ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT
Иначе малко странно ми дойде това решение Кейта вместо Фабиньо, който тъкмо набра скорост...
Onq написа:KOPScousers написа:Onq написа:KOPScousers написа: Сити миналата година такива отборчета ги изяждаше с разлика и си осигури една преднина от 12-13 точки рано-рано и след това си доигра сезона на ходом и без грам напрежение.
Какви отборчета? Във ПЛ няма отборчета, дори последният всяка година прави поне една голяма изненада. Борнемут, Палас, Бърнли, Уотфорд събраха толкова скалпове последните няколко години, че е абсурд да ги наричаш отборчета. В ПЛ няма случайни и бедни отбори. Няма Бистрица, Спал, Хуеска. Именно защото качеството е такова, първенството е най-интересното в света. Лестър са шампион преди 3 години, а Ливърпул преди ... кой е отборчето тогава? Това за доиграването на ходом даже няма да го коментирам.
Хубаво, те и Волфсбург станаха шампиони в Германия преди 10г., ама тва някакъв сериозен отбор ли ги прави?От тогава 1-2 сезона в ШЛ и другото яка борба за оцеляване. Кажи де, Сити не стана ли шампион на ходом миналата година? 2 загуби за цял сезон и то едната беше при вече осигурена титла, за какво говорим?
Ако искаш да си шампион, тези домакински мачове не подлежат изобщо на коментар, те просто трябва да се вземат, друг вариант няма. Трябва ли да споменавам, че именно резултати като вчерашния ни костваха титлата през 2009-та? Дори бихме Юнайтед два пъти тогава и то с 6-2 общ резултат! 0-0 с отборчета като Стоук на Анфийлд обаче направиха така, че да завършим на 4 точки зад тях в края на сезона. Очаквайте нещо подобно и тази година, ако не се вземем в ръце и не спрем с подаръците. За първи път се случва този сезон, дано да е и за последен!
Ти си станал по-голям песимист от Понко. Волфсбург преди 10 години, титлата 2009-та, дано се усещаш как ти издишат аргументите, дано! Като си тръгнал да даваш примери преди 10 години, дай преди 30 направо. За мен титлата е повече от сигурна, но вече ми нагарча, като знам как ще изплуват всички хейтъри да се бият в гърдите, колко нови фенове ще имаме само заради титлата. Единственото хубаво ще ми е събирането в "Трите лъва" и безпаметното напиване
Какви примери да дава, след като не са много, а са от 2009 и 2014... ние не попадаме често в такава ситуация и когато попаднем накрая се дъним. Просто е.
Ponko написа:Onq написа:KOPScousers написа:Onq написа:KOPScousers написа: Сити миналата година такива отборчета ги изяждаше с разлика и си осигури една преднина от 12-13 точки рано-рано и след това си доигра сезона на ходом и без грам напрежение.
Какви отборчета? Във ПЛ няма отборчета, дори последният всяка година прави поне една голяма изненада. Борнемут, Палас, Бърнли, Уотфорд събраха толкова скалпове последните няколко години, че е абсурд да ги наричаш отборчета. В ПЛ няма случайни и бедни отбори. Няма Бистрица, Спал, Хуеска. Именно защото качеството е такова, първенството е най-интересното в света. Лестър са шампион преди 3 години, а Ливърпул преди ... кой е отборчето тогава? Това за доиграването на ходом даже няма да го коментирам.
Хубаво, те и Волфсбург станаха шампиони в Германия преди 10г., ама тва някакъв сериозен отбор ли ги прави?От тогава 1-2 сезона в ШЛ и другото яка борба за оцеляване. Кажи де, Сити не стана ли шампион на ходом миналата година? 2 загуби за цял сезон и то едната беше при вече осигурена титла, за какво говорим?
Ако искаш да си шампион, тези домакински мачове не подлежат изобщо на коментар, те просто трябва да се вземат, друг вариант няма. Трябва ли да споменавам, че именно резултати като вчерашния ни костваха титлата през 2009-та? Дори бихме Юнайтед два пъти тогава и то с 6-2 общ резултат! 0-0 с отборчета като Стоук на Анфийлд обаче направиха така, че да завършим на 4 точки зад тях в края на сезона. Очаквайте нещо подобно и тази година, ако не се вземем в ръце и не спрем с подаръците. За първи път се случва този сезон, дано да е и за последен!
Ти си станал по-голям песимист от Понко. Волфсбург преди 10 години, титлата 2009-та, дано се усещаш как ти издишат аргументите, дано! Като си тръгнал да даваш примери преди 10 години, дай преди 30 направо. За мен титлата е повече от сигурна, но вече ми нагарча, като знам как ще изплуват всички хейтъри да се бият в гърдите, колко нови фенове ще имаме само заради титлата. Единственото хубаво ще ми е събирането в "Трите лъва" и безпаметното напиване
Какви примери да дава, след като не са много, а са от 2009 и 2014... ние не попадаме често в такава ситуация и когато попаднем накрая се дъним. Просто е.
Ти угода нямаш, то е ясно. Кои сте вие, дето не попадате в такива ситуации? Колко играчи и треньори от 2009-та в момента са в Ливърпул? Малоумни ли сте , мама му дейба?! Дори от ръководството няма никой. Само феновете са същите. Излиза, че вината е в тях. Ами кажете си, да не се мъчим да гледаме изобщо. Като почнете да ги вадите от гъза си некви псевдодоводи и става кошмарно. Как човек да ви изтърпи или да говори нормално с вас?
