Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Зима 2019
С този Киеза отдясно атаката ни ще е готова за години напред.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
С никой няма да подпишем. Коутиньо за какво ни е? И той играе от ляво, а в Ливърпул играеш 1 мач добре, два мача се криеше.
Иначе сме предложили нови договори на Мата, Йънг и Марсиал. Французина се очаква да подпише до края на седмицата.
Говори се, че Реал искали да купя Рашфорд. Според мен е много логичен избор за заместник на Бензема. Дано не се подхлъзне по парите нашето момче. Все пак си е местен и се надявам да иска да остане при нас.
Това за Киеза не съм го мяркал никъде. Чак да ни реши проблемите от дясно, едва ли, но би било добро попълнение имайки предвид, че от дясно няма никой при нас.
Иначе сме предложили нови договори на Мата, Йънг и Марсиал. Французина се очаква да подпише до края на седмицата.
Говори се, че Реал искали да купя Рашфорд. Според мен е много логичен избор за заместник на Бензема. Дано не се подхлъзне по парите нашето момче. Все пак си е местен и се надявам да иска да остане при нас.
Това за Киеза не съм го мяркал никъде. Чак да ни реши проблемите от дясно, едва ли, но би било добро попълнение имайки предвид, че от дясно няма никой при нас.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Рашфорд в Реал ще е много по-зле от останалите британци, които взеха! Те искат играч като Раул или Роналдо....да им решава всеки мач. Раши трудно ще бута по 50 гола при тях.
- Scholesy93
- Контакти:
Jackxxx написа:С никой няма да подпишем. Коутиньо за какво ни е? И той играе от ляво, а в Ливърпул играеш 1 мач добре, два мача се криеше.
Не съм чел за трансфер на Киеза.Просто вчера го гледах как играе и ми хареса.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MapTo_D
- Контакти:
Марсиал е преподписал до лятото на 2024г. Много съм доволен, мисля си, че има голямо бъдеще пред това момче. С ролята на титуляр, която Рашфорд получава не си мисля, че ще иска да напуска, напротив. Ерера и ДДХ да последват примера на Марсиал. Мата и Йънг, ами нямам особено мнение, единия е на години, не заслужава дълъг договор, може би сезон за сезон, Мата според мен вече е приключен за Висшата лига, трудно му е, мачкат го всички.
Косата е заминал за Китай, прекрасна новина, от кога трябваше да се случи това просто не е истина. Че и там ще му плащат 12млн на сезон, баси крачуна.
Косата е заминал за Китай, прекрасна новина, от кога трябваше да се случи това просто не е истина. Че и там ще му плащат 12млн на сезон, баси крачуна.

- Scholesy93
- Контакти:
Тонката с нов договор.Моу си тръгна и изведнъж момчетата почнаха да преподписват.
Ерера и ДДХ трябва да са следващите.Йънг и Мата е безсмислено за мен.Мата не се сещам кога за последно има хубав мач-тук там вкара някой пряк свободен и това е.А лятото задължително трябва да купим нов десен бек.А Далот да е покритие на новия.
Щом Фелайни ще си ходи, значи трансферният прозорец е успешен.Най-после назначихме треньор, който да махне това дърво.
Първият ни трансфер в PostFergie ерата, оттогава нещата тръгнаха надолу.
Ерера и ДДХ трябва да са следващите.Йънг и Мата е безсмислено за мен.Мата не се сещам кога за последно има хубав мач-тук там вкара някой пряк свободен и това е.А лятото задължително трябва да купим нов десен бек.А Далот да е покритие на новия.
Щом Фелайни ще си ходи, значи трансферният прозорец е успешен.Най-после назначихме треньор, който да махне това дърво.
Callum Whelan (20) - под наем в Порт Вейл.
Joel Pereira (22) - под наем в белгийският КВ Кортрейк.
Zak Dearnley (20) - под наем в Олдъм Атлетик.
Tom Sang (19) - под наем в АКФ Файлд.
Matty Willock (22) - под наем в Кроули.
Regan Poole (20) - под наем в Нюпорт
Ethan Hamilton - (20) - под наем в Рочдейл
Ro-Shaun Williams (20) - постоянен трансфер в Шрьосбъри.
Пускайте кепенците.
Joel Pereira (22) - под наем в белгийският КВ Кортрейк.
Zak Dearnley (20) - под наем в Олдъм Атлетик.
Tom Sang (19) - под наем в АКФ Файлд.
Matty Willock (22) - под наем в Кроули.
Regan Poole (20) - под наем в Нюпорт
Ethan Hamilton - (20) - под наем в Рочдейл
Ro-Shaun Williams (20) - постоянен трансфер в Шрьосбъри.
Пускайте кепенците.

[center]The team that gets me excited is Manchester United!
- t0bl3ro_bg
Scholesy93 написа:Тонката с нов договор.Моу си тръгна и изведнъж момчетата почнаха да преподписват.
Мата не играе добре, тъй като е слаган на фланга поради наличието на Погба в центъра, а там е неговата титулярна позиция.
С давид силва са едни от най-добрите на своите позиции, допринасящи и с високо КПД. За съжаление Мата няма смисъл да остава ако ще играе крило/седи резерва.
Десен бек не знам дали ще е нужен, тъй като йънг и валенсия може би ще останат и следващия, но ляв бек ще си трябва.
Крило също трябва, не просто трябва, а е задължително. С играчи, които играят 1 добър мач и 5 ги няма - не става, не и ако искаш да се бориш за нещо.