TristaNNN написа:metodito написа:groti написа:metodito написа:Понрави ми се това, което направи Дерменджиев вчера на мача с Плоцк - че отиде да ги разтървава. Иначе е видно, че Милош е нервен и явно в главата му не е футбол само. Беше изнервен, правеше нетипични грешки.
Интересно ще ми е дали Дерменджиев ще разчупи схемата две крилца и колче между тях, и ще постави Костов и Божинов заедно в 4-4-2...
Милош е най-слабият ни футболист в последните 3-4 месеца. Тук не визирам Белаид и Ривалдиньо. Тотал щета. Време му е да поиграе в Кипър.
Аз не съм съгласен (Паулиньо е най-слабия ни футболист. След контузията, все едно е друг футболист) и мисля, че става дума за временен спад. Просто по-скоро се търси изгодна жертва. Имаше и продължава да има много фалшиви (No Pay, No Play - rly?) новини и неща, които едни хора ги говорят, само че самите те не знаят (знаят обаче много добре защо го правят) как стоят нещата (нещо за думите на Гонзо за историята около Давид?). А те ще станат ясни. Както се случи с Краси и Спас (от последния се страхувам не сме видели всичко).
Да, обаче и ти си от тях, особено ако новините са по-чернички и допринасят за лъскането на теорията ти за гнилата ябълка. Затова е хубаво да спрете да пляскате каквото ви попадне наляво-надясно в нета и да правите ежедневно неродени Петковци, не и преди да има нещо официално от клуба.
По-скоро бъркаш.