Това е проблема, че каквото и да е ръководството и който да е треньор накрая не се получава. Ама само ти не го разбираш. Ако този сезон се провали и не спечелим титлата може да се окаже, че който и да ни поеме резултата ще е същия т.е. надежди, очаквания, ВЯРА за която толкова пищите и накрая 2-ро място. На Liverpool_EC му било през оня... (
) дали ще сме шампиони.. не на мене тия. Ако ти е все тая за титлата, какво очакваш от този отбор, тогава?! Дано поне не си загубим част от играчите при провал, защото дългосрочните договори в съвременния футбол не означават нищо!
Тук постовете окончателно придобиха "АКО" вид. След като не зависи нищо от ръководството, треньора и играчите, защо се хабиш да ги нареждаш и да имаш каквито и да е претенции към тях? Ама какво ли се чудя, в държавата на търкащите талончета, най-нормалното нещо е да се говори с ако-та и да се търсят нелогични връзки. По твоята логика, ако бяме взели титлите 2009-та и 14-та, сега без да има значение какви са треньорите, играчите и ръководството щяхме да я вземем пак. Общо взето ние всичките си титли без първата сме ги взели по инерция
. Сега разбирам, защо феновете на Левски и Цска си мислите, че трябва да сте шампиони всяка година 
-
john barnes
Аз да добавя,че след снощния мач ми стана ясно-нямаме резерви! След проглушаването на ушите на феновете,че сме имали дълбочина на скамейката,аз такава не видях. Влизат ми стъкления и даскалицата,ами те тия са свършили тотално...кейта още го е страх,шакири направи няколко силни мача като халф и му се гласува доверие,но той си е крило по принцип,снощи никакъв го нямаше. Без оправдания за тежкия терен,той е еднакъв и за двата отбора! Съдията повлия,но ако искаме да показваме характер,такива мачове трябва да се вземат. Сега трябва да бием до мача с манафа и да чакаме грешки от страна на малките манафи...имахме цял месец да купим някой,ние само продаваме и даваме под наем,ама нали янките трябва да избиват трансферите от лятото....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Разбира се, че ако бяхме взели някоя от двете титли тогава щеше да е по-различно, но не успяхме! Най-малкото щяхме да имаме по-голяма увереност. И вероятността това да се случи и този сезон е голяма, защото отново във важните мачове наливаме гипса и резултатите са нулеви. Искате да станем вярващи.. е за да станем такива трябва да стане чудо! А чудото е титла. Другият сценарий включва сребърните медали и той ни е познат до болка - runner-up и нищо повече.
john barnes написа:Аз да добавя,че след снощния мач ми стана ясно-нямаме резерви! След проглушаването на ушите на феновете,че сме имали дълбочина на скамейката,аз такава не видях. Влизат ми стъкления и даскалицата,ами те тия са свършили тотално...кейта още го е страх,шакири направи няколко силни мача като халф и му се гласува доверие,но той си е крило по принцип,снощи никакъв го нямаше. Без оправдания за тежкия терен,той е еднакъв и за двата отбора! Съдията повлия,но ако искаме да показваме характер,такива мачове трябва да се вземат. Сега трябва да бием до мача с манафа и да чакаме грешки от страна на малките манафи...имахме цял месец да купим някой,ние само продаваме и даваме под наем,ама нали янките трябва да избиват трансферите от лятото....
Айде, да си дойдем на любимите теми. Иначе - наказвай, Юргене, затваряй устите на болните хейтъри. Следва хикс и се почва плюене на играчи и собственици, но иначе си верен фен... хаххахаааа.
- cskarcheto92
- Контакти:
То спечелването на титлата ще е нож с две остриета. Направо не ми се мисли какви очаквания ще има за следващата година. Може би 38 от 38 ? След рейда в ШЛ, сега най-логично е да спечелим трофея. Всичко друго ще е стъпка назад и ще трябва разбирачите да уволняват „небръснатия” . Аман !
Толкова са ни възможностите и това притежаваме като кадри. Резерви Лалана и Стъридж, а други имат Бернардо Силва, Отаменди, Марез, Гюндоган. Само за тези резерви са дадени повече пари отколкото половината ни отбор. Добре, че привлякахме Алисон и ВВД, че резервите им щяха да са по-скъпи от нашите титуляри.
Толкова са ни възможностите и това притежаваме като кадри. Резерви Лалана и Стъридж, а други имат Бернардо Силва, Отаменди, Марез, Гюндоган. Само за тези резерви са дадени повече пари отколкото половината ни отбор. Добре, че привлякахме Алисон и ВВД, че резервите им щяха да са по-скъпи от нашите титуляри.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
cskarcheto92 написа:То спечелването на титлата ще е нож с две остриета. Направо не ми се мисли какви очаквания ще има за следващата година. Може би 38 от 38 ? След рейда в ШЛ, сега най-логично е да спечелим трофея. Всичко друго ще е стъпка назад и ще трябва разбирачите да уволняват „небръснатия” . Аман !
Аз за уволнени не съм приказвал. Къде отиваш за следващия сезон не знам... като говорим за този, който може да се окаже най-важния в съвременната история на клуба. Просто се въртим в омагьосан кръг... надежди, добра игра до някъде, серия от победи, която накрая се оказва недостатъчна. Явно е наистина много трудно и ще е най-трудно за "първите" които ще го направят от 1990 г. насам. Тежеста явно е наистина смазваща. И защо, защо махна Ловрен?!