ВЛ | 25-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0-1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

exclusiveremix
Контакти:

Re: ВЛ | 25-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 03.02

Мнениеот exclusiveremix » 03 фев 2019 18:02

Честита победа.Чакаме Сити да метне Арсенал и ще сме в топ 5.
Пропуска в 80 минута на Еванс и задната ножица на Варди,мисля че бяха най-чистите положения за Лестър.За Джонито е ясно...веднъж дървар,завинаги дървар.

hipopotuk
Контакти:

Мнениеот hipopotuk » 03 фев 2019 18:05

Честитоооооо трудно но победа 3 точки.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 03 фев 2019 18:07

Отвратителна игра.Хикс беше заслуженият резултат.Ако с такава игра срещу такива отборчета ще го караме, то по-добре да не влизаме в топ 4.ЛВГ получи един сезон отгоре, защото хвана топ 4.Моу гарантира ШЛ с победата в ЛЕ и още година и половина трябваше да му гледам шитавия футбол.Все чета, че ако стигнем топ 4, Оле заслужава работата.Не-ако стигнем топ 4 и играем така, предпочитам да намерим нов треньор.
Второто си беше Моубол това.Никаква идея как да направим качествена атака.Играчите ни бяха като мухи без глави.Матич си беше за червен и трябваше до 60тата минута да бъде сменен.Оле реално си има едни 13-14 играча и тях си ги пуска.Фред тръгна зле при нас, ма поне тича и можеше да даде енергия второто полувреме.
Линдельоф, Ерера, Шоу, Рашфорд и Погба играха добре.Може би и Байи.ДДХ си е редовен.Матич, Лингард, Йънг бяха под всякаква критика.Марсиал и той не се понрави-много егоистично влезе в мача.Санчез поне се бореше в защита, но в атака нищо не направи.
Лукаку пак го пуснахме с идеята да е колче.
Погба много му сипвах допреди два месеца, но днес даже и с контузия пожела да остане на терена и да помогне да отбора да изкара победата.Респект.Явно Моу му вадеше яко душата.Реално за всеки друг треньор, под чието ръководство е бил, играе като най-добрия халф в света.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 фев 2019 18:18

Много слаб мач, с много неадекватни грешки. Лестър са супер противен отбор де, неслучайно винаги правят проблеми на отборите от топ 6, така че 3 точки като гости е прекрасен резултат за нас.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 фев 2019 18:29

t0bl3ro_bg написа:1-2
Победа по "обичайния" начин с уговорката Де Хеа да има ден и да извади 673 положения за 5 минути.

Ако това стане,след мача всички играчи ще бъдат коронясани от форума на гонг като велики, но ако стане фал в системата, като неможачи.

Не много трудно за предвиждане.
Браво на евънс, че е все така дърво и вече далеч от Юнайтед. Дай боже 3-4 англичета го последват.

t0bl3ro_bg написа:Засега
Макар и с едно крило - по-добре е .
Второто крило изобщо не се е събудило, не го и очаквам да се.

Десния бек е дупка - ниво лига 2
Тоя #14 също дупка - ниво лига 1

Браво на Рашфорд, че бързо се реваншира, че щеше да му дойде в повече два поредни мача едно и също.

Без промяна откъм десен бек и #14, дори стана по-зле, махайки си един на друг кой да тръгва. Десния бек няма идея на кой свят е вече, толкова се набива на очи, че е плачевен.

#14 се опитва на корнера да копира уелбек - успешно. Но защо този #14 остана до последната смяна на терена , след като не игра нищо. Нито се връща, нито бе адекватен, а дори имаше жълт и продъшжаваше с глупостите си.

Юнайтед има самочувствие, че може да взима мачове вече. Браво на Оле.
Но Юнайтед не може да има прекомерно самочувствие с такава защита и да си позволява 4/5 мача да бъде надиграван и да бие по "обичайния" начин, защото това ще спре.

С крилата е друго нещо, макар че едното бе "ранено" и не помагаше в летенето.

Браво на останалите и по-специално на Де Хеа, Погба и двойката халфове в центъра.

Все пак победа.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 фев 2019 18:33

И нещо, което отново ми се наби на очи - физически пак сдадохме багажа след 60, 65тата минута. От тази гледна точка имаме буквално една от най-слабите подготовки в цялата Висша лига. Според мен, самите играчи са наясно с тази своя слабост и това покачва напрежението сред тях, когато двубоят не е решен навреме.

Лукаку никой не иска да бъде колче, от него си зависи. В една от контра-атаките, Йънг му крещеше да се раздвижи в свободните пространства, а той стоеше буквално пред двамата централни защитници и не мърдаше. :roll: На мен ми изглежда все едно се е отказал да се бори за титулярното място и си чака лятото да си ходи. :?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 фев 2019 19:18

Каквито и проблеми да имаме все още, този факт е страшно впечатляващ.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 03 фев 2019 19:25

diplomat написа:И нещо, което отново ми се наби на очи - физически пак сдадохме багажа след 60, 65тата минута. От тази гледна точка имаме буквално една от най-слабите подготовки в цялата Висша лига. Според мен, самите играчи са наясно с тази своя слабост и това покачва напрежението сред тях, когато двубоят не е решен навреме.

Лукаку никой не иска да бъде колче, от него си зависи. В една от контра-атаките, Йънг му крещеше да се раздвижи в свободните пространства, а той стоеше буквално пред двамата централни защитници и не мърдаше. :roll: На мен ми изглежда все едно се е отказал да се бори за титулярното място и си чака лятото да си ходи. :?

Бе не беше само физически.Срещу Бърнли заиграхме последните 30 минути, този мач просто не се напънахме като хората да играем футбол.
То не е само Лукаку.Реално Рашфорд направи едно добро захождане зад защитата и вкара гол.Погба всеки мач по 3-4 пъти тича през центъра като магаре, а тримата пред него не могат да се ориентират кога да тръгнат да търсят паса.Срещу Арсенал 6-7 пъти второто полувреме имахме страхотни контри и нито едно качествено движение без топка в нападение.Там при третия гол Погба реши:"Като няма да се размърдате като съм с топката, сам ще си я стрелям".Тия Лестър си бяха създадени да ги разбием на контри, но не се движим като хората.
Победата си е ценна.Лестър взеха точки на всички останали отбори от топ 6, само ние ги подчинихме.Но качеството на играта ни беше под всякаква критика.А не искам пак по тоя път да тръгваме-"Ми нали взехме победата, какво се оплаквате от играта?".И 6 години нямаме никакво развитие.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 фев 2019 19:57

Свърши така нареченият "меден месец" за Оле и мачовете ще бъдат все такива. Важно е да се трупат точки. Доминираща игра ще има след дълго време. Как и къде ще завършим сезонът, какво ще става лятото, все много въпроси.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 03 фев 2019 20:05

Scholesy93 написа:....
Но качеството на играта ни беше под всякаква критика.А не искам пак по тоя път да тръгваме-"Ми нали взехме победата, какво се оплаквате от играта?".И 6 години нямаме никакво развитие.

[rimg]https://st.depositphotos.com/1967477/2538/v/950/depositphotos_25389697-stock-illustration-smiley-emoticon-with-ok-sign.jpg[/rimg]

Върни се в “Манчестър Ю”