това не важи за Бербатов, фактът, че не е вкарвал гол на "Левски" беше проблем за него преди време, когато феновете на ЦСКА (да почива в мир) го псуваха и наричаха майка му "ку**а"!... 8-) А иначе освен Мартин Камбуров и вторият най-добър голмайстор срещу "Левски" и български голмайстор за всички времена - Петьо Жеков (да е жив и здрав) е бил футболист на "Берое", но в това също няма проблем! Лично аз искрено ще се радвам, ако Бербатов (засега най-добрият български футболист през този век - жалко, че се отказа преждевременно от националния отбор) заиграе в България, защото покрай него младоците (пък и не само те) има какво да научат, стига разбира се да влага повече жар в играта, а не се прави на регулировчик на движението, какъвто беше случаят във Фулъм... 8-)

много поздрави от Ицо
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2019 15:09

Бербатов, ако искаше да се върне, вече щеше да го е сторил, не е като да нямаше възможности за това.
Иначе, родната Дриша лига и малкото й останали изтерзани пръвърженици определено биха спечелили от евентуалното му завръщане, независимо чий екип ще облече.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Берое”